Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz julius75 #7742 üzenetére
Leírta a véleményét, normális stílusban, attól, hogy valakinek negatív véleménye van az eszközről, az még nem trollkodás. Abban igazad van, hogy előtte megtapogathatta volna valahol.
Egyébként szerintem is S10e lehet neki (részben) a megoldás.
Jómagam is készülök váltani i8-ról valamelyik S10-re, egy ideje már követem a témát...még nem döntöttem el, sima vagy S10e legyen. Megnéztem őket élőben is, de sajnos a lopásgátló krumpli miatt üzletben nem lehet rendesen megmarkolni őket, így félrevezető lehet az eredmény...de elsőre nekem az S10-en sem volt zavaró helyen a lezáró gomb és a kijelző sem tűn zavaróan íveltnek.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
Atlantis
veterán
válasz Evil Snowman #8371 üzenetére
+1
Évek óta használok szellőzőre rakott autós tartót (ebből is Pitaka a favorit nálam), sosem volt gondom, mondjuk nem is hagyom bent a telefont sosem...ha a telefon bent van, akkor én is, márpedig akkor megy a klíma is, esélye sincs túlságosan felmelegedni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Nem kapkodás, hanem üzletpolitika...aki hű a márkához, megveszi így is, mert úgysem használja ki senki a processzor képességeit és nagy valószínűséggel azt sem tudja, melyik van benne. Én félig-meddig kockának gondolom magam, de pont nem érdekel, milyen proci van egy mobilban, amíg rendesen működik rajta minden, az átlagvásárló meg pláne nem foglalkozik vele.
Akinek meg ez fontos, megvárja az újat később, a gyártónak az is jó, mert legalább arra is lesz kereslet...bár kétlem, hogy bármelyik mobilgyártó azzal ad el nagy tételben telefont, hogy melyik processzor van benne.
-
Atlantis
veterán
Hello!
Van arra lehetőség, hogy a mobilszolgáltazó(k) nevét kiírja az állapotsorba a telefon? Itthon ez nem hiányzik, de külföldön szeretem tudni, melyik hálózatra áll át.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Tud valaki megoldást arra, hogy a Samsung Mail letöltse a régebbi maileket is? Így képtelen vagyok pl.: 1 éves levelet megtalálni, mert csak az utolsó pár heti adagot tölti le.
GMail app ilyen szempontból jó, de ott meg nem találok opciót, hogy minden fiók bejövő leveleit egyszerre mutassa...és nincs Dark mode vagy csak nem akar előjönni.
-
Atlantis
veterán
válasz kekedi #10075 üzenetére
Köszi!
Arra gondolok, hogy van 4 fiókom (GMail., iCloud, stb.) és minden bejövőt egyszerre mutasson.
Egyik legnagyobb bajom az Androiddal, hogy nincs egy, az alap iOS-klienshez hasonlóan egyszerű, de nagyszerű mail app, ami biztonságos, archivál is, stb.
A másik, hogy nincs alternatívája a "Find my iPhone"-nak...az a szolgáltatása az Apple-nek tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Parallaxis #10077 üzenetére
Baszki, tényleg...hogy a rossebbe nem tűnt ez fel? ...de láma vagyok...
-
Atlantis
veterán
válasz zmtTom #10588 üzenetére
Google fotók szerintem teljesen jó. Viszont ha sok képet akarsz eredetiben menteni, akkor az ingyenes tárhely kevés lehet.
-
Atlantis
veterán
Szerintem meg egy normális arcfelismerő kéne mellé és akkor nem lenne ennyire ráutalva az ember a kijelző-tapicskolásra. Szerencsére nekem az S10e-nél ez még nem gond.
-
Atlantis
veterán
válasz mihail38 #10916 üzenetére
Szerintem lassú, olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen összhangban a giroszkóppal, nem szeretem (mondom ezt úgy, hogy soha nem volt ezelőtt olyan telefonom, amiben volt), mindemellé sötétben kutyagumit sem ér. Állítólag az S8/S9 rendszere sokkal jobb, kár, hogy nem tették bele, persze tudom, akkor szenzorsziget kellene.
Viszont nekem annyira nem hiányzik, mert az S10e oldalgombos ujjlenyomat-érzékelője tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz mihail38 #10918 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, el tudom fogadni, hogy mást nem zavar. Tényleg nincs viszonyítási alapom, lehet, hogy mind ilyen, de akkor is lassúnak érzem.
-
Atlantis
veterán
Ha előtte dupla-koppal felébreszted, nem? Viszont ha nincs dupla-kopp, hanem csak megemelem a telefont, akkor az én logikám szerint a giroszkópnak kéne aktiválnia az arcfelismerőt. Namost ez szerintem késik, mert már rég nézem a kijelzőt, mire felold...1 másodperc biztos eltelik, ami bosszantó.
-
Atlantis
veterán
válasz Teal'C #10928 üzenetére
Jóvanna, ez nem sok idő, ha önmagában nézzük, de nem elég "smooth" a folyamat...ami egyébként alapvető probléma iOS-ről áttérve az Androiddal.
De mint írtam, nem vagyunk egyformák, lehet minden arcfelismerő így működik és S10e-n van alternatíva, ami tökéletes.
-
Atlantis
veterán
Az a T-Mobile, amelyiknél itthon még a júniusi update a legfrissebb?
Inkább hagynák a fenébe az egyedi szoftverrel bohóckodást és hagynák rajt a gyárit, mint a többi szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Markizmark #19833 üzenetére
Annak is vannak hátrányai.
-
Atlantis
veterán
Meg nem tudsz benne egy 1 éves mail-t megkeresni, mert csak az utolsó 1 hónap anyagát ha letölti.
-
Atlantis
veterán
válasz MikeWazowski #20001 üzenetére
És nem lassul be tőle?
Én tavaly azért kukáztam a gyári mail-t, mert nagyon lassan és körülményesen lehetett keresni benne.
Lehet kéne neki adni még egy esélyt, ámbár nálam a Gmail app is jól működik, igaz, S10e van, nem a "nagyok".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest