- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Atlantis #20002 üzenetére
Beállítod a fiókokat, hogy mindent levelet töltsön le, utána hagyod egy kicsit. Szinkronizál és utána már gyorsan betölt minden levelet. Persze, ha van 10k leveled azért idő kell neki, de egy 30 perc után ránézel, utána már gyorsan mutat minden levelet.
Amennyiben nincs gondod a gmail-lel akkor használd azt. Nekem mindig volt, így pár évig Outlook volt, de most a gyárit használom egy ideje.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Atlantis #19995 üzenetére
Ez nem igaz. Be lehet állítani, hogy az összeset töltse le.
Azokat a leveleket melyekre később szükségem lehet, csillagozom vagy bejelölöm és most megnéztem, látom a 2017-es leveleket is....Nekem egy negatívuma van, ami annyira mégsem negatívum
az az hogy húzási műveletnél még az ikonjára is kattintani kell, szemben pl. az Outlook-kal, mert ott csak elhúztad az ujjad és olvasott is lett a levél, de itt még egyet kattintani is kell
-
kekedi
senior tag
válasz
Atlantis #10589 üzenetére
+1 google fotók
16Mp-be tömöríti a képeket. vagy is én akkor úgy veszem, hogy a 12Mp-hez nem fog nyúlni és eredetibe menti el.
Korlátlanul tölthetsz fel videót és képet (én nem rég töltöttem fel 42Gb-ot és a Google drive-hoz nem nyúlt...bár belesem fért volna a 15Gb-ba)
-
Parallaxis
addikt
-
kekedi
senior tag
válasz
Atlantis #10072 üzenetére
Sajnos azzal a levelezéssel én is bajlódtam. Sose találtam amit kerestem.
Így visszatértem a gmailre.
Állítólag úton van a sötét mód.Hogy egyszerre mutassa az összes levelet (gondolom arra gondolsz, hogy ne legyen külön a fontos, közösségi, stb)
Beállítások-saját emailcímedre katt-Beérkező levelek kategóriái- És itt vedd ki mindenből a pipát (de ezt legfelül írja is, hogy akkor mindent egybe fog mutatni) -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest