Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermandani
tag
válasz S e t h #14449 üzenetére
El is fogyott, ez a bajom...
Reggel játszottam, akad a játék... nézem a ramot, abból a maradék ~1GB ramból 800mb-ot elvitt a játék és már akadt is.
Csúcstechnika 200e Ft-os telefonon akad a játék (úgy hogy előtte a HTC-n ugyanez a játék meg se rezzent) ezt nem tudom hová tenni.(#14450) dancsuri
Hát ha ez így jó, akkor okés elfogadom.[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz hermandani #14448 üzenetére
Azért ez igy nagyon gázul hangzik
2 giga ramból nálam 452 mb a rendszer és 523 a futó alkalmazsok. én ugyan ezt várnám el a Note-tól is, most akkor hiába van benne 3 giga ram, ugyan úgy annyi van benne mint egy 2 gigás telefonban ? -
hanti
senior tag
válasz hermandani #14451 üzenetére
Ennek két oka van, az első hogy a lollipop memória kezelésével gondok vannak, a Googlenak az 5.1.1 verzióval sikerült ezt javítani amit most jelentettek be, a másik a játék fejlesztő sara, mert nem megfelelő az optimalizáció, valamint a felbontás is belejátszhat.
-
apaszka
veterán
Megjött a tokom, és a fóliám. A tok nagyon jó, és érdekes,az üvegfólia, meg elég vacak. A sima jó minőségű fólia jobb volt szerintem. Ez kicsit eláll a szélén. Persze biztosan véd.0,2mm es, és vékony tényleg.
AliExpess ről rendeltem, és hamar megjöttek.
A ficsőrök a tokhoz érdekesek.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hermandani
tag
Nem tudjátok, hogy ez micsoda?
Sose láttam eddig semilyen telón ilyet[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz World-Soft #14441 üzenetére
Nekem a fólia tökéletes volt rajta.
Az üveg hiába csak 0,2mm , akkor sem tuti a szélén. Ha ezt leszedem, akkor nyomon rá buff fóliát mint régen használtam, és kész.az mindenben megfelelt.[link]https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Grawens
senior tag
válasz hermandani #14455 üzenetére
NFC
-
dancsuri
veterán
-
F_Gergely
őstag
-
hermandani
tag
Ohh, mindenkinek köszönöm a gyors választ
Mi ez az NFC, vagy mire jó?
Illetve nem találok ilyet a telóban, hol keressem? -
blu79
addikt
válasz apaszka #14454 üzenetére
Grat, szép tok, én is AliExpess ről szoktam rendelni, általában, elég hamar megjönnek a cuccok, szeretném kérdezni ez a tok megvédi a fém fényes felületet a telón? mert a képekből azt veszem ki hogy nem takarja azokat a részeket, az üvegfóliáról nekem még sosem volt de sejtettem hogy másképp fog állni mint a normál , nem olyan pontos....és nehezen lehet ráilleszteni hogy jó legyen vagy lehetetlen...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Független C-s Note 4-en hol találom azt a funkciót, hogy hívás közben ne kapcsolgassa a fülem a kijelzőn lévő elemeket?
Legfrissebb Lollipop van most rajta. -
félisten
válasz hermandani #14461 üzenetére
Lolci. Google. Amúgy meg beállítások menü.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hermandani #14455 üzenetére
Ez az NFC ikonja. De pl. Nekem hiába van bekapcsolva, nem mutatja 5.0.1 alatt, hogy be van kapcsolva.
Másnál mutatja?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Colani
tag
Sziasztok.
Valaki javaslatára megprobaltam félteni az alliance romot Fed verzióra de a Samsung logon sosem jut tovább és mindig ujraindul.
Többször próbáltam a leírás alapján telepíteni de nem muxik. .vkinek vmi ötlete?
Szép napot mindenkinek -
apaszka
veterán
válasz jozsef_pecs #14460 üzenetére
[link]
Ficsőrök? Nagy óra a kijelzőn, hívást,SMS-t fogadni lehet. A fogása prémium érzés.
Egy negatívum, hogy az üvegen lévő üvegfólia miatt kicsit nyit még az ablak. Fóliával nem ilyen volt. Ez gondolom nyúlik majd, és ezek is tökéletes lesz.
Kinézete pedig tényleg nagyon jó, és tényleg nem lett nagyobb a teló. Kb mint egy vékony szilikonnal.
Én az ablakos tok híve nem voltam. A nóta három hoz így van kettő, de az egyik ki sincs bontva, vagy is felpróbálás után ment a fiókba.
Ez viszont tetszik, és hasznos app van hozzá.,Egy kapott kód után lehet elindítani. Amit a képtelen látsz azt mindez tudja, és ugyan úgy is néz ki mint ott.Az álla sem vészes szerintem, és légi posta miatt hamar meg is jött.
Az ebay már benn tetszik, mert a fiam nexus telefonjára amit rendeltem megint nem jött meg onnan[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
World-Soft
senior tag
válasz apaszka #14456 üzenetére
Jól értem ez kimegy a fém keretig, és nem is álla így el a készülék szélén?
Ilyet hol lehet venni?
Nekem az is zavaró az elálláson kívül, hogy 3-5mm-re indul a fólia amit látok simán szemmel. (sőt akár a ceruzával is belekaphatok)
Kollégám más készülékén úgy volt fólia, hogy megkérdőjeleztem, hogy valami van ott neki.[ Szerkesztve ]
-
Pow
tag
-
apaszka
veterán
válasz World-Soft #14471 üzenetére
Neeem!
Pont nem,,,,,viszont kicsit még a levegőben van az üveg!
a FÓLIA 100% OS VOLT. Vékony alig látható tényleg és sehol nem állt el!
Persze az üveg tapintása jobb,de nem biztos,hogy ez megéri a látványt!
Én azért megrendeltem a kedvenc fólia márkámat,és ha megjön,,,,simán kidobom az üveget róla!Én véleményem,hogy egy jó fólia többet ér mint egy üveg! Mivel nem hajlítják meg a szélét,így lehet 6000 forintos,akkor is szarul néz ki! Néztem a Nillkin H+ üveget! A Note 3 on az van! Szóval itt már az sem játszik,csak drága!
[ Szerkesztve ]
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Eltelt most mar jo fel ev a note 4 megjelenese ota. Aki not 3rol valtott, mik a tapasztalatok?
Akkoriban mindenki lebeszelt, h kiforratlan laggolo tud lenni, es nem sok ujat adott. Most mit lehet mondani?
Koszi -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha kaptam rá választ, akkor sorry, de..
A 4K-s 5 perces videofelvételi limit normális?
Véleményem szubjektív...
-
Risard
aktív tag
Kinn a norvég telenorra a lolli!Már csak napok kérdése kiartás telenorosok :-)
-
-
törölt tag
Látom senki sem szeretne a kérdésemre válaszolni... keresek másik fórumot ahol segítőkészebb emberek vannak... További kellemest mindenkinek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-Skylake-
addikt
Sziasztok. Megjott ma a note daniabol , ez is S5 optika.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
S e t h
nagyúr
válasz #97246720 #14484 üzenetére
Mielőtt a Note 2-őt megvettem 10 ezer hozzászólást olvastam itthoni és külföldi oldalakon.
Note 4 esetében kb 3-5 ezret.
Képben voltam szinte mindennel, ezért csak akkor és olyan kérdést tettem fel, amelyre addig nem találtam választ.
Haveromnak van egy S5, behalt a kamerája, tudja, hogy én sokat foglalkozom androiddal, neki meg ez az első okostelefonja, mondtam utánanézek.Kb 500 hozzászólást olvastam át, mire lett kialakult véleményem a szituációról, tudom-tudom, nekem milyen sok időm lehet ilyesmire.Nem, ha szükségem van vmire akkor utánajárok, beírom a keresőbe, itt, xda-n, de legkevésbé sem sértődöm meg.
Szép napot!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
World-Soft
senior tag
válasz apaszka #14481 üzenetére
"megy a kamera tuning is"
Ha lesz időd meg tudnád nézni, hogy alapban megoldja -e a 4GB-os limitet...
Köszi.Na beszéltem Samuval, majd továbbküldtek a központi szervizükhöz.
Az apropó a fólia volt, mert az egyik telefonos cég azt mondta talán a Samu gyári fólia kiérhet széléig és le is fog tapadni a széléig.Sajnos nem így van. Az sem ér ki, és ott is el válik a szélén a fólia. Azért ez egy kicsit öngól tőlük, hogy a kialakítás miatt még a saját fóliáját sem tudta megoldani, hogy szépen álljon.
Egy bolt azt mondta, hogy az ő fóliája kiér a széléig, de nem teszik fel sajnos.
Ami meglepett viszont, hogy a hivatalos szervizes is azt mondta, hogy ők nem tehetik fel a fóliát, mert ezt valaki vagy fel tudja tenni vagy nem. De ezt az ügyfél kísérletezze ki.Aki használ fóliát (, és ugye vélhetőleg nem ér ki a széléig) az ceruzával nem szokott lecsúszni róla?
Akárhogy nézem a rosszul feltett fóliát, de az, hogy a szélén néha lecsúszok szerintem hosszú távon szétveri a ceruzát, és tuti, hogy ha lebeg a széle, akkor előbb utóbb egyre jobban fel fogom szedni a fóliát.Még mindig az a dilemmám, hogy mivel látok (szerencsére csak tisztított állapotban fekete képernyőn) mikrókarcokat, ezért védeném a kijelzőt, de ha csak így lehet rátenni, hogy látszik, és eláll a széle, akkor meg fújj.
-
törölt tag
válasz hackeeeee #14487 üzenetére
Isten ments hogy egy ilyenen megsértődjek... csak finoman fejeztem ki magam hogy mennyire ...
Amúgy frissíteni kéne az illetékesnek a topik összefoglalót mert kicsit le van maradva... vagy ő is olyan tán mit itt sokan mások(tisztelet a kivétel,azért példát vehetne a társaság más topikokból... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest