Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsilet1
csendes tag
Az normális,hogy egy HD-ben rögzített 46 mp-es videofelvétel mérete 92 MByte?!
-
Gabem
csendes tag
Tegnap már írtam hogy NOTE 2 tulaj lettem,és akadnak problémáim a telepítésekkel.
Állítólag rootolva van a készülék,és ha feltelepítek egy programot az egyből kilép hogy a program leállt.
Mitől lehet ez,valaki legyen szíves segítsen ebbe nekem.
Köszönöm G.FORZA INTER!!!!!
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Van egy egy problémám a note2-esemmel. CWM recovery telepítése után azt írja ki, hogy nincs a telefonban sim kártya. Toolkit 3.0.0-val csináltam.
1. telepítettem a driver-t
2. Root/Unroot option->ALLINONETud valaki segíteni?
Előre is köszi a segítséget!
üdv.: vgergo -
Ferdzsoo
addikt
Most lehet én vagyok teljesen gagyi, de ingyenes nova launcherben az alkalmazásikonokat nem tudom tetszés szerint rendezni?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Fradipuma
tag
Valaki tudna adni linket az új omegához, ahonnan max sávszélességgel jön és nem csak ilyen 100-125kb/s-al?
-
vgergo
aktív tag
válasz torrente777_ #10608 üzenetére
Honnan kell visszamásolni?
-
vgergo
aktív tag
válasz torrente777_ #10611 üzenetére
Küld el megnézem, ha túl bonyolult, akkor szerviz.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz imi314 #10614 üzenetére
Ez nagyon nem jó, már csak az a kérdés hogy gyárival is ezt csinálja vagy csak a főzöttekkel?
Már csak azért is mert én a telót ébresztőórának is használom, és nagyon kellemetlen lenne ha nem ébresztene.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
HUNPSP
aktív tag
válasz ZoliM@ster #10569 üzenetére
Ugyanez a helyzet. Még hálózat nélkül frissítette magát a helyes időre délután, de estére megint -1 óra a mostanihoz képest...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Gabem
csendes tag
válasz Koczó93 #10629 üzenetére
Totál nincs hozzá energiám meg kedvem ezek után olvasgatni meg ilyesmi az az igazság és épp ezért úgy ahogy van idegesít. Semmilyen progit nem enged feltenni rá amit netről töltöttem le hozzá,vagy kilép vagy megfagy. Azt se értem hogy a 4.1.1 es android rendszert miért nem engedi 4.1.2 re frissiteni...
FORZA INTER!!!!!
-
-
zack
nagyúr
válasz Dondenis #10637 üzenetére
Nekik is Telenor van? Csak mert a Telenor HSPA+ hálózata gyengébb a T-nél és a Vodánál. Én is szívom a fogam, mert melóban míg T-vel volt HSPA+ (igaz gyenge volt a jel) addig a telenorral csak 3G van, illetve van H+ is, de jóval kevesebb helyen, és helyezkednem kell az ajtók felé...A pleff az egészben, hogy a Telenor átjátazó antennája területen belül van, tőlem 150m-re.
Nem telefon probléma ez, ha odaraksz a tied mellé egy másikat ahol 3G-d van, annak se lesz H+ Telenorral.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
Biztos láttátok már fent neten a kis UHD-s bemutatófilmet. Valaki nem nézné meg, hogy megy-e a Note II-n? Nekem csak hang van, de képet nem ad (SIII)
HD-Club 4K Chimei-Inn 60MBit 2160p AAC2.0
ez a neve, ha kell feltöltöm valahova, csak 252MB
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan szervizkódról, amivel meg tudom nézni, hogy független-e a készülék?
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest