Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
Luser2000
üzenetére
Köszi az észrevételt Izraellel kapcsolatban.
Természetesen tudom hogy nem EU. XEH alapján gondoltam hogy független és azt is vágom, hogy olasz DE számomra ez teljesen új felállás, hogy egy független készülék és csak európában használható. Mi ennek az oka? Lehet tenni ellene valamit? A forgalmazó gyári függetlenként árulta ami elvileg igaz is DE ha igaz akkor miért nem megy pl egy EU-n kívüli sim-el?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen tudom hogy nem EU. XEH alapján gondoltam hogy független és azt is vágom, hogy olasz DE számomra ez teljesen új felállás, hogy egy független készülék és csak európában használható. Mi ennek az oka? Lehet tenni ellene valamit? A forgalmazó gyári függetlenként árulta ami elvileg igaz is DE ha igaz akkor miért nem megy pl egy EU-n kívüli sim-el?