Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RAYBOMB #2488 üzenetére
Összehasonlítási alapom nincs a Snapis verzióval,de ez a 4órás idő egy hülyeség.
A kijelzőidő felhasználó függő és még így is hullámzó.
Attól függ mire használod,mennyire magas a fényerő,mennyire erőforrásigényes alkalmazásokat futtatsz,mennyire jó/gyatra a térerőd stb.
De abban biztos vagyok,hogy 4óránál bőven többet tud.
Nálam most itthon,wifin youtubeozva,itt fórumozva,eddig 30percet telefonálva,kb 65%-os fényerő mellett 1óra 20perc kijelző idővel 84%-on van a teló,reggel 6kor húztam le töltőről
Gyors számolas után több kb 8óra lesz így a kijelzőidő.
Eddig a legrosszabb ami kijött belőle,az kicsit több mint 5 óra,de hozzá kell tenni,hogy olyan helyen voltam,ahol sokszor zsebben nem volt térerő,vagy csak alig,az meg eszi minden telónál az akkut.
A legjobb meg majdnem 11,5 óra volt,alacsony fényerővel,szinte csak netezve és youtubeozva wifin,térerő meg fullon.
Többnyire 7-7,5 körül vagyok.
Ebből látszik,hogy hülyeség sok ilyen teszt.
4órát max akkor nézek ki belőle,ha 4K-ban veszel fel egy csomó videót,fotózol ezerrel és a kijelző is maxon megy.Vagy játszol valami izmosabb játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest