- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reverting #2514 üzenetére
Nagy eséllyel ebben csak 1 tekercs van,mivel fektetve kell rárakni.Nem úgy mint a döntöttekben,azokban 3 van,direkt azért mert annak van alul egy fix pontja,így sok különböző telóhoz is jó kell,hogy legyen.
Valószínűleg annak az 1 tekercsnek meg olyan átmérője van ami nagyobb mint a Watch tekercse,így nem is fogja tölteni.
A Note 10et tuti tölteni fogja. -
válasz
RAYBOMB #2488 üzenetére
Összehasonlítási alapom nincs a Snapis verzióval,de ez a 4órás idő egy hülyeség.
A kijelzőidő felhasználó függő és még így is hullámzó.
Attól függ mire használod,mennyire magas a fényerő,mennyire erőforrásigényes alkalmazásokat futtatsz,mennyire jó/gyatra a térerőd stb.
De abban biztos vagyok,hogy 4óránál bőven többet tud.
Nálam most itthon,wifin youtubeozva,itt fórumozva,eddig 30percet telefonálva,kb 65%-os fényerő mellett 1óra 20perc kijelző idővel 84%-on van a teló,reggel 6kor húztam le töltőről
Gyors számolas után több kb 8óra lesz így a kijelzőidő.
Eddig a legrosszabb ami kijött belőle,az kicsit több mint 5 óra,de hozzá kell tenni,hogy olyan helyen voltam,ahol sokszor zsebben nem volt térerő,vagy csak alig,az meg eszi minden telónál az akkut.
A legjobb meg majdnem 11,5 óra volt,alacsony fényerővel,szinte csak netezve és youtubeozva wifin,térerő meg fullon.
Többnyire 7-7,5 körül vagyok.
Ebből látszik,hogy hülyeség sok ilyen teszt.
4órát max akkor nézek ki belőle,ha 4K-ban veszel fel egy csomó videót,fotózol ezerrel és a kijelző is maxon megy.Vagy játszol valami izmosabb játékkal. -
válasz
Capt.Obvius #2486 üzenetére
Sajnos nem.
Ezért is fogom a magyar független romot felrakni,ott azért már szeptembernél jár. -
válasz
barcsajani #2440 üzenetére
+1
Bár számomra inkább csak a jack,de az sem minden helyzetben.
A méret számomra inkább pozitívum,kivéve 1-2 farmeromnál. -
válasz
Bandeee007 #2415 üzenetére
Speedshopnál nézz körül.
Sok más helyen elég vastagon fogott a ceruza az árazásnál... -
-
válasz
Oposzumtoszó #2409 üzenetére
Én is Spigen párti vagyok.
2 Spigen tokom van,de leginkább csak az egyiket használom.
Neo Hybrid leginkább arra van,hogy ha valami olyat csinálok aminél kell az extra védelem,de elég krumpli lesz tőle az amúgy se kicsi teló.
Durva lehet egy Tough Armorban,vagy egy Otterbox Defenderben...
A Thin Fit az ami 99%-ban rajta van.
Elejteni nem szoktam a telefonjaimat,ez meg egy kisebb esést kibír ha véletlenül mégis történne ilyen.
Szeretem mert nem sokkal nagyobb tőle a teló,letisztult,plusz az autós mágneses tartó ellendarabjának belül van hely kialakítva,nem éktelenkedik a tok hátuljára ragasztva. -
Nálatok is bohóckodik néha a proximity szenzor,vagy csak nálam?
Tiszta a kijelző,a fólia is gyári rajta,de néha feloldásnál úgy érzékeli,mintha valami takarná a szenzort.
Újra lezárom,utána gond nélkül felold.
Akkor még megértem amikor koszos a kijelző,törölgetés után fel is old,de amikor tiszta kijelző és ezt írja ki... -
válasz
telefonmágus #2369 üzenetére
-
válasz
Capt.Obvius #2359 üzenetére
A gyári fülest ki sem bontottam,nálam egy JBL Live 650 BTNC a zajkeltő.
Ha járt volna hozzá egy type c-jack adapter,egy AKG N20 fülessel kipróbálnám,azzal van csak tapasztalatom. -
válasz
NavySeal #2352 üzenetére
Én az S10 Plus-t cseréltem Note 10 Plus-ra.
Elsösorban a toll miatt,de a többi része is előrelépés (kivéve a jack csati...).
Üzemidőben sokkal jobb,ujjlenyomatolvasója szerintem pontosabb és gyorsabb,a 256GB tárhely több mint elég.
Nekem a formája is jobban tetszik,de nagyobb is,amit azért szokni kellett.
Teljesítményben viszont nincs érezhető különbség,a 12gb ram és a 8gb ram között átlagfelhasználással nem érzek nagy különbséget.
Én leginkább a toll miatt választottam,csak emiatt cseréltem,munkámhoz nagy segítség. -
Sziasztok!
Melyik régiós szoftvert érdemes a frissítések miatt felhúzni a Note 10 Plus-ra?
A Telekomos szoftverre mindig elég nagy csúszással jönnek a frissítések...
Máshol már rég a szeptemberi SPL van fent,de ez még mindig az augusztusin áll.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Jogász topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest