- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ma eljutottam az MM-be és mégnéztem a telot.
Nekem a sima note jön be mindenhogy. Persze a jobb kamera tetszene, de nekem az a telo már a batár kategória.
A kisebb note hogy bírja a szuszt? -
nekem nem a sebesség a bajom, 1 nem esik kézre, nyomni is kell de nehezen találom el
-
S e t h
nagyúr
Elég szignifikáns különbség van a ujjnyomos feloldás sebességben a OnePlus 7 javára, kicsit meglepődtem ezen.
[link] -
mkriszadmin
tag
Be lehet valahol kapcsolni, hogy a vaku akkor is működjön ha 15% alatt van a töltöttség?
-
_ak_
addikt
Fektetve, bár a töltés nem kapcsol ki, behozza a lock screent vagy a jegyzetelés, mintha kivettem volna a ceruzát. Attól tartok kuka a töltő, ne is gondoltam volna, hogy tud ilyet csinálni, igaz a kábellel mar kellett szórakozni, hogy menjen a gyors töltés. De a Note 10-es meg mindig sehol.
-
Teal'C
veterán
Milyen jó hogy nekünk ilyenünk is lesz mármint az emberiségnek
Nincs még elég káros sugárzás mindenféle formában!
Mellesleg a személyes tapasztalatom az hogy a UPC 3G 21Mbit elegendő jó minőségű videó chathez, youtube 720p hez, video stream hez. Teszem hozzá bejártam az egész országot idén, nyilván vannak vak foltok de nem ettől a szaros 5G től fognak eltűnni. Ha ezt mindenkinek tudnák garantálni minek több? De nyilván ennél már többet is tudnak. Egyszerűen nincs szükség többre a mindennapi életben. -
Roland861010
veterán
válasz
ForRedGlory #470 üzenetére
Azt hogyan?
Mármint hogy van be állítva hogy felold? -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Valaki esetleg vett a Telenornál 256gb-os Note10+-t?
Ahogy nézem listaáron most 350, ez a legolcsóbb ha jól láttam.XEH v PAN szoftver van rajta?
Illetve sztetek független vagy már minden telefon az?Thx
-
slug
senior tag
válasz
ForRedGlory #470 üzenetére
koszi a tippet, ezt a foliat meg nem ismertem, de fogok vele elni
-
TODI1111
veterán
válasz
Roland861010 #476 üzenetére
Az üveget a fém nem karcolja. Nem véletlenűl vannak az üvegvágó eszközök. A görögösek speciális vidiából készülnek (A vídia volfrám- és titán-karbidból porkohászati eljárással előállított keményfémötvözet. ) a fix fejesek pedig gyémánt fejüek.
-
nylacika
aktív tag
Tudom, hogy nem mérvadó, de nagyon elégedett vagyok az akku teljesítményével. Tegnap este 17 órakor vettem le a töltőről, azóta folyamatosan be van kapcsolva a telefon, beszélgetés is volt bőven, játék is, alkalmazás frissítések a háttérben, netezés, miegymás... Most 46%-on van a töltöttség... Jól megleszünk, úgy érzem. Az S9+ ilyenkor már bőven töltőn volt egy ilyen nap és éjszaka után...
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #473 üzenetére
Maradjunk abban hogy ahogy itt egy tanultabb kolléga írta régen.
"A kész üveg termék nem lép reakcióba semmivel így tök mind1 mivel kenik be" -
válasz
Roland861010 #476 üzenetére
A kulcs soha nem fogja karcolni a kijelzőt, de még egy kés sem, szóval pont rossz eszközzel demózták. A karc legfeljebb ezen a bevonaton lehetett.
Karc ellen amúgy nyilván jó, mert a bevonat fog karcolódni, nem a telefon kijelzője, de egy idő után kopni kezd a bevonat, és akkor foltos lesz, na meg törés ellen ugyanúgy nem jó, mint a plasztik fólia.
-
TODI1111
veterán
válasz
Roland861010 #473 üzenetére
Mivel prezentálták? Karcolgatták késsel? Kérd meg, hogy egy marék hommokkal vagy téglaporral dörzsölje be.
-
Roland861010
veterán
Szerintetek mennyire lehet jó ez a folyadékos védelem a telefonra?
Pár hete prezentálták a szemem láttára saját telefonon... az eléggé oda rakos volt...
De fene se tudja 10-12 ezret nem ér meg nekem vagy nagyon parasztvakítós a dolog -
apaszka
veterán
Gyakorlatilag az 5g ,,stadionok és rendezvény központjában lesz használható . Már régebben
Írtam erről kis hsz,t , de mint mondod nem kell annyira várni!
Inkább lenne jobb lefedettség a 4G-n!A fejlesztés jó ideje folyik amúgy, még egy közeli ismerős 😉{Fiam} is részt vesz benne jó ideje
-
ForRedGlory
félisten
Ma vettem en is bortokot. Eleg jo.
Kerdeztem a Westendben a csavot, hogy Dome Glass lesz-e, de velhetoen nem fogjak forgalmazni... konkretan most vettek folia vagot, szoval foliaznak, mint pl a MediaMarktban vagy az outfittersben.
A kijelzo viszont folyamatosan felold a zsebemben, aminek annyira nem orulok...
-
válasz
bendegruz #466 üzenetére
Valószínűleg nem lesz 5G változat, mert az 5G hálózat csak évek múlva lesz kiforrott. És amúgy sem érné meg, mert jóval drágább az 5G-s készülék, nagyon szívja az 5G az akkut, és nagyon instabil. Talán 2-3 év múlva lesznek olyan 5G-s telefonok, melyeket már érdemes lesz megvenni.
Csak hogy tisztában legyél vele, hogy milyen az 5G:
Nagyon rövid a hatótávja, gyakorlatilag minden sarokra kell telepíteni egy állomást a városokban, falvakban. Arra nem is nagyon lehet számítani, hogy városokon kívül lesz.
Szinte minden leárnyékolja, a fáktól kezdve egy kiadósabb esőig, minden (jól olvastad, egy zápor is simán blokkolja).
Iszonyatosan melegszik tőle a telefon, és szívja az akkut. -
válasz
bendegruz #466 üzenetére
Ugyanebben voltam én is.Azt néztem,a Note 8-m 2 éves lett,az akkuja még jó volt,de már ilyenkor érdemes cserélni-mármint csak telóval.A nagyobb kijelző még,ami nálam számított,mivel DEX-el asztali gépként is fogom használni,a hardver is-így eladtam,vettem a Note 10+-t.
-
nozs23
addikt
válasz
ForRedGlory #464 üzenetére
Azért nem tapsztalja, mert az Apple csak azokat a telefonokat fogta vissza, amiknek már gyengébb az akksija.
Ez a "funkció" a botrány óta egy kattintással kikapcsolható. Nem lassulnak a frissítésekkel a telefonjaik. A 12 durván megdobta a régebbi készülékek teljesítményét, és úgy tűnik a 13 is tovább viszi ezt a vonalat.A teszthez: remek készülékek. Nagyon menő kézbevenni a "kompakt" Note-ot.
-
bendegruz
őstag
azért, hogy ne legyek off állandóan
nem tudom, most note 8-tól érdemes-e váltanom.
nagyon bejön, mert hihetetlen csinos a nagytesó, de..
tudom az 5g még sehol nincs, de csak azé lesz a jövő
a note 10 pedig még nem ért ide az 5g változattal (lehet nem is fog?)
elég nagy dilemmában vagyok, szerintem év végéig még kivárok mindenképp -
Silenzio
addikt
Nem a gépemmel/ a Youtube-bal volt gond, hanem a videóval, ezért írta ki nálad is, hogy frame drops: 0, mert ez így egy integráns, tökéletesen lejátszott felvétel. De te is láttad, hogy szarakodik a mozgás. Amúgy a 60 fps-es gyönyörű és szaggatásmentes, 5x is visszanéztem. A 30 fps-esnél viszont ugrálnak az autók. Ugyanez a helyzet a P30 Próval (igaz, ott elfelejtheted a 4K-t), 60 fps-ben minden fasza. Csakhogy 60 fps-sel nem tudsz beltérben kamerázni az 50 Hz-es elektromos hálózat miatt (igaz, 30-cal se), és az sem túl elegáns, hogy filmesként 60-nal felveszed, 24p-re lekonvertálod. De legalább szaggatásmentes. Nem látok más magyarázatot, mint hogy a szenzorokat és/vagy a kodekeket erre optimalizálják. Profi filmes haverom is erre fogta. Csak hát iPhone-on van 24p, 25p, 48p, és még sorolhatnám, és egyik se riceg. Pedig nem szeretem az Almát, nem szívesen használnám huzamosabb ideig. Minden esetre azt mondani a videós képességeire, hogy hű meg ha... Ha rosszmájú lennék, azt mondanám, a MA elhagyta a szemüvegét. De inkább kussolok, nem akarok rosszindulatú lenni.
-
Sombrerokid
tag
Ez a 3D scanner "hókuszpókság" már a Sony Xz1-ben is volt. 1,5 èv alatt egyszer próbáltam ki
-
485
aktív tag
Tegnap más miatt bementem MM-be. Megláttam a 10+-t. Azonnal beszarás. Sose szerettem/érdekeltek a Samu okostelók, nem is volt soha. De ez. Eeezzzzz.. A Sony z ultrám óta ez az első telfon, amit nekem alkottak. Olyan nyugalomban voltam, h majd októberben leváltja az iphone 8+-omat egy xs max. De ezzzzz....
Már csak azt nem tudom, h makróban melyik lehet jobb, n10+ vagy xs max. Valaki hasonlította már? Ilyen dxo-s meg szintetikus baromságok nem érdekelnek, hanem az, h odaállok, lefotózom az órám és továbbmegyek. -
Viper26
nagyúr
válasz
Schuler888 #454 üzenetére
A céges telefonom egy 3 éves 6s, érdekes módon nem tapasztalom ezt...vagy valamit mondanod kellett hirtelen?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Parallaxis #432 üzenetére
"Szóval lehet a konkurensen mosolyogni, de arra 5 év múlva még lesz támogatás a gyártójától"
A belassulos frissitesek aztan marha nagy tamogatasok -
bendegruz
őstag
válasz
Juhaszatti #451 üzenetére
ohh, csak mondtam egy számot..
egyébként tényleg, nemrég frissitett nekem is az s7edge -
Saját
csendes tag
válasz
Roland861010 #445 üzenetére
Köszi, megtörtént és nálam is csak a közelségérzékelőről van szó
Érdemes a kamera lencséjét védeni (fólia vagy üveg borítással)? Az eszköz a samus protective tokban van.
U.I.
Neked is köszi, TODI1111. -
bendegruz
őstag
ezzel egyet is értek..támogatásban az alma utolérhetetlen
anyám 5s-ére máig jönnek a frissitések
de azért ezen kivül nem mondanám lemaradottnak a samut hozzájuk képest
nyilván ez egy ordas kreténség, ha már 4 kilót kiadok valamiért, az a 3 év múlva ne maradjon már frissítések nélkül...de ennek ellenére maradok ezen a platformon
életem legjobb telója eddig a note8 -
Roland861010
veterán
válasz
Parallaxis #432 üzenetére
Persze nem egy két évre hanem max félre...
Amit említesz programot megint olyan szűk réteget érint mint itt az spen..
Biztos nem mobilon fogok videót szerkeszteni. -
-
-
Saját
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez mennyire normális, de hívás közben a kamera mellett van egy hibás pixelem (pulzál miközben változik a színe).
Valaki találkozott már hasonlóval?
Attól tartok, hogy visszaviszem cserére, mivel ha később megadja magát végleg az a pixel, akkor már nehezebb lesz érvényesíteni a cserét.
Köszi, a helpet.
-
Parallaxis
addikt
válasz
bendegruz #419 üzenetére
Azért teljesítményben igaz ami igaz, a tavalyi almák mögött van a Note 10-es csapat.
Pl. video encoding esetén (Adobe Rush) "csak" 3x gyorsabb. A kevésbé érdekes hardveres tesztekben is beelőzi, pedig 1 éves vasról van szó. Az új, erősebb utód meg pár hét múlva jelenik meg.
Egy üzleti modell esetén meg azért a teljesítmény és a droidos készülékek rákfenéje, a támogatás/támogatottság sem mellékes.
Pl. a Samsung már legalább 8 éve publikussá tette az S-pen API-ját, de nem igazán vannak alkalmazások azóta sem (a gyáriakon kívül), amik jobban kihasználnák a benne rejlő lehetőségeket.Szóval lehet a konkurensen mosolyogni, de arra 5 év múlva még lesz támogatás a gyártójától, míg a Note 10-re nem és bizony egy ilyen értékű készüléket sokan nem 1-2 évre tervezve vásárolnak.
-
-
simii
tag
SES Downtown üzletben megvártam míg megjön a fekete bőrtok (23-án még nem volt nekik) és csak úgy vettem át az előrendelést, hogy már azzal kértem (ingyen az aug. promóción belül)
Zseniális a telefon, zseniális a tok, az egyik legjobban összerakott Note eddig.
Egyedül a kamerakitüremkedés zavar, de a tok ellensúlyozza.
Egyébként előttem bontotta ki a srác, csomagban volt minden (OTG, átalakító, füles) (Note10+ 256)
-
F_Gergely
őstag
A telefon frissitette a headset firmware-jet. Milyen fullhallgato az amiben mar firmware is van?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a teló éjszakara fel lett téve töltöre és alul írja hogy ennyi meg annyi idő van teljes feltöltéaig, éa az nem akart eltünni onnan. Be lehet ezt valahol allítani hogy eltünjön vagy végig mindig világitani fog ?
-
Teal'C
veterán
Éjfél körül elkezdtem a szokásos SOT tesztet a mi eddig S9+,Note9,S10+ részvételével zajlott. Full fényerőn, wifi videó stream. Még csak 2 teljes töltésen van túl a note 10+
S9+: 12:11
Note9: 14:54
S10+: 17:21
Note10+ részidő: 12óra és 36% on van. -
Pioneer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni független Note 10+ 5G telefont, hivatalos Samsung garival.
Tudtok linkelni konkrét magyar oldalt, alohol lehet kapni? -
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #401 üzenetére
Jajj ne. Nem gagyi a Sony sem, csak a telefonrészlegét balfaszok irányítják.
-
Roland861010
veterán
Kedves Kerubin,
Az a baj ezzel az írásoddal is, hogy pont megint csak korbácsolód a hullámokat.
Elég jól összerakott mondatokat írtál le, amik pontosan olyan mélyre hatolnak az ember tudatában, ami pont ki váltja már a védekezés mechanizmusát.
Nekem ez egy rejtett provokációnak tűnik.
Itt az emberek nagyrésze felnőtt férfi és nő, saját értékrenddel. Gondolom mindenki tudja mit engedhet meg magának.
„Lehet jobb helye lenne annak a pénznek” ez pont megint egy olyan kijelentés, ami végig hasítja az ember minden olyan érzékét, ami a védekezést indítja be.
Ennyivel mindenki küldhetné ezt a pénzt Afrikába az éhező gyerekeknek vagy akár itthon is lenne más helye… de miért? Miért kellene más helyre tenni ezt a pénzt?
Pár héttel ezelőtt olvastam egy felhívást egy romániai kisfaluban lévő gyermekotthonban elromlott a kazán…A poszt írója a szigetre jegyet vevőknek címezte a posztot, hogy 60x ezer magyar emberből páran küldhetnének ide is pénzt, ha már 100ezreket költöttek jegyekre…
Ettől én teljesen ki keltem és legszívesebben elküldtem volna a posztolót a halál f…ra.. Amúgy nem voltam a szigeten pedig beleférne. Milyen jogon jön valaki egy lelki terrorhoz mert ez már az. Tudat alatt próbálja meg manipulálni az embereket.
Hogy érdemben szóljak hozzá a dolgokhoz is 19 éves korom óta közel 6M Ft-ot költöttem telefonra ez azt jelenti, hogy évi 461ezer Ft …
Ha innék és minden hétvégén el buliznék a pesti éjszakában 20 ezer Ft-ot akkor ez az összeg közel évi szinten 1M Ft lenne. Azt hiszem még mindig jobb évente 2-3 drágább telefont cserélgetni főleg még ha bukás nélkül is el tudom cserélni. -
válasz
Roland861010 #398 üzenetére
Eddig minden Telekomos XEH-t kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest