- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
delta1017 #894 üzenetére
Aha, éshogy lehet, hogy a note 8 meg tudott ilyen körülmények közt jó képet csinálni? Hogy ne égjen ki jobb oldalon, bal oldalon teljesen elmossa. De tessék, itt egy kép, ahol hátulról jön a fény. Hogy ne égjen be a széle, botrányosan elmossa a közepét. Nem gondolom, hogy csak tökéletes stúdió körülményék közt kéne jó képet csinálnia... és itt bizony az arcon volt a fókusz, de ebbol semmi sem látszik
-
Na majd ma este csinálok pár képet, kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Beteszek majd ide is párat.
-
-
-
-
Nem tudom, ki hogy van megelégedve a fényképezővel, de szerintem csapnivaló képeket készít, ha nem teljesen ideális a fenyviszony. Valahogy elmossa a képet es így minden olyan fura rajta. A note 8 szebb képeket csinált rossz fényviszonyok közt
-
Badname
tag
Sziasztok. Van egy note 10em, és vettem hozzá egy usb c elosztot. Olyat láttam mint eddig soha. Közölte a telo, h ő ezt nem támogatja. Esetleg valakinek van egy jó ötlete, h lehet ezt megkerulni?
-
GRILLEBAR
csendes tag
sima szilikon tok! hát ott akad el az első indításnál ahol megkérdezi h segítem e a google appokat a fejlesztésbe, h figyelik a tevékenységemet stb.. ott rá lehet menni hogy folytatás vagy kihagy.. és bármire megyek nem csinál semmit, csak ha angolra állítom.. akkor továbbmegy.. így tudtam elkezdeni tulképpen használni a telefont.. már csak a vezeték nélküli töltéssel van gondom, h az spennel összeveszik olyankor..meg azzal h írja lennt alul fehérrel, hogy töltési idő, meg h mennyi van hátra.. nem hiszem el h ez nem fog beleégni..
-
nylacika
aktív tag
Ismét kérdésem lenne... Azokhoz szólnék, akik led view tokot használnak. Van-e mód arra, hogy a tok folyamatosan jelezze az időt, valamint a bejövő üzenetek, e-mailek, nem fogadott hívások ikonja folyamatosan jelezzen?
-
-
norbi93
senior tag
Én fekete LED Back covert vettem az Alleeban, nagyon pofás. Előtte a speedshoptól is megrendeltem ugyanezt, de led view-t küldtek véletlen helyette, ilyen flippes rettenetekkel meg nem élek.
btw, telekomnál szombat este rendeltem meg a 10+ 512gb-t, és kedden már hozta is a futár
-
válasz
sanyijedi #873 üzenetére
Munka közben munkára használom. Ezen hívom a konzulenst, a koordinátort, a mentés irányítást es az esetlapot is tudom rajta írni, nem mellesleg vagy 5 féle orvosi programom van telepítve. De maradjunk annyiban, ha nekem a piros tok tetszik, ahhoz kb senkinek semmi köze ;)
Nem tudom, hogy gyűjti e, mivel öntés hibás, visszaküldtem. A gyári protective cover a karcokat gyűjti elég rendesen hátul a rövid kitámasztón. -
válasz
MikeWazowski #871 üzenetére
-
Colani
tag
válasz
Roland861010 #864 üzenetére
Ez tok jó 😁
-
F_Gergely
őstag
Nálam is merül ennyit, viszont nálam a smart lock szív ennyit szerintem mert beállítottam hogy otthon ne kérjen ujjlenyomatot se kódot, viszont így éjszaka két folyamat van ami szívja az akksit:
- Cella készenlétben
- Eszköz készenlétbenDe nem tudom ezt a kettőt mi okozhatja még?
Viszont ma már ez redukálódott 1-1%-ra a tegnapi 5-5 %-ról. -
-
Roland861010
veterán
-
danisuto
csendes tag
Tegnap óta én is csatlakoztam a +osok közé, 9-esről váltottam, főként a kamera miatt. Az egyetlen dolog amit negatívumként fel tudok hozni az az, hogy gyorsan merül, kb úgy, mint az 1 éves note9-em. Nem vészes, csak azt gondoltam, jobban fogja bírni az akksi.
-
Scrydhan
senior tag
Na megvan a teló, minden remek kivéve hogy a google play nem tölt le semmilyen appot, lemarad ott hogy downloading és így ennyi.
-
-
GRILLEBAR
csendes tag
halika! tegnap vettem a mediába 1 + t és ma 1x a kijelző közepébe megjelent egy kb 1cm X 1cm es négyzet mintha beleégett volna a kijelzőbe.. sehogy nem tudtam eltűntetni, 1x csak magától eltűnt.. a másik, hogyha felteszem vezeték nélkülire akkor folyamat azt csinálja mint mikor zárt képernyőnél elővesszük a ceruzát.. előjön a jegyzet majd bezáródik, előjön- bezáródik.. és rezeg közbe.. a másik meg h ottmarad nekem az is hogy írja hogy vezeték nélküli töltés meg h mennyi van hátra.. de az sima töltésnél is.. beleég a kijelzőbe 1 hét után.. az egész úgy indult hogy az első bekapcsolásnál el se indult a telefon.. a google fiókos résznél kifagyott csak akkor nem ha angolra állítottam.. a swpye billentyűzetemen bem tudok nyelvet letőlteni mert nem tud kapcsolódni a szerverhez.. meg ilyenek.. sztetek visszavigyem cserére a 3 napos cuccon belül? vagy nektek is ilyen?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
delta1017 #855 üzenetére
A gmail-lel mindig van valami probléma, hiába beállítva minden, ahogy kell, ha gondol egyet, akkor "bealszik" és csak akkor szinkronizál, ha felébreszted a telefont.
Aztán másnap meg újból működik, nem egy telefonon tapasztaltam már. De nálam egyelőre szinkronizál rögtön, pedig lófüttyöt sem állítottam semmin. -
_ak_
addikt
-
Hikvision
senior tag
Csak nekem jó a gyári E-mail kliens 8 fiókkal, úgy, hogy ezen megy a teljes céges levelezés? Miben jobb a Gmail app?
-
Nekem is probléma ez a Gmail mizéria.
Valaki leírná szájbarágósan, mit és hogyan nyomkodni, hogy a levél érkezésekkor pittyegjen.
-
Desimal92
csendes tag
válasz
Scrydhan #820 üzenetére
Jobban? 11.-én 23:50körül előrendeltem, és tegnap kaptam visszahívást.
Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is.
Olvasgattam a Facebook oldalukat, itt a fórumot, hogy rengetegen megkapták már, 2-3 nap után visszahívás nekem meg 2 hét után semmi...
Én csak az egyik boltot próbáltam hívni napokig, 0 eredmény. Kétszer közölték velem írásban, hogy tuti visszahívnak mindenkit. Tegnap úgy gondoltam 2.5 hét után, hogy írok egy korrekt levelet, hogy legalább valami információt hadd kapjak. Továbbították a levelem, és ma reggel hívott egy kollegina, hogy valami technikai malőr által az én telefonszámom elkeveredett és valóban nem hívtak..Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.
-
ljs
tag
válasz
ForRedGlory #755 üzenetére
Mi történt a gmail sync-kel?
Kb. 200-at visszaolvastam, de nem találtam a problémádat. (Vagy elkerülte a figyelmemet.) -
válasz
Schuler888 #842 üzenetére
Nagyjából bármelyik kijelzőt ébresztő dolog lehet. Mióta a felemelésre bekapcsol funkciót kikapcsoltam, nem csinálta.
-
Azt tudja valaki, hogy MO miért kap 2 év Samsung garanciát?
Illetve azt lehet tudni, hogy itt is van minőségi besorolás? Értem ez alatt azt, hogy egy német polgár mondjuk 1. osztályú telefont vásárol, szemben egy balkáni lakossal aki teszem azt 3. osztály készüléket kap az országában?
-
kchris78
veterán
nem véletlenül van a videórögzítésben is frame kihagyás. Emlékeztek a vaskaróra feltett 10db telefonos tesztre? Ott volt hogy némi túlzással csak az iPhone-ok tudták tartani stabilan azt a normál (24/30/60) fpst. Pedig az erő ezekben a telefonokban mind ott van... Csak épp a droid olyan multitaszkos.. hogy nehéz megoldani azt hogy márpedig a prio ezé a folyamaté és ne vegye el tőle semmi más. Ha elveszi akkor jön a lag, jön a frame kihagyás.
-
Az EU-s készülékeket javítják itthon garanciában, de csak az első évben (kell számla meg garijegy). EU-n kívüli készülékekre nincs semmi garancia. Snapdragonoshoz meg még pénzért sem nyúlnak hozzá.
Itthon vásárolt szolgáltatós készülékre 2 év garanciát ad a Samsung. A szolgáltató maga ad csak egyet, de az tök mindegy, a második évben rögtön a Samsunghoz kell vinni.
-
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a nem itthoni, hivatalos forrásból származó, de Samsung garanciajegyes készülékeket javítják itthon garanciában?
Vagy csak azt, ami hivatalos Samsung partnertől lett véve? Tehát egy mondjuk németországi vásárlást itthon letojnak?
Nem értem a Samsung garanciajegy körüli mizériát. Ahogy azt sem, hogy a szolgáltatónál vásárolt telóhoz miért nem adnak Samsungos garancia jegyet és miért csak egy év rá a gar?
thx -
Scrydhan
senior tag
2 óra telefonálás után kiderítettem hogy a pólusban van készleten és jó sok, ráadásul kékben is. Katasztrófa hogy ennyire nincsen központosítva.
-
Mo Bill
aktív tag
Note 9-en ezt használom Pie-n, már többször esett szó róla! Jól müxik!
[link]Skype, viber, messenger beszélgetéseket is rögzít!
Most próbáltam ki, bluetooth-on is müxik!👍👍👍😁😁😁
-
Scrydhan
senior tag
Telenor Corvin pláza:"Jövőhéten érkezhet, most kezdik forgalmazni". Ilyen szánalmas hozzáállást életemben nem láttam még, utolsó blahai sufni gsm-ben meg tudom venni. Erre a telenor úgy viselkedik mint egy rossz bürokrata és hetekbe telik az hogy megrendeljenek egy telefont. 8 boltot hívtam fel abból csak egy vette föl a telefont. Hazudnak mint a vízfolyás, egyik azt mondta megjelenésre lesz üzletekben, másik azt hogy hétfőre, harmadik azt hogy a héten, negyedik azt hogy csak jövőhéten. Remélem nektek azért jobban megy velük az interakció.
-
-
válasz
TheBikerider #815 üzenetére
Szerintem a garmin connect. De az órára szükségem van. Jobb üzemidőt vártam, mint a note 8, de ugyan olyan. Ésa samsung billentyűzet is fixre ugyan azokat a hibákat ejti, de látom, nem csak nálam, másnál is higy a hogy.
(mondjuk legalább gyorsabban tölt)
-
-
@rglaaf
veterán
Üdv
S8 Dex dokkoló haszálható rendesen ezzel a telóval? -
Ezt a telefont nem lehet zsebben hordani. Ma reggel is csinált 5 képet a zsebem belsejéről. Pedig smart lock kikapcsolva, érintés védelem bekapcsolva. A feleségem s10e ilyen szar még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest