Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs

- 

LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

barcsajani
tag
Sziasztok, tegnap lettem boldog tulajdonosa egy Note 10 Plus-nak. S10 Plusról váltottam. Szoktam használni a Phone Infó SAM alkalmazást, erre is letöltöttem és azt írja a battery health-nél, hogy ~40% [kép]. Az S10 Plus-nál fél év használat után ez 99.8%.
Kérdésem az lenne, hogy ez valami bug lehet vagy gyári hibás lenne a készülékem? Csatolok képet az akku használatról ma, 2 sim kártya van benne, napközben végig wifi, 4G + BT S2 classic óra miatt. [kép]Valamint még az érdekelne, hogy ki lehetne-e kapcsolni a töltés közbeni információk megjelenítését?

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Háztartási gépek
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - OLED TV topic
 - Assetto Corsa Rally
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
 - Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
 - Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
 - DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest