Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Üdv mindenkinek. Az Arc S fórumból jöttem és asszem maradok.
Minden nagyon fasza, de lenne egy kérdésem.
A stock recoverynál a halott zöld robot ugye normális a piros háromszöggel? Tehát ez maga a recovery és nem valami hiba? -
Dottore
addikt
válasz Integra #5881 üzenetére
Jogos, de ez a kisebbik rossz.
A nagyobbik rossz az ha mindenki összevissza töltögetne kompatibilitástól függetlenül és néznének utána nagy szemekkel miért nem működnek az alkalmazások amiket megvásároltak.Egy ilyen értékesítési modell megtervezésénél a hülyékre kell figyelni. Akik tudják mit csinálnak, azokra nem.
-
Dottore
addikt
válasz eddie1978 #6117 üzenetére
Nekem is új a telefon, a tapasztalataim viszont nem ennyire rosszak.
Elöljáróban annyit, hogy nekem elég közeli barátaim a színek, tehát fogalmazzunk úgy abszolút észreveszek olyan dolgokat is amiket az emberek nagy része nem. Emiatt sokkal rosszabbra számítottam a kijelzőt illetően. A színek rendben vannak (kissé túlszaturált de ez jellegzetessége) és a gradiens is sávos kicsit. Egyetlen negatívum, hogy a szürke alacsony fényerőnél zöldes színű.
Azt gondolom azonban, hogy sajnos mindkettőnk jól látja a dolgot. A különbség amiatt van mert rohadt nagy szórás, illetve jelentős eltérés van típuson belül is a képernyő minőségét illetően.
Amúgy a telefon tökéletes. Soha többet nem veszek mást.
-
Dottore
addikt
válasz Grande Ale #6127 üzenetére
Soha az életbe nem vennék kiállított darabot. Persze ettől ki lehet fogni olyat aminek semmi baja. Viszont inkább megveszem drágábban de az legyen új.
Mindenesetre nézd meg. Hogy mennyiért adják az is sokat lendíthet a kockázat mértékén.
-
Dottore
addikt
válasz hallerlaller #6317 üzenetére
El sem hiszem, azt gondoltam ez már ilyen marad mert ez egy fícsör.
-
Dottore
addikt
válasz Grande Ale #6321 üzenetére
Jönnek. Akkor is ha nem zárod vissza. Indításkor látsz egy lakat ikont akkor nyitva van.
-
Dottore
addikt
válasz Grande Ale #6327 üzenetére
Az. Talán két hete van meg, tegnap letisztítottam és megnéztem a karcokat. Nincsenek, igaz én tokban hordom de fólia nincs rajta.
-
Dottore
addikt
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez nem fejlesztői telefon. Inkább egy csak egy LG sima Google rendszerrel.
Ennek meg igaz az mond ellent, hogy szerintem ez a minden gyártó adjon ki ill. adhat, sallangmentes Androidot mint ami a fejlesztői készülékeken van, bár nemes és qrvajó ötlet, de nem nyereséges nekik.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz slice14 #6471 üzenetére
a gyártónak az a jó ha megveszed a készülékét, utána kb. egy, max. két év elteltével lecseréled. Na most ha te zökkenőmentes frissítést biztosítasz a felhasználónak több évre mint ahogy a Google teszi, akkor nem fogja évente lecserélni a telefonját, ezt pedig be kell építeni az árba.
A fogyasztói társadalom lényege az évenkénti ciklikus pörgés. Nem nagyon lehet ellene mit tenni. Okosat legalábbis még senki nem mondott. Persze a termelést lehet csökkenteni, de akkor meg az lesz a gáz, hogy munkahelyeket szüntetnek meg. Tipikusan az a kígyó ez ami a saját farkába harap.
-
Dottore
addikt
Szerintem sem vészes.
Sőt néha kifejezetten aranyos amit szenvedni tudnak.Ezt leszámítva egy ekkora mérettel rendelkező fórumban gyakorlatilag alig kell kérdezni, keresővel szinte már mindent meg lehet találni.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz mgTerminator #6518 üzenetére
Ok. kényelmetlen. Elsőre.
Szoptam vele míg nem találtam drivert, de azóta semmivel nem komplikáltabb mint a mass storage. Nem lassabb, ugyanaz. Az elején van egy driver telepítés, aztán ennyi.
Vagy valami elkerülte a figyelmem?
-
Dottore
addikt
A hülye krómcsíkról szoknának már le. Akkor is ciki volt mikor elkezdték használni.
-
Dottore
addikt
válasz mgTerminator #6528 üzenetére
Nekem is mikor a Nexus Toolkit saját driverét használtam.
Aztán töröltem mindent (valójában újratelepítettem a gépet, hatékonyabb volt mint azon tökölni mi az ami miatt nem működik) és feltettem a Samsung saját illesztőprogramját, mást nem. Azóta nincs probléma. A benti gépemen szintén és a laptopon is, szóval nem egyedi esetet.
-
Dottore
addikt
Nova. Nem lassú, nem akadozik, nincs újrarajzolás.
-
Dottore
addikt
Ne parázzatok már.
Ha fognak is a gyártók Stock Androidot futtató készüléket piacra dobni, az nem lesz soha olyan mint a fejlesztői telefon. A fejlesztői egység lényege pont az, hogy egy telefon legyen mint pl. a Nexus.
Mindegy. Lehet, hogy lesznek bizonyos formában, de így mint a Nexusok soha.
-
Dottore
addikt
válasz Integra #6794 üzenetére
Igen, bár szerintem Stock csak annyiban lesz, hogy a gyártói (Sense, TW, ilyenek) felületet ki tudja a felhasználó kapcsolni. A háttérben viszont továbbra is ott lesznek azok a folyamatok amik gyártóspecifikusak.
Mást ne mondjak, az nagyon nem életszerű, hogy a SE pl. vagy a többiek hagyják a francba azokat a szolgáltatásokat amiket kifejlesztettek és elkezdenek olyan telefonokat csinálni amiben nincsenek benne, mert a népnek ez tetszik.
Legalább is én ezt tartom logikusnak, de meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Az mitől van, hogy megjön az OTA frissítés, elindítom, újraindul, droid megjelenik, állapotjelző elindul, utána leáll és zöld robot döglötten fekszik piros háromszöggel a mellkasában?
-
Dottore
addikt
Ebben a listában a zöld színnel jelöltek SE folyamatok. Abszolút tipikus jelenség, minden gyártó futtatja készülékein a saját szolgáltatásait.
A kérdés az, hogy miért tesz mindezt.
Azért teszi amiért a Google is. Információ. Információ a szokásaid, az adataidról, hogy vásárolsz, mit szeretsz mit nem. A klasszikus megfogalmazást használva, ha valami ingyen van, akkor ott te vagy a termék. Csak ez számít, ez az igazi üzlet nem a telefon.Ha lesz is Stock Android valaha gyártói telefonokon, az csak grafikailag lesz hasonló. A háttérben továbbra is futni fognak azok a szolgáltatások amik az adott gyártó felé terelik a felhasználót.
Ez csak az egyik oldala a történetnek. A Google oldaláról nézve sem lenne szerencsés a dolog. Ennek a megválaszolását rátok bízom.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz ChelseaFC26 #7218 üzenetére
Mert az érzelmeinkkel gondolkodunk. Jobbára. Már ha az gondolkodás.
-
Dottore
addikt
válasz batai15 #7404 üzenetére
Én ilyet vettem Samsung felirat elleni védelem miatt.
Tokoknál én bőrtokpárti vagyok. Szinte minden telefonomhoz itt csináltatok tokot. Ha azt veszem, hogy nálunk egy jobb minőségű tok kb. ennyi csak valami nagy böszme logo ziher van rajta, akkor eléggé megéri, hiszen kézimunka, egyedi db.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz ßrainiac #7442 üzenetére
Nálam a kijelző volt a sarkalatos pont.
Mivel tökéletes nincs, mérlegelni kell és azokat a kompromisszumokat választani amelyekkel tudsz együtt élni. Na most én a kijelzőt tekintve, úgy vagyok erre képes, hogy két év Samsung garanciával voltam csak hajlandó megvásárolni. Beégés letudva.
Ettől független, önmagában az IPS nekem jobban tetszik és a PenTile zsákutca. Be is fogják szerintem fejezni. Főleg ha a Samsung nem szállít többet almáéknak. Akkor marad elég IPS.
Minden másban nagyon jó telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Még én sem találkoztam másik Nexussal. Kivéve a barátnőmé. Megtért ő is.
Sőt, inkább azt szokták kérdezni, hogy ez az olyan Android telefon nem? A Nexus... zta mekkora.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Remélem soha nem tudnak.
A tökéletesség egy olyan állapot ahonnan nem lehet tovább lépni. A gazdaságnak viszont folyamatosan kell működnie, ezért az alkatrészeknek el kell romlaniuk.
Kötelező tananyag. Tessék megnézni. Az egészet
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz dattilax #7671 üzenetére
Missed Call Reminder
Működik a led visszajelzés is. -
Dottore
addikt
Azt meg hiába írod ki, hogy csere csak Note 2. Úgy sem értik meg.
Volt, hogy én kiemeltem vastagon, jól láthatóan, hogy kizárólag készpénz. Akkor is kerestek privátban, hogy csere mennyire érdekel. Idióták.
-
Dottore
addikt
Kisebb nagyobb eltéréssel mindenkinek ilyen. Ennek a pontos mértékét csak úgy lehet felmérni, ha lefényképezed. Ehhez képest lehet megmondani kinek mennyire olyan, vagy eltérő.
dattilax
Persze, hogy megkapták, mert miután nem akart megjönni, feltették Toolkittel.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz dattilax #7693 üzenetére
Olyan.
A vírusirtó tévedett. Sokszor azonosítanak vírusnak kevésbé elterjedt tömörítésű futtatható állományokat.Szándékosan nem írtam le neked, hogyan kell. Egyrészt le van, másrészt aki annak alapján nem tudja, jobb is ha nem piszkálja. Szerintem hagyd ha ennyire bizonytalan vagy. Főleg ha meg vagy elégedve. Amúgy is meg fogod kapni előbb utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest