- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmxbandita
tag
válasz
GEPESZ66 #13841 üzenetére
Megnéztem most, ~900 mega szabad hely volt. Most csináltam egy "tisztítást" és lett 1,8 giga.
Én mindig is azt hittem hogy ez csak egy kirakat dolog karöltve a sok-sok magát hiperszupernek hirdető cleaner appal, ami megnyugtatja az embert, hogy "na, jólvan kitisztítottam a memóriát". Nehogy már nekem kelljen ezt figyelgetni, hogy "tisztán tartsam" a telefon memóriáját, 2024-ben... elég jó vicc lenne -
bmxbandita
tag
válasz
gerner1 #13835 üzenetére
Van elég szabad hely, ~95 giga foglalt a 128ból.
SD kártya van benne, de semmire nincs használva, régi telefonról a képek vannak rajta.Vagy, a felhasználói szokásaidhoz nem megfelelően ütemezett karbantartási gyakoriság (restart= nem karbantartási művelet)...
Ez alatt mit értesz?
-
bmxbandita
tag
Hú, a factory resetet azért jó lenne megúszni, elrakom C tervnekTikTok szerencsére (még) kimaradt az életemből, így nincs is telepítve!
Ami most eszembe jutott, hogy feleségemmel bekapcsoltuk a google térképben a nyomkövetőt, hogy lássuk ki merre jár. Ez okozhatja? (ki is írja egyébként, hogy az akksiidőt jelentősen rövidíti)#13834
őő, hát igen, híresen újraindításkerülő vagyok, bármilyen elektronikai eszközről legyen szóDe akkor lehet rendszeresíteni fogom!
Köszi a tippeket
-
bmxbandita
tag
Sziasztok,
Az utóbbi hetekben idegesítően lassú lett a telefonom. A teljesség igénye nélkül felsorolok pár dolgot ahol érezhetően várni kell, van amikor több mp-et:
- Ujjlenyomat feloldásra
- Youtube videók betöltésére / képernyőelforgatásra
- Böngészőben oldalak betöltésére
- Névjegyek megnyitása/ tárcsázás
- Kamera alkalmazás megnyitás
- Fényképezés majd galéria megnyitásNemrég frissítettem új OneUI verzióra, lehet ez az okozója? Más is tapasztalt ilyesmit az elmúlt időszakban? Android 14, OneUI 6.0
Lehet valamit tenni azon kívül, hogy lassan kivágom az ablakon mert annyire felidegel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest