Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-22 11:09:32

LOGOUT.hu

Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-04-01 (Frissítés: 2024-04-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-04-01 (Frissítés: 2024-04-11) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9783) gerner1 válasza hamikike (#9782) üzenetére


gerner1
veterán

Nem tudom, mert itt plö azt írod (#9777) a 'microSD-USB-C adpaterrel' kapcsolatban, hogy : " Az adapterbe jól van betéve, mert PC-én látni."
- Ebből pl nem tudhatjuk, hogy az a PC, amelyben ez rendben, annak az USB-C portja USB2.0 -ás, vagy 3.0, vagy 3.2 ??? - mert ugye, mindegyikhez más-más max teljesítménykimenet tartozik ,és ebből is adóthat olyan különbség a talőéval összahasonlítva, amely mellett elmenni igencsak jelentős 'nagyvonalúság'...
Amennyiben tehát megvizsgáltam, akkor annak eredménye alkalmas lesz arra, hogy vagy csökkentse, vagy növelje valamely hiba lehetőségét, és például erre vonatkozóan is kaptál infót korábban.

Szóval, amikor az előzmény után, jóindulattal, megelőlegezetten azt gondoltam, hogy bővítetted a korábbi ellenőrző-listádat [(#9773) "A múltkorival kapcsolatban felmerült infók alapján, csak van egy leszűkített köröd ... " ] -akkor lehet tévedtem. Mert, ugye abba az is beleértendő volt (hisz megtörtént), hogy korábban, például ez is említésre került.
De, akkor legyen még egy, amellyel kapcsolatban szintén nem adtál (még) infót: az említett adapter átfordítása a teló portjában, vagy hogy esetleg a használt tok akadályozhatja-e a megfelelő érintkezést / vagy sem, stb, stb...

Ilyesmik miatt is került firtatásra az ellenőrző-listád, és amennyiben első körben mindent el is végeztél volna, akkor szvsz 3-nál kevesebb lehetőséget említesz abban, hiszen le tudtad szűkíteni ennyire (tehát továbbra sem 1db konkrétumra+!) , és azért az utolsó mondat abban posztban, mert mindenkinek lehet egy fáradt napja (vagy valami ami gátolja), így lehetett volna... (no mindegy..) .
Szóval, tartok tőle, hogy még mindig több olyan részletet nem ismerünk, amelyek sajnos az egyenlet részei lehetnek, és ez miatt rámutatni konkrétumra, szerintem még mindig nem lehet, így javasolni sem bármit ⇒ "megoldásnak" .

Azt pedig, neked kell tudni, hogy ilyen előzmények után, neked, hol látszik valamiféle olyan ok, amelyre az a tartalom a szerinted védhető következtetés, amit a #9782 -es posztodban elhelyeztél....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.