Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
A melegedés volt a kisebbik baj vele. Sokkal nagyobb gond volt, hogy a legtöbb fw esetén fantom touch jelenséget produkált, két hónap alatt, amíg nálam volt a telefon, nem sikerült megoldani ezt a problémát. Úgy tudom nem mindegyik készülék volt érintett, vagy nem annyira, mint az enyém, és az okára sem sikerült rájönni (csak sejtettem, hogy összeakadt valahogy a GSM antenna és a touch vezérlés). Ennél is nagyobb gond volt a beszédhang minősége, a másik fél mindig azt mondta, hogy olyan, mintha víz alól beszélnék, és ez volt végül, ami miatt úgy döntöttem, hogy eladom. És szó szerint az eladás előtti estén jöttem rá, hogy ha nem teszem rá a hátlapot, gyönyörű a hangminőség! Mint kiderült, a beszédmikrofon fölött nem volt lyuk a hátlapon, teljesen el volt takarva
csak ki kellett volna fúrni, hogy rendesen működjön, de már eladás előtt nem akartam kifúrni.
Amúgy szerethető készülék volt, igen, főleg a dual boot miatt, meg tényleg kis pörgős, de fő telefonnak nem tudtam használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Szemüveges topik
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Amazon Kindle
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
csak ki kellett volna fúrni, hogy rendesen működjön, de már eladás előtt nem akartam kifúrni.
Dr Bubo