- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
Sziasztok
A következő hibajelenséggel találkoztam, hátha van még valaki, aki szintén.
Van kettő db A52S-em, az egyikben (ROM) két kártya, az egyik egy telekom alapú netfone kártya, a másik egy yettel. A másik telefonban (XEH) egy "tartalék" dominó SIM, a másik kártyahelyen sd kártya. A telekom alapú kártyák időnként elvesztik az IMS regisztrációt, olyankor sem a VoLTE, sem a VoWifi nem működik. Olyankor a két kártyásban a yettel tökéletesen működik. Olyankor vettem észre, amikor wifi kapcsolódás van, és nem kapcsol a VoWifi. Megnézve a SIM állapotot, az IMS regisztráció állapota "nem regisztrált". Innentől kezdve sem a VoLTE, sem a VoWifi nem megy egészen a rep.mód ki be kapcsolásáig. Ha nem kapcsolom be-ki a rep módot, akkor egész nap nem megy a VoLTE, bárhová megyek vele. Először arra gondoltam, hogy a két SIM összezavarja egymást, de az egy telekom SIM-es is csinálja. Általában nem egyszerre, de mindkettőnél tetten érhető a dolog. Csináltam már IMS profilú apn beállítást is, levettem mindkettőről az 5g lehetőséget, de időről időre előjön. A Párom korábbi A32-esén és a mostani A35-ösén eddig sosem jött elő. Az enyémeken kb két frissítéssel ezelőtt vettem észre először.
Találkozott valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest