Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zssom

tag

Sziasztok
    A következő hibajelenséggel találkoztam, hátha van még valaki, aki szintén.
    Van kettő db A52S-em, az egyikben (ROM) két kártya, az egyik egy telekom alapú netfone kártya, a másik egy yettel. A másik telefonban (XEH) egy "tartalék" dominó SIM, a másik kártyahelyen sd kártya. A telekom alapú kártyák időnként elvesztik az IMS regisztrációt, olyankor sem a VoLTE, sem a VoWifi nem működik. Olyankor a két kártyásban a yettel tökéletesen működik. Olyankor vettem észre, amikor wifi kapcsolódás van, és nem kapcsol a VoWifi. Megnézve a SIM állapotot, az IMS regisztráció állapota "nem regisztrált". Innentől kezdve sem a VoLTE, sem a VoWifi nem megy egészen a rep.mód ki be kapcsolásáig. Ha nem kapcsolom be-ki a rep módot, akkor egész nap nem megy a VoLTE, bárhová megyek vele. Először arra gondoltam, hogy a két SIM összezavarja egymást, de az egy telekom SIM-es is csinálja. Általában nem egyszerre, de mindkettőnél tetten érhető a dolog. Csináltam már IMS profilú apn beállítást is, levettem mindkettőről az 5g lehetőséget, de időről időre előjön. A Párom korábbi A32-esén és a mostani A35-ösén eddig sosem jött elő. Az enyémeken kb két frissítéssel ezelőtt vettem észre először.
    Találkozott valaki hasonlóval?

Új hozzászólás Aktív témák