Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
falco1 #10612 üzenetére
A tévedés jogát fenntartom, de az általad linkelt két akksin jól látható módon fel van tüntetve, hogy Voltage: 3.85V, ez egyértelműen a li-polimer akksik névleges feszültsége. Én a technikai adatok alapján mondtam, hogy polimer, nem az ujjamból szoptam. Az is lehet, hogy mindkettőnknek igaza van, és li-ion, de polimer tulajdonságokkal, mert a két technológia összeért. (Hint: a Samsung a világ egyik vezető akkumulátorgyártója, lehet, hogy fejleszt is, nem csak gyárt)
Egyébként a Li-polimer feliratot inkább tartom PR fogásnak, hogy ráírják, technikailag ugyanúgy li-ion akkumulátor, mint a LiFePO4.Fingreszelés helyett írtam egy barátomnak, aki a Debreceni Egyetem kémia tanszékén éppen a lítium akkumulátorokat kutatja, hogy javítson ki, ha tévedtem valamiben.
Első körben ezt válaszolta:"Habár az ionos elterjedtebb, ezen specifikáció alapján lehet tényleg polimerről van szó. Szét kell szedni, és megvizsgálni az elektrolitot 😂"
Mivel utóbbitól inkább elzárkóznék, mondtam, hogy kérdezze meg a kollégáit.
Ha válaszol, közzéteszem. Addig is, olvasgass picit: https://www.ifixit.com/News/69041/how-batteries-can-catch-fire-and-how-to-prevent-it
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest