- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Filmnézés közben a monitorral együtt mérek 40 wattot falból"
Sajnálom de ebben orrhosszal vezetek...
Monitorral, webbögészés közbe 16W.
Imádom ezeket a kis gépeket, teleszórtam velük a munkahelyeimet is.
vasházas ventillátoros szörnyetegeket váltottunk ki ilyen mini gépekkel és mindenk elégedett, még a főnököm is aki egyébként nem lelkesedett de belement és ő is meg van elégedve.
Mini ITX volt az első ilyen mini gépem, ugyanígy építgettem össze mint most te. Nagyon sokáig használtam, a híres Atom-Ion kombó. Vagyon volt akkor is, még az XP korszakba. Asrock lap, 2x2GB ram, anyám mekkora szám volt ez akkor...és egy külföldről rendelt SSD ami 28GB volt. Havi fizum volt az ssd meg a ram ára
Beépítettem a tápot de ment akkuról is, Pico-psu, beépített tuner, minden benne volt.
Szeretek molyolni ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Formula-1
- Kávépörkölés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory:Nikke
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest