Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

támogató

válasz tordaitibi #40 üzenetére

Szia,

Köszönöm szépen! :)

Az egész gép fogyaszt 30W-ot :D Azért mondom, mert közben az Asrock is írt és nem mondták, hogy az bármiféle gondot jelentett volna. Filmnézés közben a monitorral együtt mérek 40 wattot falból... azért az elég jó! Egyébként "ipari" célokra egyenlőre nem tudom használni, de tetszik nagyon, hogy hangtalan, nem süvít a háttérben soha semmilyen ventilátor és a hétköznapi feladatokra teljesen hiánytalanul alkalmas. Filmet nézek rajta, böngészek, e-maileket olvasok, fórumozok, ilyesmi. Gyengébb játékcímek is jól futnak rajta, például a League of Legends, ami egy nagyon népszerű cím 70 FPS alatt soha nincs, amin meg is lepődtem, bár az a játék egy kenyérpirítón is elfut. Másik játék, a Brutal Doom is 60-70 fps-en elmegy.

Egy dolgot bánok, de ez majd a közeljövővel ki fog derülni. Van már egy i3-N305 nevű proci is, az 8 magos, de hasonlóan alacsony fogyasztással bír. Azt lehet jobb lett volna, ha kivárom, mert valószínűnek tartom, hogy azzal is fog megjelenni integrált lap, minipc már van. De nem bántam meg, hogy megvettem. Pacek kis masina!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés