- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #40 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen!
Az egész gép fogyaszt 30W-ot
Azért mondom, mert közben az Asrock is írt és nem mondták, hogy az bármiféle gondot jelentett volna. Filmnézés közben a monitorral együtt mérek 40 wattot falból... azért az elég jó! Egyébként "ipari" célokra egyenlőre nem tudom használni, de tetszik nagyon, hogy hangtalan, nem süvít a háttérben soha semmilyen ventilátor és a hétköznapi feladatokra teljesen hiánytalanul alkalmas. Filmet nézek rajta, böngészek, e-maileket olvasok, fórumozok, ilyesmi. Gyengébb játékcímek is jól futnak rajta, például a League of Legends, ami egy nagyon népszerű cím 70 FPS alatt soha nincs, amin meg is lepődtem, bár az a játék egy kenyérpirítón is elfut. Másik játék, a Brutal Doom is 60-70 fps-en elmegy.
Egy dolgot bánok, de ez majd a közeljövővel ki fog derülni. Van már egy i3-N305 nevű proci is, az 8 magos, de hasonlóan alacsony fogyasztással bír. Azt lehet jobb lett volna, ha kivárom, mert valószínűnek tartom, hogy azzal is fog megjelenni integrált lap, minipc már van. De nem bántam meg, hogy megvettem. Pacek kis masina!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest