- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
válasz
MasterMark #3249 üzenetére
Köszönöm.
5.1-re volt állítva a hang.
A sound bar 2.1-es.
Átkapcsoltam, nincs is gond vele.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
MasterMark #3249 üzenetére
Nézem
-
nylontacsko
senior tag
válasz
MasterMark #3247 üzenetére
Nem tudom.
Egy Samsung sound bar-on megy a hang.
Beüzemeléskor (1 hete) nem is volt vele gond.
Gyanús, hogy csak a Netflixel van a gond. -
Marcus047
csendes tag
válasz
MasterMark #3126 üzenetére
Sorry, lehet nem jól fogalmaztam, természetesen az Apple Tv + szolgáltatására gondoltam!
Nyilván nem fogom elvárni, hogy a Netflix 100-150mb /S el fusson, mikor 25-30 kell hozzá.
Apple is lekorlatozza 30korulirea saját streamingjet? -
Marcus047
csendes tag
válasz
MasterMark #3123 üzenetére
Pont ez érdekelt, hogy hiába tud 1gigat az Apple box, ha a streaming csak 30 MB/S el jön,mint a Netflix.
-
Marcus047
csendes tag
válasz
MasterMark #3117 üzenetére
Pár hónapja vettem új 4k TVt, 2 hete kb Atmos os soundbart, és rátaláltam az Apple tvre.... kövi vétel egy 4k lejátszó lenne, de most elbizonytalanodtam, ha ugyanazt a minőséget megkapom Apple Tv box al,és gigabites nettel 🤔
Apple streamingje nagyon tetszik, jó árakon vannak 4k filmek, Dolby atmossal, Hdr el!
Egy 4k irány film alsohangon 10e, abból strramingen kijön 2-3 film és nagyon jó pakkok is vannak....
Szal ez a dilemmam 🤔 kiváltja az apple Tv box a 4k Bluray lejátszót? -
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #3009 üzenetére
Persze az megy. Csak nem értem az otthoni megosztást miért nem tudom beállítani (nem tartom magam tök hülyének, de mégse megy, és szeretném most már tudni miért, mert valamit biztos én nem csinálok jól)?
-
Deepking
újonc
válasz
MasterMark #3001 üzenetére
Nagyon köszönöm. Csak a CEC lebegett a szemem előtt és elfelejtettem értelmezni a látottakat. És ráadásul a problémát is kiküszöbölte, bár így buktam vele a Tv távirányítását, de ez van.
-
Semin
őstag
válasz
MasterMark #2958 üzenetére
Ezekkel az idióta nevekkel kezdhetnének valamit. Finoman szólva is zavaró. Miért nem lehet évszámot mellé tenni vagy 5. gen vagy valami. sok embert megkavar
-
Mikika
aktív tag
válasz
MasterMark #2878 üzenetére
Tehát a modemben kell kotorászni?
-
b.kov
senior tag
válasz
MasterMark #2845 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2824 üzenetére
Tesztképpen rá néztem és a puffert nem engedi 200-nál feljebb. Kisebb értek és 0 amit enged.
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2824 üzenetére
Köszönöm. Valószínűleg hagyom is a fenébe. Nagyon ritkán szoktam egyébként beletekergetni. Most is a gyerek meséi miatt volt rá szükség. Korábban sosem tapasztaltam ilyet.
Ettől függetlenül ha újra előjön, akkor tesztelem, majd egy 400 Mb-os puffer-rel. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2662 üzenetére
Nem sajnos. Igazából így az a szerencsém, hogy pont a torrentekkel kezdi a sort. Így végül is teljesen megfelelő.
Csak annyi mindenre lehet szűrni és azt gondoltam valahogy lehet mappára is. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2660 üzenetére
Nem látok én ott választási lehetőséget.
Csak annyi van a szabályoknál, hogy elrendezés - elérési út.
Vagy te látsz erre ott lehetőséget valahol?
Ránéznél esetleg? -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2653 üzenetére
Nem tudom, hogy számít-e,de én az Amber skin-t használom.
(#2656) MasterMark
De nekem már a download mappám be van téve a kedvencekbe. A leírás alapján onnan is ki lehet jelölni. Vagy nem jól értettem?
-
aujjobba
addikt
válasz
Dehisz egyszeru ez, nem?
Imadom ezeket az eszkozoket amik mindent IS tudnak, es meg szinte csak programoznod sem kell tudni, hogy hasznalni tudd. -
galaxys80
veterán
válasz
Gondolom ezt a "Lista kihelyezése a főmenübe" részt kell néznem.
Hazamegyek kipróbálom. Bár nekem korábban nem tűnt fel ez a lehetőség. Aztán csak lehet én futottam át rajta. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2651 üzenetére
Az természetesen most is Filmekre van állítva, hiszen megjelenik a tartalma a Filmek között.
újonnan hozzáadott filmek mindig legelőre kerülnek
Erre van állítva,de félmegoldás, mivel van amit leszedek, aztán csak hónapok múlva nézem meg végül.Ehhez lehet utána a főmenübe is kirakni külön menüpontot, és akkor külön lesz.
Engem ez a része érdekelne, hogy hol tudom megtenni? -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2649 üzenetére
Videóknál adsz hozzá új forrást, ott tudod kijelölni a tartalmát ami filmek lesz
De erre, miért nem jó a jelenlegi Download mappám ami hozzá van adva?
Ehhez lehet utána a főmenübe is kirakni külön menüpontot, és akkor külön lesz.
Na ez az amit én nem találok meg.
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2647 üzenetére
Nem vagyok most az ATV előtt, de még mindig nem világos számomra.
Rámegyek a Filmek részre és ott kellene látnom forrás hozzáadása lehetőséget?
A videóknál emlékszek, hogy van ilyen lehetőség. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2645 üzenetére
Ez most nem világos számomra. Ezt hol tudom megtenni? Mert a Filmek-nél kerestem erre vonatkozó lehetőséget, de ott csak utoljára hozzáadott, címkék, műfajok stb lehetőség van.
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2643 üzenetére
Filmek résznél nyilván nincsen ilyen gond. De mivel 7-800 film és mese van összesen, így nem lenne egyszerű onnan kikeresni amit nézni szeretnék.
Direkt írtam.
-
válasz
MasterMark #2636 üzenetére
Plex protokollon keresztül megy, de több felhasználó van a gépen és hiába mindegyikre be van állítva egyszerűen nem találja az Infuse hanem kiírja azt a hibát....
A 10. próbálkozás után idegesítő volt nagyon aztán inkább mentem a Plex-re... Nem tudom miért zavarhatja be hiszen a fájlok ugyan ott vannak megosztva a gépen és amint mondtam minden felhasználón belül direkt a Plex is hozzá lett rendelve, mégsem találja... -
blakey
titán
válasz
MasterMark #2627 üzenetére
Írtam neki itt vagy privátban, hogy valószínűleg nem az ATV-vel van a gond, először az S905X-re gondolok, oda egy USB-LAN gigabites adapter is megoldás lehet hiszen még USB2-vel is sokkal jobb hálózati sebességet érne el de ott van még az a szolgáltatói eszköz ami szintén bezavarhat.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #2625 üzenetére
Az SMB vs. NFS miatt írtam, hogy a kapcsolati sebességben nem kéne különbségnek lennie. Igen 4K-m van. Bármennyire is natív az NFS, semmi gond nincs az új SMB verziókkal, pontosan emiatt nem is változtatok ezen, de készenlétben van az NFS ha bármi történne. Tehát az SMB(3+) már hozza azt a szintet ami nem ad okot a lecserélésére.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #2617 üzenetére
Használjon NFS-t de ha nincs hiba a hálózatban akkor semmilyen sebességbeli különbség nincs SMB(3) és NFS között, nálam az Infuse pl. 941Mbps-t mér, ennél jobb nem kell gigabiten. A nála mért 43Mbps az nagyon gyér, néha még 1080p-hez is kevés lehet.
-
koma106
senior tag
válasz
MasterMark #2619 üzenetére
Sztem nincs, nem találom. CoreELEC alatt van esetleg?
-
koma106
senior tag
válasz
MasterMark #2617 üzenetére
Infuse-ban van sebesség mérés.
Itt a tegnap esti kínlódásom:
https://www.youtube.com/watch?v=h5L13YlDza4&list=WLNFS beállításban kérhetnék segítséget?
-
koma106
senior tag
válasz
MasterMark #2613 üzenetére
nem csak az S905X esetében ilyen alacsony a sebesség, macOS (iMac) - AppleTV között is ennyi SMB kapcsolattal.....
Megpróbálom az NFS-t. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2484 üzenetére
Az rendben van, de akkor nem is tudok külön-külön képbeállitast megadni az eszközöknek?
Mert, akkor inkább csak az Atv megy bele majd. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2460 üzenetére
Az egyetlen dolog ami biztos, hogy ez a tv továbbküldi. Eggyel feljebb írtam le.
Itt a bejövő 5.1-el hasal el. De elvileg azt is tudnia kellene. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2407 üzenetére
Hát ott sok mindent nem lehet állítani.
Be lett állítva, hogy dolby digital 5.1-be tegyen mindent és ennyi. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #2405 üzenetére
De nálam magán a tv-n sincsen hang ha 5.1-re teszem a MrMc-n.
Igazából nem tragédia a dolog.
Csak jó lenne ha valaki megmondaná, ha felesleges küzdenem. Akkor marad a 2.0 és az optimalizált a MrMc-ben. -
Alex91
félisten
válasz
MasterMark #2348 üzenetére
Ok, de milyen nas-rol nem ment a felirat?
-
Alex91
félisten
válasz
MasterMark #2344 üzenetére
Akkor a TV-m hogyan jatsza le dlna-n a kulso feliratot...
Milyen NAS?
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #1791 üzenetére
Oké, a lényegen nem változtat...
blakey: Igen, úgy használom.
-
válasz
MasterMark #1780 üzenetére
Azt állítottad, hogy nincs kodek gond. Az van. Én nem mondtam, hogy orvosolható, csak arra akartam utalni, hogy fél éven belül ez nem valószínű, hogy változni fog.
-
válasz
MasterMark #1778 üzenetére
Egészen eddig azt hittem, hogy teljesen más szabványt támogatnak, ami másfajta kodekkel jár.
-
Virag.h
aktív tag
válasz
MasterMark #1732 üzenetére
fillmnézést egyszerübbnek találom így minthogy mindig usre másolgassak
-
moya#no1
aktív tag
válasz
MasterMark #1722 üzenetére
Nincs semmi benne. Belevilágítottam es olyan mint amikor összerakták a gyárban
-
Sickboy25
addikt
válasz
MasterMark #1545 üzenetére
Már megnéztem azt is és igen a HP7 II part az :-)
Kézzel, hogy kell?
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #1504 üzenetére
Ha nem ertesz hozza, legalabb ne magyarazz bele hulyesegeket.
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #1500 üzenetére
"Nem fog belenyúlni se a csatornákba se semmibe"
"Ha 5.1-re állítod, akkor dekódolja is, meg újrakeveri a csatornákat, és csak utána küldi ki az erősítőnek."
befejetem, mert parttalan....
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #1500 üzenetére
1490, 1492
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #1492 üzenetére
Mark nincs igazad ebben, utánanéztem és sajnos csatornaszámtól függetlenül az LPCM 24bit / 48 Khz, még akkor is ha a HD hang magasabb mintavételezésű.
Ez lejátszó szoftvertől függetlenül így van, sajnos. Az ATV esetén minden estben már a szoftveresen dekódolt (vagyis kicsomagolt tömörítetlen) LPCM megy az AVR-be.
Persze ez semmit nem változtat a helyzeten, de az MrMC és ezek alapján bármely lejátszószoftver lényegesen nem módosítja az ATV paramétereit, a mintavételezésen nem tudsz változtatni, csak a csatornaszámon.
Ezért lesz az Atmos is ez az E-AC3 vagy mi a fene formátum, ez sem "teljes" értékű atmos
-
törölt tag
válasz
MasterMark #1490 üzenetére
Kb úgy nézek most, mint az avatarom.
Tényleg nem értem, hogy szerinte miért az a jó, szerintetek meg a 7.1 és hogy mi a francért nem lehetett megcsinálni azt, hogy egy az egyben átmenjen a hang... oszt jónapot.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #1486 üzenetére
Jelenleg is a leginkább egyezőn van.
Köszönöm! -
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1321 üzenetére
Aha, értem, köszi.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1318 üzenetére
Újfent köszi :-) Természetesen úgy volt ahogy írtad. Én hibáztam mert azt hittem a settings alatt azonnal hatalmas subtitles ikon vár :-) és nem vizsgáltam végig a menüpontokat. A Video menü alatt persze megleltem a Subtitles-t. Először a legfelső sort állítottam magyarra de az nem volt elég hanem a legalsó ponton az angol mellé be kellett tenni a magyart. Utána azonnal mindkét nyelven talált feliratot úgy hogy éljen a 21. század :-) Nagy királyság hogy soha többet nem kell vacakolni a külön feliratletöltéssel.
Most hogy ez probléma kipipálva, kérlek okosíts ki, a forrás kiválasztásával kapcsolatban. Az MrMC kezdő képernyőjén fehér alapon egy kék ikon van bal oldalt. Itt választható ki a forrás. Végigmentem a folyamaton először a videót választva majd betallóztam az usb-s wincsi Transmission mappját ahonnan elérem a filmeket. Minden jól működik, de azt gondoltam ennek a folyamatnak a végén kitesz egy Transmission ikont a kezdőlapra a forrásválasztó kék ikonja mellé. De nem tett hanem minden alkalommal klikkelnem kell erre a forrásválasztó ikonra majd a videóra és ott már valóban látom a Transmission-t és alatta újabb mappákat választhatok ha akarok. Ennek a programnak ez a normál működési rendje? -
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1318 üzenetére
:-) oké megpróbálom köszi.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1264 üzenetére
A router tűzfala egyben reklámblokkoló is, hozzáadhatsz Whitelist-et ha olyan a rendszer, vagy csak van valami módja, hogy megfelelően működjön.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1262 üzenetére
Azok a rohadt reklámok.
Akkor a reklámblokkoló miatt van, én ezeket nem blokkolom, szóval ezért lehet, hogy nálam nem jelentkezik a hiba. -
blakey
titán
válasz
MasterMark #1260 üzenetére
Oké, tehát akkor hálózatot szerint működnie kéne csak most történhetett valami.
A router tűzfala fogja meg? Azt elvileg beállíthatod, hogy hagyja figyelmen kívül, nem? -
blakey
titán
válasz
MasterMark #1258 üzenetére
Sajnos nagyon sok alkalmazás, eszköz nem szereti az ipv6-ot, próbáld meg a belső hálózatot ipv4-re konfigurálni, csak a kimenő kapcsolat legyen ipv6, hátha úgy jó, ha nem akkor a szolgáltatótól kérd vissza az ipv4-et, régen nekem is vissza kellett kérni, mert sokminden nem működött.
-
Gomba
senior tag
válasz
MasterMark #1229 üzenetére
Denon rcd-n10 vagy Marantz MCR-511 lenne amiket akarnék mint kis hálózati erősítő.
Airplay2 rendszert "építek". Viszont a két erősítőből csak az első Airplay2 képes, HDMI meg egyiken sincs.
Az működőképes modell, hogy az apple TV-hez bluetoothon/Airplay1-en van kötve a Marantz és úgy használom az appleTV Airplay2 képességét, hogy az erősítőn szóljon a hang. Tehát kvázi így a Marantz is airplay2 képes lenne (kis trükkel). Vagy ilyenkor a latency-t már észrevenném? Van valakinek tapasztalata? -
blakey
titán
válasz
MasterMark #1159 üzenetére
A Plex pont, hogy a Kodi "ellen" indult akkoriban és a vetélytársa szeretett volna lenni, valamilyen szinten azért alternatívája, Emby meg kb. mindent visz amit a kodi, iso, video_ts, stb. Ha médialejátszásra kell valakinek és mondjuk van egy eszköze amelyik valamelyik programot futtatja akkor bizony alternatíva és nem kell egy másik után nézelődnie. Nálam 2 TV-nél és egy Blu-ray lejátszónál pont alternatíva, nem kell másik eszközt vennem.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1157 üzenetére
Az nem ugyanaz, mindengyiket a "natív mivoltával" összehasonlítva. Egyébként tényleg érdemes egyszer kipróbálni az Embyt, én már szinte mindegyik DLNA-t kipróbáltam, mert hajtott a kiváncsiság, a Serviio-val és az Embyvel a leggyorsabb DLNA szinten a lejátszás. Persze ha semmi gondod a Plexszel és kedved sincs hozzá akkor ne, de úgy nem tudod, hogy valójában milyen a többihez képest.
(#1159) MasterMark
Összehasonlítottad a Plex klienssel Apple TV-n vagy bármelyik TV-n? A PlexiKodiConnect nem úgy használja az adatbázist ahogy pl. a MySQL-t, de tény, hogy valamilvel gyorsabb a sima Plex app-oknál és nem is zavaró a működése de a kliensekhez képest lassú és főleg 4K-s anyagoknál lehet érezni. -
blakey
titán
válasz
MasterMark #1155 üzenetére
Majd ha van időd kedved akkor hasonlítsd össze Kodival, Embyvel és 4K-s anyagokkal, lassabb, ugyanazon rendszeren ugyanazzal a szerverrel, stb.
Eddig egyszer se kellett kézzel állítanom az adatokat. - első szerver telepítésnél bizony soha nem talál meg minden infót normálisan, utána már minden oké ha jön új anyag. Sokat játszadoztam vele, évekig Plex-et használtam, fordítottam Samsung klienst, benne voltam a dolgokban egy picit. Tudom, hogy nem támogatja az iso-t meg a video_ts-t, ezért kérdeztem, hogy te hogyan oldod meg. Nekem csak azért kell valamilyen Plex, Emby, mert néhány eszköz csak úgy tud kommunikálni és oda nem szánok egyéb eszközt. Emby tökéletes egy dolgot kivéve, külső feliratnál az "ő,ű" nem tökéletes, kalapos, hullámos, minden más hibátlan.
-
válasz
MasterMark #1152 üzenetére
TV kábellel van kötve, csak a macbook és a telefonok wifiznek..
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1148 üzenetére
iso-kat, video_ts-eket hogyan oldod meg? Egyszerűen nem tudom használni a Plex-et annyira "gyengébb" az Embyhez képest viszont jó lenne, mert Android 5.1-en nem 100%-os a támogatottság. 3X futottam neki, hogy akkor mégis Plex lesz de 3X kukáztam, lassú a filmek indítása (Kodihoz, Embyhez képest), nagyon sok filmnél utána kell kerestetni, javítani, mert képtelen normálisan megcsinálni az infókat, a video_ts mappákat nem ismeri fel hiába van jó mappában, iso-kkal sem boldogul, utóbbiakat megoldanám egy konvertálással de a többivel még sok bajom van és nem utolsó sorban mindegy milyen rendszeren használom, Embyhez képest többszöröse a memóriahasználata szerver szinten.
-
válasz
MasterMark #1150 üzenetére
Erre lehet jó beállítást találni? Kb két méterre van a TV és a gép egymástól..
Wifi router is ebben a szobában van szóval a rossz kapcsolat kizárva...
-
válasz
MasterMark #1148 üzenetére
Az mitől lehet, hogy akadozik a Plex? 😕 A minőségen nem akarok rontani, de ez így nem valami élvezetes... AirPlay esetén nem lenne ilyen gondolom..
-
válasz
MasterMark #1146 üzenetére
VIdeók, filmek nézése egyszerűen, ha már le van töltve a MacBookra.
Végül Plex lett, mert a TV azt támogatja elsősorban. Eddig fainul működik, de lehetséges beszerezem mégis az Apple TV-t. -
válasz
MasterMark #1144 üzenetére
Köszönöm a választ, igen végülis ez volt a kérdésem. Szerintem most kipróbálom a kolléga által ajánlott "Emby" nevű programot aztán, hanem tetszik akkor jöhet az Apple TV.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
MasterMark #1129 üzenetére
nem a kikapcsolással van a problémám, a bekapcsolás a gond
-
válasz
MasterMark #1125 üzenetére
Szerintem ezen funkcióját nem reklámozzák eléggé. Valami zseniálisan működik. Egyik kedvenc funkcióm (mármint, hogy gyakorlatilag a Tv-t is ki be kapcsolja (készenlét) magával együtt). Ebben az állapotban is működik HomeKit központként, tehát visszaadja a szenzorok értékét. Nagyon szeretem. Élmény használni.
A távirányító tapicskolós simogatós részével nem vagyok kibékülve még, nem mindig sikerül eltalálnom a megfelelő sebességet. Idegesít a kattogás is (lehetett volna ide is taptic engine).
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
MasterMark #1117 üzenetére
Aut én sem hinném, dts-hd, true-hd, meg az összes formátumot tudja, 4k kompatibilis, csak az atmos nem megy szegénynek, persze megértem, akkor még nem volt olyan, sőt, ezek is csak akkor jöttek be.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
MasterMark #1115 üzenetére
az mrmc-ben, a infuse-ban vagy a lejatszó menüjében kellene ezt állítani? Mert én már mindennel próbalkoztam, de ez valahogy nem megy. Hangformátum, vagy automatikus vagy DD5.1 lehetőségek vannak. Pedig azt írja, hogy lpcm- ként küldi tovább a hangot
Kínomban csinálok egy visszaállítást, de szerintem nem fogja megoldani
Infuse alatt is ugyanaz a jelenség, csak digitalis zaj jön, tv sajat lejátszója által kitolt hangot szépen kezeli az erősítő. -
blakey
titán
válasz
MasterMark #1052 üzenetére
Gyorsabbnak találom, a sorozatokhoz tartozó speciális részeket szépen be is helyezi a megfelelő évadhoz, ahogy a Kodi is csinálja, a borítókat jobban, pontosabban találja meg. Nekem sokkal jobban tetszik, és egyébként kevésbé erőforrás igényes. Plex-el kezdtem még évekkel ezelőtt, idén tettem egy próbát hosszú csend után de valahogy hiányérzetem volt, Emby-vel egyelőre nincs, de majd meglátom fél év múlva.
(#1053) kleinguru
Feliratokat is azonnal letöltesz MrMC vagy Infuse-sal is, nem gond, automatikusra is állítható, stb. Nagyon gyors ez is, ha nem volt Kodival dolgod akkor előtte ismerkedj, mert sokkal többre képes, mint a Mede8er volt. -
lindermen
senior tag
válasz
MasterMark #989 üzenetére
Sziasztok! Végül kábel volt a gond, egy HDMI csere megoldotta ☺️ illetve kapott egy lan kábelt is a routerhez, pedig már kezdtem feladni. Köszönöm mindenkinek 🙏
-
RobexX10
aktív tag
válasz
MasterMark #1005 üzenetére
Igen de nem változott. Majd még egy resetet megpróbálok hátha segít.
-
Magi
tag
válasz
MasterMark #999 üzenetére
Köszönöm. Megnézem este.
-
Magi
tag
válasz
MasterMark #997 üzenetére
Szia,
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Megnézem a lehetőségét az airplay kiküldésnek VLC alól.
A tükrözést még csak értem, de ha kiterjesztett képernyőként használom, akkor nem kellene átállnia teljes méretre? (Ráadásul a Macbook fel is ismeri a felbontását a TV-nek, csak utána is marad a fekete csík a két szélén.)Köszönöm
-
vkrisz92
csendes tag
válasz
MasterMark #963 üzenetére
A hangformátumoknál nem szerepelt a dts. Lehet félreértettem. Ajánljátok bluray filmek lejátszására? Jó minőségben játsza le a filmeket?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #956 üzenetére
Összedugtam kábellel, ez meg is oldotta az akadozást, gyorsan be is tölti a filmeket, DE még mindig kicsit laggos a kép. Nem olyan simán megy, mint a TV lejátszójával, usb-ről. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #953 üzenetére
Nem mindenki van otthon az ilyen dolgokban, örülj, hogy te igen. Úgy gondoltam, hogy neten keresztül tolja át a filmeket, hiszen az appstoret is úgy éri el. De akkor ezek szerint elég vennem egy jobb fajta routert, amit rá se kell kötni az internetre?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #948 üzenetére
Köszönöm, de engem a "hogyan" része érdekelne. Próbáltam megosztani, látszik is Infuse felületén, de nem indul el.
-
pomk
őstag
válasz
MasterMark #925 üzenetére
3x átgondoltam, de inkább csak annyit írok: Köszi a tippet!
-
pomk
őstag
válasz
MasterMark #921 üzenetére
Syno NAS a forrás, és hozzá van adva a filmek és sorozatok forrásaként, upnp kapcsolattal.
Olvastam közben egy külföldi fórumon, hogy másnak is volt ilyen problémája. Azt tanácsolták neki, hogy valószínű az a gond, hogy amikor hozzáadta a forrást, akkor nem választotta ki, hogy abban az adott könyvtárban milyen típusú állományok vannak: film, sorozat, zene, stb.
Viszont sem neki, sem nekem nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget a forrás hozzáadását követően. Hol tudom ezt megtenni? -
stigma
addikt
válasz
MasterMark #899 üzenetére
Hi, igen ebben igazad van, azt olvastam exKodi fejlesztők készítik és nem hiába néz ki ugyanúgy
Találtam olyan nem hivatalos 3rd party Kodi-t is mely telepíthető egy rendes nem ,,jailbreak"-t Apple Tv-re is.
Egyenlőre egy picit várok vele - Sickboy25-nak írtam privit is - mert nekem fontos lenne nemcsk a 4k+HDR, de az Atmos hangsávv is erősítő miatt.
Ez a tvOS 12-ben fog megjelenni de kérdés, hogy csak youtube vagy Netfix-re, de remélem a salát loval fájlokat is támogatni fogja.
Erről 1 cikket olvastam csak, ezért én csak szeptikus felhasználó vagyok aki vásárlás előtt van, és szerintem kivárok vele picit.
Köszönöm az infót.
-
válasz
MasterMark #846 üzenetére
Igen, Airplay 2 +Apple has included bug fixes and overall improvements as well in this release....
-
tamasgal
senior tag
válasz
MasterMark #840 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor szerintem rámegyek egyre! Mindenem volt már (popi, dune, htpc, amlogic) de valami mindig hiányzot, remélem ezzel haza érek!
-
tamasgal
senior tag
válasz
MasterMark #838 üzenetére
Pioneer SC-LX57, mintha egyszer bele futottam volna valami ilyesmibe.
-
válasz
MasterMark #833 üzenetére
Infuse pro
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #802 üzenetére
A Passtrough hiba itt van: [link], HDR hiba: [link], azt írja, hogy "solved" de nem az, mert utána rontották el, viszont a HDR-SDR-t megoldották és nem olyan rossz. Mindkettő első oldalon van. Apple nem kommunikál ilyeneket de áll a balhé, MrMC oldalán is.
(#803) reggi
Nem fogod észrevenni, nem tesztelsz, nincs hozzá műszered esetleg nem úgy látod a dolgokat ahogy mások. Teljesen oké a BT709-el és a HDR-SDR is jó Infuse-al, egy kis Clipping hiba van de azt nem fogod észrevenni. Ráadásul Infuse képminősége jobb, mint a MrMC-jé, egyelőre, de MrMC igéri, hogy nagy változás lesz ezen a téren, ezért nem jön komolyabb frissítés. -
blakey
titán
válasz
MasterMark #800 üzenetére
Sajnos probléma, olvasd pl. az Infuse fórumát, elég rendesen elcseszték a dolgokat az Apple-nél. Vannak képminőség tesztek is, stb.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #797 üzenetére
Tökmindegy, HDR-es tv-n is sz@r a HDR, viszont vannak 4K-s TV-k amik nem HDR képesek. Nem kell kötekedni hanem elfogadni, hogy van ami sz@r lett. Elég óriási probléma, mert a színek nincsenek a helyükön, nem annyira látványos, mint HDR-SDR esetén de vannak hibák, rossz "clipping", stb.
(#798) reggi
A Himedia nem olyan rossz viszont a kezelhetősége, a hozzáállás az egészhez nekem nem tetszik, rengeteg eszköz volt nálam, Q10 Pro is. -
válasz
MasterMark #789 üzenetére
Köszi!
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
MasterMark #760 üzenetére
NFS-t próbálok beállítani. MrMC-ben, médiaforrások-videó-videó hozzáadása-itt hálózati fájlrendszer (NFS)-kiválasztom a nas ip címét a listából,elnevezem stb., hozzáadás.
Addig látja, hogy nas ip/videó/filmek, de nincs benne semmi, ill, ha fájlböngészőjében adom hozzá hasonló módon, akkor kiírja, nem tud kapcsolódni a médiaforráshoz. Elvileg minden hozzáférést megadták neki a nason, hisz az infuse-ban simán megy elsőre az NFS csatlakozás, látja is a filmeket, el is kezdte be olvasni őket. -
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark #622 üzenetére
Tisztaban vagyok az okaval miert gyenge a minosege!
Kiprobalom. Kerek egyet kolcson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged