Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gombinyó őstag Részben ezért, tervezem bővíteni a rendszert 5.1-re, illetve a hálózati lejátszás miatt többször volt, hogy 10 percre leállítottam a filmet, akkor már nem tudta folytatni. Ez lehet az MrMc hibája volt, nem tudom. A HTPC adott volt csak egy évre parkolópályára tettem.  RX560-al, Kodi + madVR kombóval ugyanazt a minőséget kapom, ha nem jobbat, így feleslegessé vált most számomra. RX560-al, Kodi + madVR kombóval ugyanazt a minőséget kapom, ha nem jobbat, így feleslegessé vált most számomra.
 Továbbra is tartom, hogy az egyik legjobb mp, ha 4K, HDR a cél.
- 

Gombinyó őstag válasz  MasterMark

üzenetére MasterMark

üzenetéreOké, a lényegen nem változtat... blakey: Igen, úgy használom. 
- 

Gombinyó őstag Azt hiszem rájöttem mi a gond. 
 Az erősítőmön nem tudom átfűzni a képet, ezért az ATV a Sony TV-re van kötve és a TV-ből megy tovább a hang az erősítőbe optikán. A DTS és a Dolby gond nélkül továbbítódik a tv optikáján keresztül, a multichannel PCM viszont nem és ez itt a probléma.
 [link]Úgy néz ki beszívtam ezekkel az eszközökkel.  Sajnálom, hogy nem tudja az ATV kitolni magából a DTS/Dolby-t. Sajnálom, hogy nem tudja az ATV kitolni magából a DTS/Dolby-t.
- 

Gombinyó őstag 2.1-hez hogyan állítsam be az AppleTV-t + az MrMC-t, hogy működésre tudjam bírni a subot? Jelenleg a ATV elméletileg nem szól bele a hangba (Hangformátum - Automatikus) és az MrMC-t 2.1-re állítottam mégsem kap jelet az LFE csatorna. 
 Az erősítő így van beállítva: 
 Ha átállítom LFE + Main-re akkor feléled a sub, de az nem egészen jó beállítás, mert akkor lehet átfedés a frontok és a sub között.
 Ha PS4-ről megy pl a DTS, akkor dolgozik rendesen a sub, nem hiszem, hogy azzal lenne a gond.
- 

Gombinyó őstag A legutóbbi MrMC/TV OS frissítés óta másnak nem akadnak a 4k-s filmek? Úgy vettem észre ami eddig gond nélkül ment az is sokszor megakad. Mintha nem lenne elég a gigabites hálózat neki... 
- 

Gombinyó őstag Illetve szerintem a lejátszás se kadenciahelyes, 60hz-en megy minden. Nem vált az anyaghoz megfelelő beállításhoz. Mi a gond szerintetek? Az atv kép beállítás 4k HDR-en van, 4:2:0-val. 
- 

Gombinyó őstag Sziasztok! Ma hoztam el egy 32GB-os verziót. Egyelőre ismerkedek vele. Mrmc liteot raktam fel (majd megveszem a teljes verziot) és az tűnt fel, hogy folyamatosan HDR módban vana TV, lejátszás közben is, pedig a próbált film csak egy 1080p sdr anyag. Ez így normális? Gondolom nem, HTPC-n csak akkor vált át HDR-re a TV, ha olyan forrást kap. 
 Akkor is HDR, ha csak az apple tv felületén vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Delphi programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RX560-al, Kodi + madVR kombóval ugyanazt a minőséget kapom, ha nem jobbat, így feleslegessé vált most számomra.
 RX560-al, Kodi + madVR kombóval ugyanazt a minőséget kapom, ha nem jobbat, így feleslegessé vált most számomra. 
							 Sajnálom, hogy nem tudja az ATV kitolni magából a DTS/Dolby-t.
 Sajnálom, hogy nem tudja az ATV kitolni magából a DTS/Dolby-t. 

Közben kipróbáltam Kodi Dsplayer HTPC-vel, ott megkapja Dolby/DTS sávot az erősítő és megy a sub is. Nem értem az atv-t.
 Közben kipróbáltam Kodi Dsplayer HTPC-vel, ott megkapja Dolby/DTS sávot az erősítő és megy a sub is. Nem értem az atv-t.