- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moya#no1
aktív tag
Lezárult hamar a történet. Nem
Működö ethernet hibaval erkeztem az icenter be. Az egyik “ kezdö” srác hu mar nem garis lehet penzért javítják stb. Melette levő kolléga pont ügyben volt de félfüllel halotta a dolgot, ránéz, nem szervízelnek ha softveres megoldják ha nem csere. 1 hét mulva jött az sms hogy átvehetem a készüléket. Gariban cserélték. -
moya#no1
aktív tag
válasz
MasterMark #1722 üzenetére
Nincs semmi benne. Belevilágítottam es olyan mint amikor összerakták a gyárban
-
-
moya#no1
aktív tag
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Az miért lehet, hogy az AppleTV nem hajlando etherneten keresztül csatlakozni csak wifin ? Köszi
-
moya#no1
aktív tag
MasterMark
blakeyVLC player. Apple TV 4k A1842 32GB. A VLC-n belül a heli hálozatva a Time Capsule-n csináltam egy felhazsnálot jelszóval. Bejeletnkezek VLC-vel apple TV-n a Time Capsule-ra, ott pedig külön filmek mappából inditgatom épp az akutális filmet.
Már újratelepítettem a VLC.t Töröltem a fiokot majdújra létrehoztam. Töröltem ezt az 50gb amit nem játszik le újra leszedtem felmásoltam, de semmi.(egy 2 órás 720p MKV file-t azonnal megnyit / StarWars/, még egy 25perces 1080p TóthJánost meg nem, ami szint úgy MKV)
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Egy Apple TV 4k ról lenne szó. A minap szerettem volna filmet nézni ( ahogyan régebben is és működött) Apple TV-vel Time Capsule-ról megnyitva, de nem működött. Újrainditottam az Apple TV-t a Time Capsule-t de semmi. Nem hajnlandó megnyitni. Letöröltem a filmet, újra leszedtem, semmi. Megnyitottam egy másik filmet az működik. ( eddig ennek a sorozatnak a részei is mentek de ma nem). Konkrétan csak erre a filmre nem reagál az Apple TV. MKV kiterjesztés de más MKV-t megnyit csak konkrétan ezt nem. Lehet némi gyűlölölete a sorozat iránt ?
Viccet félre téve tényleg csak ezt az egy sorozatból lévő MKV filmeket nem hajlandó lejátszani. Pár napja még vitte.
köszi a válaszokat -
moya#no1
aktív tag
Üdv. Vásárlás elött állok, és adodott egy jó vétel. 4. generaciós apple TV. A kérdésem az lene azt állítja az eladó, hogy előfizetése mellé kapta vette de nicns rá szüksége és eladná. Ha esetleg valami gebasz van az előfizetésével van e valami vonzata az Apple TV vel kapcsolatban, vagy sem ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Star Trek
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest