Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moya#no1
aktív tag
Lezárult hamar a történet. Nem
Működö ethernet hibaval erkeztem az icenter be. Az egyik “ kezdö” srác hu mar nem garis lehet penzért javítják stb. Melette levő kolléga pont ügyben volt de félfüllel halotta a dolgot, ránéz, nem szervízelnek ha softveres megoldják ha nem csere. 1 hét mulva jött az sms hogy átvehetem a készüléket. Gariban cserélték.
-
moya#no1
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs semmi benne. Belevilágítottam es olyan mint amikor összerakták a gyárban
-
-
moya#no1
aktív tag
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Az miért lehet, hogy az AppleTV nem hajlando etherneten keresztül csatlakozni csak wifin ? Köszi
-
moya#no1
aktív tag
MasterMark
blakeyVLC player. Apple TV 4k A1842 32GB. A VLC-n belül a heli hálozatva a Time Capsule-n csináltam egy felhazsnálot jelszóval. Bejeletnkezek VLC-vel apple TV-n a Time Capsule-ra, ott pedig külön filmek mappából inditgatom épp az akutális filmet.
Már újratelepítettem a VLC.t Töröltem a fiokot majdújra létrehoztam. Töröltem ezt az 50gb amit nem játszik le újra leszedtem felmásoltam, de semmi.(egy 2 órás 720p MKV file-t azonnal megnyit / StarWars/, még egy 25perces 1080p TóthJánost meg nem, ami szint úgy MKV)
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Egy Apple TV 4k ról lenne szó. A minap szerettem volna filmet nézni ( ahogyan régebben is és működött) Apple TV-vel Time Capsule-ról megnyitva, de nem működött. Újrainditottam az Apple TV-t a Time Capsule-t de semmi. Nem hajnlandó megnyitni. Letöröltem a filmet, újra leszedtem, semmi. Megnyitottam egy másik filmet az működik. ( eddig ennek a sorozatnak a részei is mentek de ma nem). Konkrétan csak erre a filmre nem reagál az Apple TV. MKV kiterjesztés de más MKV-t megnyit csak konkrétan ezt nem. Lehet némi gyűlölölete a sorozat iránt ?
Viccet félre téve tényleg csak ezt az egy sorozatból lévő MKV filmeket nem hajlandó lejátszani. Pár napja még vitte.
köszi a válaszokat -
moya#no1
aktív tag
Üdv. Vásárlás elött állok, és adodott egy jó vétel. 4. generaciós apple TV. A kérdésem az lene azt állítja az eladó, hogy előfizetése mellé kapta vette de nicns rá szüksége és eladná. Ha esetleg valami gebasz van az előfizetésével van e valami vonzata az Apple TV vel kapcsolatban, vagy sem ?
köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 3
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Viccet félre téve tényleg csak ezt az egy sorozatból lévő MKV filmeket nem hajlandó lejátszani. Pár napja még vitte.