Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Kaptam egy Apple TV 4k-t. Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám elérni a hálózaton található NAS-omat?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Köszi szépen!
Most VLC-vel használom, de az miért van, hogy nem jegyzi meg, hogy hol hagytam abba a filmet?
Ez a VLC vagy a lejátszó?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Köszi mindenkinek, cseréltem a vlc-t és jó lett...
Ti használjátok NAS-sel? Ha igen milyen eléréssel? Mert én csak az UPnP tudom kiválasztani...
Köszi
-
Sickboy25
addikt
válasz BrandonXXV #761 üzenetére
Tudsz nekem egy képet dobni, akár priviben is, hogy a NASben milyen engedélyeket állítottál be?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, mert már az agyvérzés szintjén állok.
Apple TV 4K letöltve a MrMC ugye. Egyszerűen képtelen vagyok beállítani az smb -t és a nfs-t...
NFS-nél beállítottam az ATV fix ip-jét és meg is találta az útvonalat a NAS megosztott videó mappájához, de belépni már nem lép be, nem látom a tartalmát. Nas-en minden engedélyt megadtam az ATV-nek (szerintem)
SMB-nél: sikerül belépnem a NAS-re és látom a NAS-en található könyvtár szerkezetet. Ráklikkelek a videó mappára kér egy felhasználó nevet jelszót és hogy megjegyezze -e. Nos én itt próbáltam a NAS -ét megadni (és mást is), de nem jó egyik sem folyton ezeket kéri és nem tudok belépni...
Mi lehet a gond?
Talán az, hogy a videó mappában, mert nem lehet több könyvtár, csak rögtön a filmeké? Mert most a videó mappa úgy néz ki, hogy van sorozatok, mesék és filmek...
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Synology NASről van szó... Ki és nagybetű szám és egy grafikus karakter... De a jelszóhoz, akkor a Syno jelszava és felhasználó neve kell ugye?
Szerintem jók a jogosultságok, de nem tudom, már minden variációt kipróbáltam...
@bilon73: igen syno és a kezdetek óta telepítve van a média szerver, mert csak így jelent meg a TV-n a NAS.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Köszönöm mindenkinek a türelmet és segítséget. Ezzel a fórummal és a syno val közösen végül, sikerült beállítanom az NFS megosztást. Valóban, ha minden jól van beállítva pofonegyszerű művelet! SMB-t végül hagytam, de biztos vagyok benne már az is menne, de ez így most jó.
Borítók, tartalmak nagyon szépen lefrissültek. Még a végén a másik TV-re is vennem kell egyet :-)
Még egyszer köszi mindenkinek.
-
Sickboy25
addikt
válasz BrandonXXV #821 üzenetére
szia
ATV-nek fix IP-t adtam, beállítottam a NAS-ben, jogok hozzárendelve és ez volt szerintem a kulcs, mert minden mást előtte kipróbáltam: [link]
Ezt beállított, majd 2 nap múlva volt időm az ATV-re is és akkor egyből látta már az ip címet és kész.
Eddig ilyen nem volt...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valami gondom akadt a tartalom, borító letöltéssel. Lett egy új mappa hozzáadva az nfs hálózathoz. Nos az oda letöltött filmeknek is letölti a borítóját és a tartalmát, de a mappán belül található fájlhoz.
A másik megosztott mappába, ha belelépek a filmek mappába, ott már magát a mappa nevéhez rendelte a borítót és tartalmat és nem a benne található fájlhoz.
Hogy tudnám beállítani, hogy a másik is mappa is hasonlóan jelenjen meg? Már mindent átnéztem, de egyformának tűnik, pedig mégsem az...
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Lehet pont egy olyat fényképeztem amiben nincs, de a legtöbben van almappa és mégis működik , ahogy a képen van. Úgy van kb. 100 film/mese, ahogy az ncoreról leszedtem, hozzá sem nyúltam és frissítette a médiatárat.
Jah és a másik apple TV-n, amit ennél jól csinálja, annál már nem csinálja meg...
Valami apró beállítás lesz biztos, de nem találom, hogy mi lehet...
-
Sickboy25
addikt
válasz OldAkita #1330 üzenetére
Ezt a borítós dolgot már megoldottam, ha jól értelmezem ugyanez a problémád...
Keress rá itt a fórumban a hozzászólásaimra és megtalálod amiről beszélek...
-
Sickboy25
addikt
válasz OldAkita #1406 üzenetére
Azt amit írtam, hogy nézzél meg megcsináltad már??
Semmi extra nem volt. Nem kellett átneveznem, nem kellett könyvtárstruktúrát változtatnom, csak szerencsém volt mert két ilyen lejátszó van otthon és össze tudtam hasonlítani a beállításokat. És valóban egy apró kis hiba okozta...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valaki válaszoljon erre, ha tud...
Apple 4k TV Mrmcvel. Szépen minden filmnél letölti a borítót, a tartalmat, szereplőket mindent... Egyetlen egyet kivéve. Harry Potter 7 . része ugye kétrészes. Első részt nagyon szépen megtalálta, de a második részhez a Csupasz pisztolyt találja. már minden fájlnevet átírtam pontosan ug, yanúgy, ahogy az első résznél van. De semmi, akkor is azt mondja, hogy csupasz pisztoly... Miért van ez vagy mi alapján keres akkor?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
válasz MasterMark #1545 üzenetére
Már megnéztem azt is és igen a HP7 II part az :-)
Kézzel, hogy kell?
-
-
Sickboy25
addikt
Nos megtalaltam a kezi frissitest is! Talal is 2 fele verziot egy magyar es egy angol nyelvut. Barmelyikre nyomok visszadobja a csupasz pisztolyt... orulet! Raadasul a filmet is rohadtul utalom, azert is fokozottan szeretnem eltuntetni.
-
Sickboy25
addikt
nem ide
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Nektek ez biztos kapasbol menni fog... apple tv 4k Mrmc, ha elkezdek egy filmet vagy sorozatot, mivel kell lekapcsolnom, hogy onnan folytassa ahol abbahagytam?? Es esetleg rakja is ki, mint megkezdett... random csinalgatja, de nem tudom tudatosan hasznalni:-)
Koszi
-
Sickboy25
addikt
Akkor nalam valami bibi van, mert mondjuk a 30. Perc kornyeken bealszok kinyomom valamelyik gombbal ami epp keznel van es altalaban elolrol kezdi...
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
MrMC a lejátszóm és még mindig az a problémám, amit már egyszer feltettem. Melyik Apple gombbal állítsam le a filmet, hogy onnan folytassa, ahol abbahagyom, mert nekem ilyen randomnak tűnik. Van hogy egy filmet 3-4x-re nézek meg és az első kikapcsolási pont megvan, de az össze többi nincs. Kerestem leírást is már , de nem jutottam előrébb... Esetleg itt valaki tudna segíteni?
-
Sickboy25
addikt
Az elejéről indítás, már ha ott van, ahol hagytam, akkor azzal nem szokott gond lenni...
Infuse milyen a MrMC-hez képest? Mert amúgy nagyon tetszik ez a borítós lehetőség nem tudom a másikban is van-e. Illetve, ahol megállítom ott maradjon ez lenne a fontos.
-
Sickboy25
addikt
Pedig hidd el nem működik. Néztünk szombaton egy filmet 50. percben elálmosodtunk lekapcsoltam másnap elölről indította... Sorozatoknál folyamatosan ez van, azt hittem ez csak rájuk vonatkozik. És kettő 4K van a háztartásban és mindkettőnél ugyanez a móka!
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Ezt én is így látom, de az a See nagyon ott van :-), de csak egy...
Erről jut eszembe, appletv+-t is lehet offline nézni?? Ahogy a netflixet...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Ha valaki nézi a See című sorozatot, esetleg nem tudja mikor folytatják? Sehol nem találok róla semmit, csak azt, hogy ígérik lesz 2. évad...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz galaxys80 #2762 üzenetére
Nekem ugyanez van/volt a Harry Potter és a halál ereklyéi I.-nél, folyton csupasz pisztolyt állítja be. a 2. része tökéletes az elnevezések is, ha kézzel keresem jót talál, ha automata szkennel és akkor rossz
-
Sickboy25
addikt
rossz helyre ment :-)
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Mrmc- t hasznalok halozati lejatszashoz. Van egy video 1 es video 2 megosztott mappa, amit nezni szoktunk. Video1- en csak mesek vannak es miutan a fiam(6,5 eves) profi szinten kezelei es erdeklodik a video2 levo tartalmak irant viszont en nem szeretnem, hogy nezze. Ketdesem tudok jelkodot vagy valami vedelmet rarakni, hogy meg cSak be se tudjon lepni? Vagy itt nincs ilyen lehetoseg? Vagy esetleg az apple tvben felhasznaloi fiokokat letrehozni?
koszonom
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valamelyik nap johetett egy frissites Mrmc-re es azota a nem jelennek meg a filmek boritoi, nem tudok mediatarat frissiteni, kezi lehetoseg nincs is illetve a nezetet sem tudom valtoztatni, csak lista verzio van.
Visszaolvastam, de nem talaltam semmit errol. Fiam (7) hasznalja inkabb o szolt, hogy ez tortent, eloszor azt hittem o nyomott el valami, de sajno a masik keszuleken is ilyen...valaki esetleg talalkozott ezzel? Frissitesi hiba vgy mi?
koszonom
-
Sickboy25
addikt
válasz Csabroncka #3590 üzenetére
Sejtettem, hogy most lehetett, azota semmi...
-
Sickboy25
addikt
válasz Sickboy25 #3589 üzenetére
Sziasztok
Mivel ez a rejtelyes mrmc hiba felmerult, keresnem kellett egy masik alkalmazast. Az infuse.ra esett a valasztasom.
Most azokhoz szol a kerdesem, akik mindkettot hasznaltak/ hasznaljak. Nos a mrmc gond nelkul letoltotte az osszes film, mese stb. boritojat hiba nelkul. Ugyanezekhez a fajlokhoz az infuse kb. A negyedehez talalt boritot.
valoszinu, hogy a fajl megnevezeseben van a hiba jol sejtem? Nem ertem az egyiknel jo a masiknal reszben, pedig az elnevezesek mindenhol ugyan ugy vannak...koszonom a segitseget
-
Sickboy25
addikt
Koszonom a segitseget! Probaltam kezzel is, ha ugy kell, mint a Mrmc-nel. Ramegyek a mappara hosszan nyomom es kiadja, hogy metadata gondolom ez lesz az, de nem tortenik semmi.
Tehat akkor a mrmc-hez es az infuse-hoz nem tudok egyforma fajlneveket hasznalni? Mrmc-ben semmi gond nem volt mindhez talaltam, itt nagyon keveshez talalt pedig az osszes ugyanugy van elnevezve... probalgatom hatha sikerul..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz galaxys80 #3597 üzenetére
En eddig letoltottem a filmet, ahonnan mindenki es hozza sem kellett nyulnom a mrmc azonnal felismerte es jott is a borito. Infuseban nem... ami nem baj csak oreg vagyok mer tokoreszni veluk ez eddig jo volt igy
Es neked tokeletes most is a frissites utan a mrmc? A forumokon sem talaltam semmit erre a hibara. Es mindketto lejetszon rossz..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest