Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
htw
tag
Az apple tv a home kit vezérlő központ (így kapcsolódik a topichoz).
Azt szeretném hogy mikor haza érek és a telefonom kapcsolódik a wifi hálózatra akkor autómatikusan elinduljon a zene az avrről. Az airplay 2 ezt tudja.
Viszont valószínűleg az avren még csak airplay 1 van várnom kell egy szoftver frissítést. -
blakey
titán
Az alap probléma az, hogy upnp-t (DLNA) használsz és nem SMB/NFS-t, a másik, hogy a Kodit ismerd meg, Kodi kezdőknek.
Tény, hogy mostanában a MrMC nem frissült, valami nagy dobásra készülnek így a TVDB pl. nem működik tökéletesen, minden más jól működik, legalábbis nem vettem észre, hogy rossz lenne. Minden lehetőséget felajánl csak nem ismered a kodit, javaslom, hogy olvasd el, megéri. Minden ami Kodi az nagyjából a MrMC-nek is megfelel.
Kipróbálhatod az InfusePro-t is, ott más gondjaid lesznek. -
reggi
aktív tag
Azért ez az Infuse egy jó lejátszó, de tegnap kiakadtam tőle. Folytatni akartam a félbe hagyott filmem, látom nincs felirat. Azt írja felirat oldal nem elérhető. Eddig azt hittem, hogy ha nem is a film könyvtárába de legalább valami nem látható helyre lementi, hogy ottlegyen. Ha nincs net nincs felirat? WTF?
-
Alex91
félisten
1. Mar miert ne tamogatna?

2. Elvileg igen.
3. App fuggo, de igen. (Meg most elcsesztek tan valamit, azt gond van a hanggal, majd javitjak...)
5. App fuggo. De van DS video is ra...
6. App fuggo. En Infuse Pro-t hasznalok, az opensubtitlesen keres, de a nas-ra nem irja ki. Nem lenne egyszerubb a NAS-t beloni erre? Synology topicban szerintem tudnanak segiteni...
7. Igen.
8. Nem kell tukrozni, eleri nativan.
9. Nincs ra, bar fogalmam sincs, hogy miert. Airplay telorol...
10. Gondolom igen, ha jol van bekotve a hang.
11. Nem.
12. Fogalmam sincs, hogy az erositod hogyan mukodik...
14. Ezzel a taviranyitoval nagyjabol a hangerot fogod tudni szabalyozni... (bar lehet, hogy csak en nem tudom, hogy mire kepes. Nekem van egy univerzalis, es igy az ATV meg ez van csak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest