- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #3589 üzenetére
Sziasztok
Mivel ez a rejtelyes mrmc hiba felmerult, keresnem kellett egy masik alkalmazast. Az infuse.ra esett a valasztasom.
Most azokhoz szol a kerdesem, akik mindkettot hasznaltak/ hasznaljak. Nos a mrmc gond nelkul letoltotte az osszes film, mese stb. boritojat hiba nelkul. Ugyanezekhez a fajlokhoz az infuse kb. A negyedehez talalt boritot.
valoszinu, hogy a fajl megnevezeseben van a hiba jol sejtem? Nem ertem az egyiknel jo a masiknal reszben, pedig az elnevezesek mindenhol ugyan ugy vannak...koszonom a segitseget
-
blakey
titán
válasz
Sickboy25 #2078 üzenetére
Elhiszem, az elmúlt héten MrMC-n néztem a filmeket, sorozatokat, mindig onnan folytatta ahol abbahagytam.
(#2077) devil-k
Érdemes az Infuse Pro-t megvenni? - én megvettem a "lifetime"-ot, sokat gondolkodtam rajta, de összeségében megéri, arra várok, hogy végre legyen Emby támogatás és akkor tökéletes lesz, persze nem az, de nagyon jó a támogatottsága. -
blakey
titán
válasz
Sickboy25 #2073 üzenetére
Semmi extrát nem kell csinálni, a MrMC Kodi fork így kb. az első 3 perc és az utolsó 3 perc esetén nem működik a funkció, minden egyéb időpont esetén működik, kilépsz majd újra elindítod akkor felajánlja a folytatást vagy az előről kezdést. Soha nem volt gondom MrMC-vel és mással sem, semmi extrát nem állítottam.
-
-
blakey
titán
válasz
Sickboy25 #783 üzenetére
Angol ABC betűi legyenek és "_" vagy"-", a többi karakter sajnos a számítástechnikában gondot okozhat. Természetesen a syno felh/jelszó kell.
Több Kodi, Kodi fork eszközöm van és mindegyik hibátlanul kezeli az SMB-t.
Az SMB nem kell megjelenjen, a Tallózás melletti mezőben kell megadni az IP-címet vagy a nevet. Soha nem tallózok, mert az SMB protokoll tavaly változtatásokon ment át és a Kodi (forkok is) nem mindig tudják tallózással kezelni. Ha a Zeroconf engedélyezve van akkor a Zeroconf alatt megjelennek a hálózati eszközök.(#784) MasterMark
Simán lehet adminhoz adni az SMB-t, semmilyen gondot nem okoz, persze másik felhasználót is lehet hozzáadni, tökéletesen mindegy viszont minden esetben az adott felhasználó/jelszót kell megadni. Nálam adminnal teljes jogosultság érhető el és egy másik felhasználóval csak olvasási jog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest