Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De jó neked, hogy filmeket álmodsz

Amúgy ezek néha tényleg 3 perc alatt játszódnak le : 10 perces visszaalvás alatt is álmodtam már több órás sztorit
-
Késő van, h részletesen leírjam a sajátjaim, de a visszatérő álmokról: vannak olyanok, amikről tudja a tudatalattim, h "ez már megvolt párszor", valahogy még az álom elején, első negyedében megszületik a felismerés és siettetni akarjuk a történet, mert az álom útját végig kell járni, tudod, h mi következik, de a végére is kíváncsi az ember, mert már kétszer-háromszor is ugyanott ébredtél fel, de valami hajtana tovább, h megtudjuk, mi lesz a vége. Nekem eddig sosem sikerült.
-
petipetya
nagyúr
Egy időben nagyon sokszor álmodtam több hét kihagyással ugyanarról, ami mindig kicsit másként történt.
Vihar:
Kinézek a panelből, és minden irányban tornádókat látok itt Pesten. Elkezdek körberohanni a lakásban, de egyik ablakot sem sikerül rendesen becsukni: vagy el van deformálódva, vagy hiányzik a zár az egyik felén. A tornádók pedig kiszámíthatatlanul irányt váltanak, egyszer közelednek, egyszer távolodnak, miközben kíváncsian nézem azokat.Mozgólépcső:
Rengeteg kanyargó és gyors mozgólépcsőn kell átmenni egy sötét komplexumban. Annyira gyorsak, hogy némelyikre alig tudok felugrani, hát még megmaradni rajta guggolva, miközben kanyarognak is. Csak megyek és ugrálok egyikről a másikra, miközben körülöttem csupa ismeretlen ugyanezt csinálja.Kutya:
A panel sokadik emeletének erkélyén egyensúlyozik a régi kutyám, aki már nincs. Fogja és vagy kétlábon jár a korláton, vagy át akar ugrani a másik lakóhoz, de ha elvéti azt a 2 métert, akkor több tíz métert zuhan. És mindig ez a vége, hogy szólongatom, fütyülök neki, próbálom behívni és idegesen aggódom érte, ám a végén mindig leesik és ezt látva valami megtörik bennem. -
Redneck
nagyúr
válasz
mbalint987
üzenetére
Lehet azért van mert sok sci-fit nézek és sok ilyen játékot pörgetek előszeretettel!

-
mbalint987
aktív tag
Érdekes, én ilyen "futurisztikus" dolgokat sosem álmodtam. Ha rémálmom volt, akkor rendes földi emberek földi eszközökkel akartak elgyepálni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Óra topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...