- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
De jó neked, hogy filmeket álmodsz

Amúgy ezek néha tényleg 3 perc alatt játszódnak le : 10 perces visszaalvás alatt is álmodtam már több órás sztorit
-
Késő van, h részletesen leírjam a sajátjaim, de a visszatérő álmokról: vannak olyanok, amikről tudja a tudatalattim, h "ez már megvolt párszor", valahogy még az álom elején, első negyedében megszületik a felismerés és siettetni akarjuk a történet, mert az álom útját végig kell járni, tudod, h mi következik, de a végére is kíváncsi az ember, mert már kétszer-háromszor is ugyanott ébredtél fel, de valami hajtana tovább, h megtudjuk, mi lesz a vége. Nekem eddig sosem sikerült.
-
petipetya
nagyúr
Egy időben nagyon sokszor álmodtam több hét kihagyással ugyanarról, ami mindig kicsit másként történt.
Vihar:
Kinézek a panelből, és minden irányban tornádókat látok itt Pesten. Elkezdek körberohanni a lakásban, de egyik ablakot sem sikerül rendesen becsukni: vagy el van deformálódva, vagy hiányzik a zár az egyik felén. A tornádók pedig kiszámíthatatlanul irányt váltanak, egyszer közelednek, egyszer távolodnak, miközben kíváncsian nézem azokat.Mozgólépcső:
Rengeteg kanyargó és gyors mozgólépcsőn kell átmenni egy sötét komplexumban. Annyira gyorsak, hogy némelyikre alig tudok felugrani, hát még megmaradni rajta guggolva, miközben kanyarognak is. Csak megyek és ugrálok egyikről a másikra, miközben körülöttem csupa ismeretlen ugyanezt csinálja.Kutya:
A panel sokadik emeletének erkélyén egyensúlyozik a régi kutyám, aki már nincs. Fogja és vagy kétlábon jár a korláton, vagy át akar ugrani a másik lakóhoz, de ha elvéti azt a 2 métert, akkor több tíz métert zuhan. És mindig ez a vége, hogy szólongatom, fütyülök neki, próbálom behívni és idegesen aggódom érte, ám a végén mindig leesik és ezt látva valami megtörik bennem. -
Redneck
nagyúr
válasz
mbalint987
üzenetére
Lehet azért van mert sok sci-fit nézek és sok ilyen játékot pörgetek előszeretettel!

-
mbalint987
aktív tag
Érdekes, én ilyen "futurisztikus" dolgokat sosem álmodtam. Ha rémálmom volt, akkor rendes földi emberek földi eszközökkel akartak elgyepálni...

Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest