- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Trooper82 #1685 üzenetére
Én Galaxy S8-ról váltottam (összetörtem a kijelzőjét). Annak a megjelenés utáni két évben sokkal több szoftveres nyűgje volt, mint most ennek a Xiaominak van - nekem az a kilences droidnál érte el azt a szintet, hogy elégedett voltam vele. Mostanra kiforrott úgy az S8, hogy már sajnáltam, hogy összetört, még egy évet adtam volna neki szívesen.
Most viszont nem érzem visszalépésnek a 8T-t, nekem egyedül a közelségszenzor, amit ilyen szempontból szoknom kell még, és ha az árát is figyelembe veszem, nagyon jó választás volt. Majd ha az 5G ára lejjebb megy, akkor veszek megint kicsit erősebb telefont, de szerintem az is xiaomi lesz most már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest