Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10925) tbc2 válasza Plug Life (#10924) üzenetére


tbc2
tag

Bocs, Kutkutnak akartam írni.

GPS és Wifi csak néhány telefonnál gyenge, a többinél tökéletes. Nem jöttünk rá, hogy ez mitől függ (gyártási széria?). És amikor azt mondom, hogy gyenge, akkor arra gondolok, hogy bőven a használhatóság határain belül, de műszerrel/appal kimutathatóan gyengébb térerő.

A közelségérzékelő és fényerő szabályozás pedig szoftverbugok, remélhetőleg javítani fogják, de simán együtt is lehet élni ezekkel a bugokkal. A közelségérzékelő bugot úgy kell elképzelni, hogy néha a fülével le fogja némítani a mikrofont, a fényerőszabályozás bugnál pedig amikor automatikusra van állítva, akkor néha kézzel kell feljebb venni, mert elfelejti/lassabban adja rá a kakaót. Ennyi.

Összességében egy rendkívül jó ár-teljesítmény arányú telefon, kiváló kamerával, nagyon jó akkuidővel, gyönyörű kijelzővel, és komoly típushiba nélkül. Nem nyúlsz mellé vele. Még a Note 8T-t nézd meg, ha az NFC megléte szempont. Az gyakorlatilag pont ugyanez a telefon, annyi különbséggel, hogy ott viszont nincs értesítő LED.

14 évesnél arra figyelj még oda, hogy olyan tokot vegyél neki a 0. időpillanattól kezdve, ami védi a kamerát, mert nagyon kiáll, és össze fogja karcolászni. A szarvasos tokot javaslom.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.