Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolthee #11502 üzenetére
Általában 1 évben szokott lenni 1 ilyen alkalom, jellemzően Újévkor.
Most viszont ez az akció a 6 éves szülinapi ajándék volt a júzerek felé.
(de fixme)Más.
Másodszor fordul elő velem az új frissítés után, hogy ha hétfőn megfutom a WTTT-ben a C-t, és másnap bejelentkezek a második eszközömre, visszaállítom a mentést a "fő" eszközről, akkor szimplán törli az időmet, és futhatom újra. -
l4ci
tag
válasz
zsolthee #7224 üzenetére
Nem csak ennek drága a fejlesztése, a Legend szériában már majdnem minden autónak 100000-es nagyságrendű már az első szintű fejlesztése is. Csak ugye ez még a Master közepén van, ahol valóban kirívóan drága. Meg kellett volna nyerni 2014 végén, amikor még el lehetett vinni ingyen és 7 nap alatt. Igaz, akkor is rá kellett költeni a fejlesztéseket, de azért könnyebb volt egy hét alatt.
Az Elementom lassan full tuningos lesz, a pénzt tiszta játékkal kerestem rá, csak egy kis aranyat hekkeltem össze, ami egy darabig még kitart...Apropó mióta lehet a heti TT-n C és B ligában is 50-100 aranyat keresni? Mert ez nem rossz, ha tényleg így van. Jelenleg B-ben vagyok, de 13.5 másodperc kellene még az A-hoz, az nekem nagyon sok még egyelőre...
-
BikaGT
csendes tag
válasz
zsolthee #7214 üzenetére
A következő szériánál 3.600.000 pénzért megvehető. Én is pont ott tartok. A Sesto Elemento fejlesztéseire tolom a pénzt így nincs elég a 375-ös fejlesztésére, simán kicsúsztam az időből. Kicsit irreális a 3 nap, de nem izgat, mert ahogy olvastam úgyis eljutsz abba a fázisba, amikor arany hiánnyal küzdesz és elkezd gyűlni a pénz, amit nem tudsz majd mire költeni. Majd akkor...
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
zsolthee #7209 üzenetére
Szerelőre dobni kell egy goldot, de csak akkor, ha a futam megkívánja. Értelemszerűen ha elsőnek kell lenni.
Ha elrontod és úgy érzed már nem leszel első, kilövöd a játékot, a szerelő ilyenkor megmarad, ha még nem mentél át a célegyenesen.Még egy tanács. Ha van több eszközöd amin rajta a játék, akkor még az elején mentsél egyet, szinkronizáld le a mentést , hogy meglegyen mind kettőn. A másikat félrerakod.
Ha beleöltél egy csomó aranyat és nem jött be a számításod, nem tudtad végigcsinálni, akkor mentésből visszaállítod, mintha el sem kezted volna az egészet. -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
zsolthee #7154 üzenetére
Elmúlt évben tavasszal volt egy dupla fame nap, na én akkor offline mentem és szeptemberig csak Le Manst futottam. 240-től 415-ig. Kb. 1000db 4 körös Le Mans
Előtte meg 2.1-ben és 2.3-ban is így tettem 80-200-ig, csak ott a két évvel ezelőtti nyáron.Farmolás, még egyszer nem kezdenék bele
922 óra és kb. 117e km
Ez már nem annyira kiugró, a többiekhez képest. L4ci pl. 136e km-nél kezdte újra, tehát ő az igazi őrült
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
zsolthee #7147 üzenetére
Mennyi az esély?
Én 432 szinten vagyok és gold hiánnyal küzdök. Mindezt úgy, hogy nem kezdtem kimaxolni a kocsikat, hanem addig tuningoltam csak, hogy a PR szintem meglegyen az eventek befejezéséhez.
Szóval, semmi esélyed nincs
L4ci csinálta jól, meg DigitXT
Ha nem öltem volna bele ennyi órát már, én is azt az utat választanám -
lalikaone
csendes tag
válasz
zsolthee #7147 üzenetére
valts taktikat, csinald ugy mint en. napi bonusz +segito hasznalata, vpn minden nap( nekem a ford frissites ota napi 20, se tobb se kevesebb, kerek 24 orankent) "ledaralod" a szeriakat 1 fullra tuningolt autoval addig, ameddig minden autot feloldasz, plusz a kovetkezo szeriat, bonusz szeriakkal csak akkor foglalkozva, ha van benne olyan auto, ami foszeriaban nincs. ha feloldottad az osszes autot, akkor szepen aprankent huzod fullra ami megvan, ami nincs azt meg ha akcios lesz, megveszed. haladosabb, arany es rs szempontjabol pedig esszerubb.
-
Lirion
addikt
válasz
zsolthee #6930 üzenetére
A viper szerintem egy kalap sz@r, az Audi fényévekkel jobb. Gyorsulásban is csak papiron jó a viper, gyakorlatban az Audi jobban pörög, még Drag racen is.
A pr és a "legjobb autó" között nincs teljesen egyenes arányosság, fontosabb, hogy kiegyensúlyozott legyen az autó. Hiába van 400-as végsebessége, ha a tapadása nulla és minden kanyarban szinte állóra kell fékezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Küszöbön az androidos PC-k
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xbox One
- További aktív témák...
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Dell XPS 15 9500 i7-10750H/32GB/1TB/4K/nvidia1650TI
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest