- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #32 üzenetére
Engem is érdekel a végeredmény.
Na meg a munkafolyamat is. -
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #29 üzenetére
Az enyém sem egészen olyan lett mint amilyet akartam, de mindenképpen le akartam adni, így kompromisszumokat kellett kötnöm magammal. (jó sokat
)
-
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #26 üzenetére
Na igen, rengeteget tanultam az elmúlt pár hétben, rengeteg szívás árán. Az egeres verseny nélkül én sem gyártottam volna nyákot még jó ideig. Tudom is miket és hol rontottam el (azon kívül hogy ismét alábecsültem az elvégzendő munkát) de most már legalább van némi rálátásom a nyákkészítés mikéntjére.
Nem tudnám megsaccolni hány tíz órát görnyedtem a nagyítós lámpa felett, de biztos hogy már eléggé kikészültem. -
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #22 üzenetére
Ja, az jó ötlet. Egy 12 centis venti simán elér még benne.
-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92 #12 üzenetére
Várjuk!
-
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #12 üzenetére
Felcsigáztál
-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92 #7 üzenetére
Okés, értettem!
Tényleeeeeg!!!
Így a kettőt kombinálva lenne tökéletes! Használatközben rezeg, távolabbról meg látod a ledes értesítést! Esküszöm le kéne védetned!
Na igen.. ez eszembe se jutott, pedig nálam is így van...
Lehetne ez a szlogen is: A tanulást elősegítő egér!
-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92 #5 üzenetére
Értem, kíváncsian várom, nagyon érdekel a dolog!
Még az elhelyezéshez annyit, h először én is a használat közbenire gondoltam... de mondom, rajta van a kezem, talán a gomboknál van egy kis rész ami látszik, de mondom ha használom a monitort lesem nem az egeret! Ekkor ugrott be, h pl. én sokszor ha csinálom egyéb dolgom, a monitort kikapcsolom, de megy a gép, ezért, ha az egér mutatná, h jött egy értesítés az frankó volna, mert csak odapillantok és tudom, mindenzt a monitor ki-be kapcsolgatása nélkül! Ezért is tetszett nagyon meg az ötlet. Szóval szerintem ne azt figyeld, h használat közben mennyire lehet látni, hanem ha távolabb vagy a géptől, akkor jól lehessen látni.
Bocsi, h így belepofátlankodtam, természetesen csak a véleményem mondtam, nem e szerint kell megvalósítani!
-
kemotox
addikt
válasz
razorbenke92 #2 üzenetére
Jah zsír, akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest