Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Várjuk!

-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Okés, értettem!

Tényleeeeeg!!!
Így a kettőt kombinálva lenne tökéletes! Használatközben rezeg, távolabbról meg látod a ledes értesítést! Esküszöm le kéne védetned! 
Na igen.. ez eszembe se jutott, pedig nálam is így van...
Lehetne ez a szlogen is: A tanulást elősegítő egér! 
-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Értem, kíváncsian várom, nagyon érdekel a dolog!

Még az elhelyezéshez annyit, h először én is a használat közbenire gondoltam... de mondom, rajta van a kezem, talán a gomboknál van egy kis rész ami látszik, de mondom ha használom a monitort lesem nem az egeret! Ekkor ugrott be, h pl. én sokszor ha csinálom egyéb dolgom, a monitort kikapcsolom, de megy a gép, ezért, ha az egér mutatná, h jött egy értesítés az frankó volna, mert csak odapillantok és tudom, mindenzt a monitor ki-be kapcsolgatása nélkül! Ezért is tetszett nagyon meg az ötlet. Szóval szerintem ne azt figyeld, h használat közben mennyire lehet látni, hanem ha távolabb vagy a géptől, akkor jól lehessen látni.
Bocsi, h így belepofátlankodtam, természetesen csak a véleményem mondtam, nem e szerint kell megvalósítani!

-
menledge
senior tag
Helo!
Tetszik az ötlet, bár fogalmam sincs, h csinálod meg, h jelezze, ha jött egy mail vagy fb értesítés...

Szóval csak az értesítés elhelyezésére adnék egy tippet, vagyis inkább csak leírom az én meglátásom.
Szerintem az egér "seggére" tedd, mert ugye a gomb a monitor felé néz, és mondjuk ha távolabbra mész, akkor jobban azt látod, mivel a gombos résznek lefelé menő íve van.
Sok sikert a megvalósításhoz!

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon várom a végeredményt, és a további updateket! 

Így a kettőt kombinálva lenne tökéletes! Használatközben rezeg, távolabbról meg látod a ledes értesítést! Esküszöm le kéne védetned!