- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legfontosabb: Ne kérjen senki bocsánatot. Nem olyan téma, hogy életem álmát valósítom meg, csak nekem kell, és ne szóljon bele senki. Ellenkezőleg! Valami olyat akarok csinálni, ami amellett hogy klassz, nem csak nekem tetszik, hanem a nagyérdeműnek is. A tervek sem olyan konkrétak, vagy előrehaladottak, hogy ne fogadnék meg egy-egy jó ötletet.
(Igen, a használat közbeni értesítés miatt lesz benne a rezgő motor. Az már csak hab lenne a tortán, ha végre rájönnék, hogy milyen infót ad a játék a gépnek/kontrollernek, amikor rezgésre kényszeríti. Akkor még arra is lehetne írni valamit.)
Szerk: Az értesítőt elsősorban azért álmodtam meg, mert speciel én amikor tanulok, mindig elkezd járni az agyam, hogy mi van, ha pont most jön az email a vizsgámról, vagy tesznek ki a fb csoportba valami fontosat. Ezért percenként nézem ezeket, és néha le is ragadok, mert "jjjééé milyen klassz képeket rakott fel ez", "jé milyen érdekes cikket rakott ki az". Így meg hatékonyan tudnék tanulni emailre várva is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Formula-1 humoros
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest