- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legfontosabb: Ne kérjen senki bocsánatot. Nem olyan téma, hogy életem álmát valósítom meg, csak nekem kell, és ne szóljon bele senki. Ellenkezőleg! Valami olyat akarok csinálni, ami amellett hogy klassz, nem csak nekem tetszik, hanem a nagyérdeműnek is. A tervek sem olyan konkrétak, vagy előrehaladottak, hogy ne fogadnék meg egy-egy jó ötletet.
(Igen, a használat közbeni értesítés miatt lesz benne a rezgő motor. Az már csak hab lenne a tortán, ha végre rájönnék, hogy milyen infót ad a játék a gépnek/kontrollernek, amikor rezgésre kényszeríti. Akkor még arra is lehetne írni valamit.)
Szerk: Az értesítőt elsősorban azért álmodtam meg, mert speciel én amikor tanulok, mindig elkezd járni az agyam, hogy mi van, ha pont most jön az email a vizsgámról, vagy tesznek ki a fb csoportba valami fontosat. Ezért percenként nézem ezeket, és néha le is ragadok, mert "jjjééé milyen klassz képeket rakott fel ez", "jé milyen érdekes cikket rakott ki az". Így meg hatékonyan tudnék tanulni emailre várva is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest