Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, sajnos nem fejeztem be. A baj, hogy voltak rajta komoly hiányosságok, főleg a kinézetén még. A visszajelző fények dizájnja nem sikerült az igazira, ahogyan a CM jel sem. Kicsiben nagyon nehezen tudtam sablonozni, a szabadkézi tehetségem pedig nem elég jó. Ez lenne az első nyilvános munkám PH!-n, és mit sem ér, ha néhány rosszul sikerült külsőséggel elrontom a bemutatkozásom. Ezért döntöttem úgy, hogy nem adom ki még a kezeim közül.
A határidő után el kellett mennem nyaralni, azután munkaügyben kellett elutaznom otthonról, most itthon vagyok hétfőig, utána megint nem, így nem tudtam még azóta sem befejezni, de amint leteszem itthon a sejhajom be fogom fejezni, mert nem sok kell már neki.
-
Kitartás kolléga!
Én tegnap (valószínűleg napszúrás miatt) szétrobbanó fejjel próbáltam túlélni a napot. Nemhogy az egérrel nem tudtam foglalkozni, de kihívás volt még inni is. Kicsit kedvem szegte, hogy a mai nap be kéne fejeznem, és sok minden nem úgy lesz megoldva, ahogyan szerettem volna.
Másrészről, rengeteget tanulunk minden egyes új munka közben, amibe belevágunk. Ha nincs ez a verseny, valószínűleg én sem próbálok soha pulzusmérőt építeni

-
Tegnap fotózás helyett inkább dolgoztam, (lemerült a fényképező, és úgy voltam vele, hogy amíg tölt, csinálok valamit. Úgy belelendültem, hogy 4 óra alvást hagytam magamnak munka előtt. Fotó így nem lett.
A helyet elég drasztikusan oldottam meg, na de nem spoilerezek, majd jönnek a fotók

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindjuk az utolsó forgalmazási ára már nem annyira!