Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter #614 üzenetére
"Akkor sztem ez nálad valami egyedi bug lehet"
Nem egyedi, Opera Next. Szűz USB-ben is tudtam reprodukálni.
"nem kell bizonygatnod, hogy márpedig neked egyszerűnek bizonyult a feladat, elhiszem, hogy ügyes vagy."
Éppen azt bizonygattam, hogy a megszokás és a problémák eltérő megközelítése miatt van ez, hogy te (aki amúgy sokkal jobban értesz hozzá) hibaként éled meg, ha valami a megszokottól eltérő, míg én (aki kezdetektől fogva ismerem az Operát) sajátosságként.
Például itt az ABC sorrend. Mi akadályoz meg, hogy átnevezd mondjuk _jquery.min.js-re? Vagy 0jquery.min.js-re?
Inkább úgy mondom, mi hátrányod származik belőle? Azok kívül, hogy máshogy szoktad meg?
Valóban vannak problémák (pl a tartalomscriptes bug), de a sajátosságokat ne aposztrofáljuk már hibaként.
Egyébként meg alapból az EventListener szerinti sorrendben futnak le, ha az egyforma, vagy hiányzik akkor él az ABC sorrend.
Az eseménykezelő pedig kicsit fejlettebb:
Ehhez még jön a nemrég implementált BeforeCSS és AfterCSS. Meg van még MagicVariables is.
"Jé, csak most látom, hogy a permissions-nél http maradt bent, hát akkor nem vágom, miért működik, de működik."
Ez a baj. Pedig ez egy elég súlyos bug, tekintve, hogy akár banki adatlopásra is kihasználható azáltal, hogy neked azt írja a böngésző, hogy csak HTTP-n van neki joga működni, közben meg HTTPS-en is röhögve elfut.
Nem lehet, hogy a Chrome hibáival szemben kicsit elnézőbb vagy?
"hogy intézed el ilyen módon, hogy include-olva legyen a CSS illetve a JS is, utóbbinál nyilván megint a jQuery-re gondolok."
Elvileg egy mappában lévő CSS-t akár másik CSS-ből is include-olhatsz ezzel a szabállyal:
/* @import "css_fajl_neve.css"; */
UserJS-ben nem tudom hogyan, de biztos, hogy működik, mivel a 3 db fájlból álló oAutoPagerize is ezen az elven működött, ahol a 0-val kezdődő fájlt nem volt szabad átnevezni, hogy kiegészítőben működik-e azt nem tudom.
Egyébként a @require úgy jön ide, hogy az általam linkelt SG-s userJS nem működik Operával. És valószínűleg ezért nem működik, de ha ránézel a kódra szerintem te egyből látod, hogy miért nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest