Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
raskolnikoff #397 üzenetére
Nem vagy vak, 404-et dob nálam is.
-
raskolnikoff
őstag
Vakvagyok vagy nemtudom, de nem látom a topik szülőposztját.
#398 Pedig akarok örülni én is
csak nem tudom minek kell.
Arra gondoltam első körben hogy nem láttam a linket az íráshoz
de aztán az aláírásos link se ment.
-
San398
őstag
Mikortól lehet elérni az új verziót? Az aláírásodban lévő link nem működik.
-
napocska2
senior tag
-
ntomka
nagyúr
Elég jól haladok. Még szétnézegetek a kódban, mit lehet bugfixelni, aztán lehet holnap tojik a húsvéti nyuszika egy kiadást.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A gyorsítás nagyon jó, az tényleg fasza, de az utsó kettő ötlet helyett én személy szerint több fantáziát látok adott téma olvasottnak való megjelölésében.
Amiről már korábban is beszéltünk, ha már valaki netán más böngészőben olvasta a hsz.-t, ne legyen muszáj a kiegben megnyitni a teljes oldalt, hogy eltűnjön az olvasatlan megjelölés... Feltételezem, nem vagyok egyedül ezzel a problémával, de lehet, hogy tévedek.
-
ntomka
nagyúr
Nos, egy kis ízelítő:
- Az optimalizáltság jó hatással lett a kiegészítőre, gyorsabban működik tényleg, ami azt eredményezi, hogy a tartalom script is gyorsabban fut le, ergo kevésbé lassítja a fórum működését. Még biztos lesznek hibák, de ezt majd a publikus verziónál kiszűrjük. És már megvan a terv, hogyan gyorsítsam tovább!
- Ellenben lehetnek hibák az átállásnál majd, ugyanis az adattárolás módja konvertálva lesz, így lehetnek olyan esetek, amikre nem készültem fel, ezen embereknél annyi lesz a szimptóma, hogy elvesznek a figyelt témák, újra fel kell venni azokat.
- Mit szólnátok egyénileg definiálható billentyűparancsokhoz?
- Hát hardveraprós hozzászólás figyeléshez? -
fatal`
titán
"Igazából ezt mind a Java tudta és tudja, és előbb, mint a .NET, és az MS a Java mintájára csinált mindent."
Ez azért nem teljesen igaz, vett át a C++-ból is. Aláírom, hogy rengeteg java szerű dolog van benne és, hogy onnan vették, de nem minden. A harmadik mondatoddal maximálisan egyetértek.
Nekem sem a programnyelvvel van problémám, sokkal inkább a fostalicska VM-mel, ahogy te is írod.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #375 üzenetére
Igazából ezt mind a Java tudta és tudja, és előbb, mint a .NET, és az MS a Java mintájára csinált mindent. Ezzel nem lefikázom vagy betámadom a .NET-et, de a tény az tény marad. A Java sikerei után annyi előnye volt az MS-nek, hogy ők már a hibákat kiszűrve, sokkal átgondoltabban tudták az egész keretrendszert megtervezni. Ez meg is látszik rajta. Ellenben a Java egy nagy monstrummá nőtte ki magát. Tele van felesleges dolgokkal, ráadásul a VM ahogy írtátok, baromira optimalizálatlan, induláskor egy csomó dolgot beránt, amit az alkalmazás később nem is fog használni. Baromi jó amúgy a Java, én szeretem, mint programnyelvet, mert iszonyat rugalmas és gyorsan fejleszthető, de egy baromi nagy ráncfelvarrás tényleg ráférne. Én kb. ezen okok miatt tettem le arról, hogy abban fejlesszek. Na meg mert vállalati szinte kevés a JSE, oda JEE kell, ami megint egy átgondolatlan fostalicska, túl van bonyolítva az egész.
Na de még szerencse, hogy a kiegészítőm ECMAScriptben íródik.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #377 üzenetére
"Operációs rendszer terén is vannak igen idegesítő hibák, amiket sok felhasználó szeretne, ha orvosolnának, de nem teszik (az ok most mindegy)."
A hibák nagyrésze user error, összevissza telepítgetés, mindenre rákattintás eredménye. Nem mondom, hogy nincs hiba, sőt hibátlan program nincs (még egy hello world sem feltétlen hibátlan). Nem olyan borsos az az ár, csak nem a kelet-európai piacra van címkézve, de ez már mégoffabb.
Abba is hagytam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Rengeteg minden dolog van, amit az MS jól megoldott, csak divat fikázni őket."
Nem feltétlenül divat, hanem egyszerűen van nagyon sok olyan dolog, amit meg nagyon nem jól oldott meg.
Nyilván nem minden programot ugyanaz a fejlesztőbrigád készít, így bőven lehetnek különbségek bugok, felület, szolgáltatások és egyéb terén is. Ha egy program nehezen kezelhető, hibák sorozatát produkálja, de legalább fizetős és óriási helyet is foglal, akkor az nem jó termék, és akkor azt lehet okolni-fikázni, akinek a nevéhez köthető.Operációs rendszer terén is vannak igen idegesítő hibák, amiket sok felhasználó szeretne, ha orvosolnának, de nem teszik (az ok most mindegy).
Na, de ettől függetlenül visszatérve az előbbihez, nagyon sok termékük viszont kifejezetten jól össze van rakva, és nagyon sok hasznát veszi az ember. Csak hát ne felejtsük el, hogy ez azért valamilyen szinten el is várható, hiszen a termékeik oroszlánrészéért igen borsos árat kérnek.Lassan be kéne fejezni az OFF-olást, mert seggberúgnak.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #375 üzenetére
Ezt a netbeans is megcsinálja, igaz közel sem tud annyit mint a Visual Studiot
Rengeteg minden dolog van, amit az MS jól megoldott, csak divat fikázni őket.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaja, múltkor írtunk laboron 12 saját hozzárakott sorból (maguk a sorok sem voltak túl hosszúak) egy egész komplett adatbázis-kezelő kis programot, ami áttekinthető módon jelenítette meg az adatokat, és felhasználóbarát módon lehetett átállítgatni az értékeket, amiket azonnal frissített is az adatbázisban. Igazából csak behúzogatós és gyors Windows Forms-készítős megoldás volt, nagyon rövid idő alatt elkészítve, mégis kézzel megírogatva ezeket rengeteg idő lenne ilyet elkészíteni. Erre is utaltam azzal, hogy szinte mindent a segge alá tolnak a programozónak, legenerálja a megfelelő osztályokat, kódrészleteket pár klattyogásra.
Lehet, hogy Java-ban is vannak ilyenek, én még annyira nem találkoztam vele, hogy ilyen szinten könnyen és gyorsan lehetne komplex dolgokat megvalósítani vele.
Annak ellenére, hogy Microsoft-os dolog, ezzel az egésszel és a Visual Studio 2010-zel is speciel nagyon elégedett vagyok. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #373 üzenetére
"Mostanában C#-ot használom, ami most sokkal jobban tetszik, mint a Java, pedig eléggé hasonló"
Hasonló és a C# mégis milliószor jobb, azt én is szeretem.
Értelmesen van összerakva és nem egy bugos szar.
Sokmindent alád tolnak, cserébe nem kerül fel 58600szor a hddre ugyanaz a dll, amiben pont ugyanaz a függvény van megírva csak egy kicsit esetleg eltér. És gyorsabbá teszi a munkádat is, szerintem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Félreértés ne essék, nem tisztem védeni a Java-t, és nekem is számtalan programmal voltak igen erős problémáim, amik Java-ban íródtak...
De azért lehet találni jó szoftvert is, ami most a büdös francért sem jut eszembe, milyen jó progit használtam már.Egyébként Java VM miatt tényleg többnyire lassúak ezek a progik. Meg valahogy azt is megfigyeltem, hogy a Java-ban íródott progik nagy részénél gányolás történik.
Tehát a hibák nagy része a programozó figyelmetlenségéből is eredhet, nem feltétlenül a Java hülyeségei miatt.
Mostanában C#-ot használom, ami most sokkal jobban tetszik, mint a Java, pedig eléggé hasonló, kár, hogy az nem platformfüggetlen, bár vannak rá próbálkozások a Mono projecttel, de az nem teljeskörű. Viszont a .NET-nél szinte mindent a programozó segge alá tolnak."Miért van az, hogy a JavaScripthez értő emberek, akik ismerik is az Operát, mind el vannak foglalva és soha nincs idejük semmire?"
Hát bocs már, hogy most épp nincsenek felesleges napjaim esetleges bugok okait keresgélni, kiismerni az Operához való extension-fejlesztés mikéntjét, félév elején még talán lett volna időm rá, de most nem igazán, elég szopás van így is. Hogy mások miért nem érnek rá, azt nem tudom, de gondolom nekik is van elég dolguk.Viszont ha ennyire zavar, és neked viszont időd is lenne rá, akkor javaslom, kezdd el tanulni a JavaScriptet, én is magamtól tanultam meg ehhez mindent, szóval neked sem mentség, hogy egyelőre nem értesz hozzá eléggé.
(#366) ntomka: hát szerintem nekem max. félév vége felé lesz időm ezzel foglalkozni, addig sajnos nem valószínű.
-
butyok13
csendes tag
Ez nagyszerű!!!Köszönöm szépen!!!
-
fatal`
titán
Lehetséges, mivel Artyomnál voltam Javan. Az óra jó volt, a nyelv szar. Progtechen Lengyelnél voltam, borzalom, nem is lett meg annyira tré volt az óra, hogy nem is igazán foglalkoztam vele, mert köze nem volt ahhoz, amit ott tanulni kellene úgyhogy inkább felveszem majd másnál.
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter #364 üzenetére
"Elég erős állítás. Biztos azért olyan népszerű, mert egy szar."
Felhasználói szemmel tanúsíthatom, hogy az. Nézd meg ott az OOo, tetűlassú. Ott volt az Azureus (torrentkliens) tetűlassú, ott van a JDownloader, az is tetűlassú.
Tök jó szoftverek lehetnének (funkció és tudás terén), ha nem Javában íródtak volna.
A Javaban írt szoftvert két dologról lehet felismerni. Minimum 0,5 másodperces késések a GUI működésében és minimum 10 másodperces hidegindítás (és vinyótekerés).
"Olyan szinten tele vagyok folyamatosan valami teendővel, hogy semmi időm, pedig sokkal szívesebben foglalkoznék a PH-kieg Operára portolásával."
Miért van az, hogy a JavaScripthez értő emberek, akik ismerik is az Operát, mind el vannak foglalva és soha nincs idejük semmire?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Igazából ami a feladat ezzel kapcsolatban az az, hogy meg kell nézni, hogy az általam használt chrome specifikus dolgoknak mi az operabeli megfelelője. Ezeket a hívásokat átírni aztán bugfixelni, amíg jó nem lesz. Ha egyszer sikerül elérni ezt, utána szerintem könnyű lesz mindig portolni rá az új verziókat. FF-re portolást nem vállalom, az messze áll a Chrome/Opera kiegészítő kezelésétől.
-
fatal`
titán
válasz
"Elég erős állítás. Biztos azért olyan népszerű, mert egy szar."
Tudsz rá alternatívát? Sajnos nincs. No meg azért népszerű, mert multiplatform.
Nem utálok programozni, ha utálnék valószínű nem az ELTE-IK-n tengődnék.
Webre próbálkoztam régen, nem szeretem, ez igaz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A helyzet az, hogy utalom a javat, mert egy bugos szar"
Elég erős állítás.Biztos azért olyan népszerű, mert egy szar.
"gondolom a javascript (bár nem sok köze van a javahoz, mondhatni semmi) sem lehet sokkal jobb.
"
Mondd ki nyugodtan, utálsz programozni.====
ntomka: én szívesen megpróbálkoznék valami segítséggel, de az még könnyen lehet, hogy akár hónapok kérdése is lenne.Olyan szinten tele vagyok folyamatosan valami teendővel, hogy semmi időm, pedig sokkal szívesebben foglalkoznék a PH-kieg Operára portolásával.
De lehet, hogy majd elkezdem tanulmányozgatni a kódot szabadidőmben, meg kipróbálgatom, milyen Opera alá fejleszteni kiegészítőket. Egyszóval nem ígérek semmit, de azt maradéktalanul teljesítem.
(hát ezt most jól megaszontam
)
-
ntomka
nagyúr
Most erre idézek neked a kiegészítőm névjegy részéről: "Ha fel szeretnéd használni a kiegészítő forrását, vagy átírni más böngészőre, keress meg a Prohardveren!"
Szóval tessék tanulni a javascriptet, és akkor lesz aki segít nekem portolni, miközben én tolhatom az új fejlesztéseket.
-
ntomka
nagyúr
Jól haladunk. Lassan eljutok arra a pontra, hogy elkezdhetem új dolgok implementálását.
-
fatal`
titán
Az nagyon király és hobbiprogramozásnál ilyenkor szoktam hagyni a francba az egészet és valamikor később újra elővenni. Aztán rájössz, hogy két sorban tök egyszerű megoldani... Majd találsz egy újabb hibát, amit ez a 2 sor okozott stb. A végtelenségig folytatható ez.
És aztán, amikor nagyjából kész vagy (program sosincs kész) akkor jön valami idióta és leugat, hogy a programozók mind léhűtők, tanuljanak meg optimalizálni meg egy rakás szar, amit csinálnak...
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #354 üzenetére
Legfosabb, amikor 2 órát debuggolsz, végre megvan a hiba és fogalmad sincs, hogy javítsd ki.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #352 üzenetére
A párhuzamosítás miatt van. X lekérdezés/feldolgozás felülírta az Y által már lementett adatokat a régebbi adatokkal. Rosszul kezeltem, az én hibám.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #350 üzenetére
Az okát eddig is tudtam, de javítani csak úgy lehet, amin most dolgozom, vagyis az adatkezelést át kell szervezni.
Kb. harmadrészt meg is vagyok vele.
-
ntomka
nagyúr
Jó lesz, jó lesz. Haladok az átírással. Ez optimalizáltsággal is jár, kisebb lesz valamivel a kód, és mindenképpen gyorsabb. És némi olvasottságmegjelölős bug is javítódni fog.
Most ezek vannak terítéken, ezeket mindenképp befejezem, addig új funkciót nem kap a dolog. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #347 üzenetére
Erre nem is gondoltam, de az ftp-s megoldást minden gép támogatja. Persze ennek nincs értelme gépen belül.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor az szopás.
De abban az esetben nem érdekes, ha egyazon gépen használod a Chrome-ot, csak mondjuk Linux és Windows között költözgetsz. Persze most nem beszélek már a virtuális gépek parájáról (pl. ha VMware-en használod vmelyiket).
De még Win. és Linux között meg az lehet a gond, ha a Chrome-ot mondjuk ext-partícióra telepíted (mondjuk ext3, ext4), amit alapból meg a Windows nem támogat, csak kiegészítgetésekkel, stb...
De ez már OFF topic. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #345 üzenetére
Persze csak mivan ha épp nincs net, stb.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #343 üzenetére
Ezt nem tudom, ilyet szívesen írnék, de lusta vagyok.
Meg ha valami oknál fogva előbb indítod a chromeot, mint a scriptet, akkor beleír a localstorage fájlba és már régebbi lesz az ftp-n lévő. Macerás ez, remélem a chrome fejlesztői minél hamarabb megoldják, hogy lehessen szinkronizálni a kiegek beállításait és akkor ntomka megcsinálja majd a szinkronizációt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem túl megterhelő, de lehetőleg minél kevesebb dologgal terhelem magam, van így is elég dolgom.
Az FTP-ről leszedegetés szintén elég melós sajnos.
Viszont most adtál egy ötletet, erre lehetne írni Linux-os és Windows-os szkriptet is akár.
A feladata az lenne, hogy amennyiben az adott gépen a legutóbbi localstorage-ben történő változás(ok)nál újabb(ak) a kérdéses localstorage fájl(ok), akkor egy linkről vagy a vinyó adott részéről leszedi a megfelelőket, majd felülírja az adott gépen lévőt. Persze ezt most úgy, hogy feltételezem, hogy a Linux-os és Windows-os local storage cuccok formátumai megegyeznek, remélem így is van. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #341 üzenetére
FTPre szoktam feldobni a local storage fájlt és azt letöltöm a másik gépen mielőtt indítom a Chromeot.
A bug nekem is előjött, ilyenkor miután elolvastam eltörlöm a topic figyelését, majd újra beállítom, így olvasottnak jelöli. Ez összesen két klikk a felül a csillagon, nem túl megterhelő.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Gmailben nagyon egyszerű a szűrők kezelhetősége, látom neked is Gmail-címed van.
Én úgy állítottam be, hogy van egy Prohardver címkém, és minden, a rios@prohardver.hu-ról érkező levelet ellát a Prohardver címkével, és rögtön archiválja is, tehát ebből következően csak a Prohardver címkénél fogom látni, a Beérkezőkben nem (legfeljebb az Összes levél résznél tudom megnézni), és az aznapi leveleket szálakba rendezi, tehát adott topic új hozzászólásairól legfeljebb napi egy szál érkezik.Így elég átlátható szerintem, és platform- és böngészőfüggetlen.
Persze a PH!-s kieg ntomkától pont ennek elkerülésére való (csak az nem platform- és böngészőfüggetlen), de van azért élet azontúl is.
Nekem sajnos le kellett szednem, mert sajnos sokszor előfordult a korábban jelzett bug, és már nagyon idegesítő volt.
Meg sokszor váltok Linux és Windows között, és olyankor igen zavaró, hogy amit már olvastam, az a másik platformon még olvasatlannak minősül (lásd épp az általad imént felvetett probléma, a localstorage szinkronizációjának kérdése.) Sőt, olykor Operára is áttérek, és akkor megint az olvasott-olvasatlan probléma merül fel.
Persze ettől függetlenül nagyon hasznos és szép kis kiegészítőnek tartom. De a fejlődési lehetőségek széles tárháza vár még rá, amint a fejlesztőnek lesz ideje rá. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #338 üzenetére
Aztán az nagyon jó, ha teleszemeteli a postafiókomat minden hszről.
Úgy értettem, hogy mindig keresgélni kellett, hogy mi az, amit utoljára olvastam.
(#339) Sk8erPeter: Jó ez így, nincs kedvem kódban turkálni. -
Sk8erPeter
nagyúr
Ha nagyon zavar, írd át a prohardver.hu-ra mutató részeket itcafe.hu-ra.
Nekem jelenleg a PH!-s extension a következő könyvtárban tárolódik:
c:\Users\Pete\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\iacnfhphcldlgimbdffbpafedofjfglk\3.1.23_0\Ezenbelül ott a "js" könyvtár, azonbelül a "msg.js" fájl, gondolom itt kéne átírni, de most egész konkrétan nem mentem bele, nem nézegettem át a kódot.
-
Bavid
senior tag
Nagyon jó kis cucc! Köszi!
-
ForRedGlory
félisten
Grat, ez férfi munka volt...
-
fatal`
titán
Értem.
Nem tudtam, hogy adatbázist használ tárolásra. Fogalmam sincs milyen szerkezete van a localstorage fájloknak.
További ötlet, hogy lehessen beállítani az alapértelmezett portált.
Most nekem a topicokat az it cafén nyitja (ott adtam hozzá őket, mert azt használom többet) a privik viszont a ph-n nyílnak.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Nincs kedved implementálni egy olyan funkciót, hogy egy kattintásra megnyíljon az összes topic, amibe új hsz érkezett?
-
ntomka
nagyúr
"Lassan odáig jutnak sebességben..."
Könnyen lehet.
Ideje lenne már a funkcionalitásra is rágyúrni.
" a chrome kezdetű függvényneveknek mi a megfelelője a többi böngészőben? "
Hát ebben mondjuk pont nem, mert én is úgy csinálnám, hogy megnézném mit használok az egyikben és megkeresném a megfelelőjét a másikban. Egyiknek sincs szerencséje túl nagy API-ja még, szóval sokat nem kell olvasni a dokumentációt.
"Az XSS csak userJS-eknél volt probléma, kiegészítőknél elvileg a config.xml-ben kell megadni access origin-ben a PH lapcsalád oldalait és működnie kell(ene), legalábbis a hibakonzol kiírna valami erre vonatkozót."
Mondjuk ezt pont nem tudom mire gondolsz, mert ha ennyire belemélyedtél, biztos láttad, hogy a mootoolst is berántottam és az AJAX-os dolgokat is ezen keresztül intézem el. XSS nincs, mert a külön meg kell adnom az engedélyt az oldalhoz való hozzáférésre az adott szervereken, amit a felhasználótól is megkérdez településkor, ezután viszont normál AJAX kérésként futnak a dolgok a szerver felé. Persze a domaint ekkor is meg kell adnom a kódban, de ha más szerverre hivatkozok, akkor pont az XSS elkerülése miatt egyszerűen JS error-t dob a böngésző.
-
Penge_4
veterán
"Egyébként lesz rá API, csak meg kell várni, a sebesség meg a Chrome OS mindig fontosabb, tudod."
Lassan odáig jutnak sebességben, hogy az SSD piac a Google lábát fogja csókolgatni a megnövekedett kereslet miatt, mert már a gigabites neteknél a szerverekben a RAID tömb lesz a szűk keresztmetszet.
"Amíg nem tudok érdemben fejleszteni rajta, addig segítek amiben tudok."
Abban tudnál segíteni, hogy van-e valahol valami dokumentáció azzal kapcsolatban, hogy a chrome kezdetű függvényneveknek mi a megfelelője a többi böngészőben? Mert a vendor átírása nem segített.
Az XSS csak userJS-eknél volt probléma, kiegészítőknél elvileg a config.xml-ben kell megadni access origin-ben a PH lapcsalád oldalait és működnie kell(ene), legalábbis a hibakonzol kiírna valami erre vonatkozót.
-
ntomka
nagyúr
Hm, úgy látom csak alakul a dolog. Régen egy nagy fájlban tárolódott minden, most kiegészítőnként külön van.
Akár ez még működhet is. Egy ilyen nevű fájlt keress:
chrome-extension_iacnfhphcldlgimbdffbpafedofjfglk_0.localstorage
Nekem van egy Local Storage nevű könyvtár a profilkönyvtárban, linuxon hozzáteszem.Egyébként lesz rá API, csak meg kell várni, a sebesség meg a Chrome OS mindig fontosabb, tudod.
-
ntomka
nagyúr
Bizony az utóbbi áll fent. A kiegészítők számára fenntartott storage API-ban tárol minden ilyen információt, így az nem szinkronizálódik. Belső infók szerint dolgoznak rajta, hogy legyen rá lehetőség, fel is vagyok iratkozva a vele kapcsolatos hírekre, de láthatóan nem ezen van a prioritásuk.
-
fatal`
titán
Még a notebookra nem raktam Chromeot, de egyébként szinkronizál valamilyen úton-módon a kieg., vagy honnan szedi, hogy hány új hsz jött? Úgyértem, hogy, amit pl. az asztalin olvastam már az olvasatlan hszként fog megjelenni a notebookon?
-
Penge_4
veterán
Pont az, hogy fordítottra van.
Amúgy meg azért jó így, mert ha lefelé kell görgetni, akkor a legalsó hozzászólásnál már nem látom a fontos oldalsávokat.Amúgy az egészben az a jó, hogy Chromiumban van HTML5 notifications támogatás, tehát nyugodtan lehet a háttérben.
Már csak "Open in Opera" menüpont kéne bele és használhatnám a megszokott billentyűparancsaimat és a Ctrl+Enterrel történő hsz küldést.
(#315) ntomka: Chromiumot. Egyébként mióta a WebM hardvergyorsított, azóta ezt használom online videó és zenelejátszónak, akkor meg már elfér a háttérben ez a kiegészítő.
-
fatal`
titán
Egyébként ez egy jó ötlet, megcsinálhatnád ha van időd.
Egyébként további ötlet egy opcióra: esetleg lehessen állítani az alapértelmezett portált, hogy melyiken nyissa a topicot.
Ha jól sejtem most arról nyitja, amiről hozzáadtam, de nem tudom biztosan, mert mindet az it cafén raktam be és ott is nyitja.
-
Penge_4
veterán
Az beállítható, hogy ha több hozzászólás is érkezett egy topicba (és a rendezés fordított, tehát felül vannak az újabbak), akkor az anchor a legelső új hozzászólásra kerüljön, ne pedig a legutolsóra? Tehát, hogy utána csak felfelé kelljen görgetni.
-
fatal`
titán
A megjelenési időtartam és a globális engedély egyébként mit állít?
-
fatal`
titán
Na próbálgatom a Chromeot, mert most olyanom van, és úgytűnik, hogy jó lesz.
Ez a kieg szuper, köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest