Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
@flymi
Azért én a végén nem úgy vettem le, hogy annyira örülnek neki, hogy belekötött reggelre@Klaus Duran
Azt hiszem, már láttam. De amúgy jó@ flymi
Néha tönkrevágnak dolgokat.... Meg néha nem. Mint pl mikor a dual server lapba nem tudták belerakni a Titan-t, és lefűrészeltek belőle egy pöppet@d@vee
Elsőre én is azt hittem, valami hőcsöves/standard vízhűtéssel a betont mint közeget fogják használni.
De nem.@ bacsis
Tudjuk, örökre mester maradsz a számunkra@ Robert07
Eskü, én csak most néztem meg, hogy mondtad...le sem esett, pedig mondták hogy nem számítottak rá, hogy működni fog@Dr. Romano
Jaja. Nekem tetszett.
Meg is próbáltam utánanézni, van-e valami hasonló kerámia alapú hűtés. Hát nem nagyon találtam.
Gyorsan le kell védetni a betonos hűtést -
Robert07
aktív tag
Ugye a dátum a videón az mindenkinek megvolt?
-
bacsis
Közösségépítő
Igaz betonnal KONKRÉTAN nem, de az ötletet én már 10 évvel ezelőtt megvalósítottam
Szóval jöhetnek hozzám tanulni a skaccok -
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Ez hatalmas. A szöveg elviszi a hátán az egészet, nem is az akcentus miatt, hanem a konkrét mondatok. Főleg a GTA V teszt végén. "It's only because this game is not vodka optimized."
-
Bird
addikt
Ez az egész egy minden kreativitást nélkülöző bullshit. Akkor már inkább a fagyos Balaton hűtés, meg a lekvár.
-
d@vee
őstag
Azta...el sem hiszem hogy így kínlasztják szegény pumpát
Azthittem a cím alapján, hogy valami bazinagy betondarabot öntenek ki és teszik a cpu-ra fektetve mondjuk, aztán valami passzív betonhűtés lesz. Ez azért elég nagy elmebetegség. Na meg a mi tárcánknak hatalmas pazarlás. De náluk nem számít, így ment a képzeletbeli like -
Dr. Romano
veterán
Rühellem a vinnyogó kanadai srácot pedig már akkor néztem amikor az ncixben melózott cameramannal, crazy russiannal és slickel.
Ettől függetlenül ő max akkor pazarol ha az adott hazavágott cuccról nem készül videó. Egyébként bőven visszatermeli az árát és még az alkalmazottaknak is jut belőle. -
flymi
addikt
Nem egészen, felhőben esőként.
A hozzászólásod első felét meg szimplán nem értem hogy jön ide.Linusék sok marhaságot csináltak már, de az ilyen típusú "OMG it works" szimplán pazarlás. Ennél értelmesebb volt a milyen hosszú riser kábellel tudjuk hajtani a vga-nkat rész, az például érdekes volt és nem vágtak haza vele semmit. Csak ezt akartam leírni, amúgy kedvelem a videóit, még ha néha kicsit túl is játssza illetve tele van reklámmal.
-
OMG, kézzel matatnak a forgó keverőben, 10 amputáltból 10 nem ajánlja.
-
-
flymi
addikt
Jó, Linuséknak mindegy ha hazavágnak egy szett komplett hűtést, egy átlag júzer örül hogy egyáltalán jutott ilyesmire...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Yt linkBetonhűtés.... Hmm, vagy lehet hogy Bacsis triggered kellett volna legyen a cím?...
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest