Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
@flymi
Azért én a végén nem úgy vettem le, hogy annyira örülnek neki, hogy belekötött reggelre
@Klaus Duran
Azt hiszem, már láttam. De amúgy jó
@ flymi
Néha tönkrevágnak dolgokat.... Meg néha nem. Mint pl mikor a dual server lapba nem tudták belerakni a Titan-t, és lefűrészeltek belőle egy pöppet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@d@vee
Elsőre én is azt hittem, valami hőcsöves/standard vízhűtéssel a betont mint közeget fogják használni.
De nem.
@ bacsis
Tudjuk, örökre mester maradsz a számunkra
@ Robert07
Eskü, én csak most néztem meg, hogy mondtad...le sem esett, pedig mondták hogy nem számítottak rá, hogy működni fog

@Dr. Romano
Jaja. Nekem tetszett.
Meg is próbáltam utánanézni, van-e valami hasonló kerámia alapú hűtés. Hát nem nagyon találtam.
Gyorsan le kell védetni a betonos hűtést

-
Robert07
aktív tag
Ugye a dátum a videón az mindenkinek megvolt?

-
bacsis
Közösségépítő
Igaz betonnal KONKRÉTAN nem, de az ötletet én már 10 évvel ezelőtt megvalósítottam
Szóval jöhetnek hozzám tanulni a skaccok
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ez hatalmas. A szöveg elviszi a hátán az egészet, nem is az akcentus miatt, hanem a konkrét mondatok. Főleg a GTA V teszt végén. "It's only because this game is not vodka optimized."

-
Bird
addikt
Ez az egész egy minden kreativitást nélkülöző bullshit. Akkor már inkább a fagyos Balaton hűtés, meg a lekvár.

-
d@vee
őstag
Azta...el sem hiszem hogy így kínlasztják szegény pumpát

Azthittem a cím alapján, hogy valami bazinagy betondarabot öntenek ki és teszik a cpu-ra fektetve mondjuk, aztán valami passzív betonhűtés lesz. Ez azért elég nagy elmebetegség. Na meg a mi tárcánknak hatalmas pazarlás. De náluk nem számít, így ment a képzeletbeli like
-
Dr. Romano
veterán
Rühellem a vinnyogó kanadai srácot pedig már akkor néztem amikor az ncixben melózott cameramannal, crazy russiannal és slickel.
Ettől függetlenül ő max akkor pazarol ha az adott hazavágott cuccról nem készül videó. Egyébként bőven visszatermeli az árát és még az alkalmazottaknak is jut belőle. -
flymi
addikt
Nem egészen, felhőben esőként.

A hozzászólásod első felét meg szimplán nem értem hogy jön ide.Linusék sok marhaságot csináltak már, de az ilyen típusú "OMG it works" szimplán pazarlás. Ennél értelmesebb volt a milyen hosszú riser kábellel tudjuk hajtani a vga-nkat rész, az például érdekes volt és nem vágtak haza vele semmit. Csak ezt akartam leírni, amúgy kedvelem a videóit, még ha néha kicsit túl is játssza illetve tele van reklámmal.
-
KISDUCK
addikt
OMG, kézzel matatnak a forgó keverőben, 10 amputáltból 10 nem ajánlja.
-
-
flymi
addikt
Jó, Linuséknak mindegy ha hazavágnak egy szett komplett hűtést, egy átlag júzer örül hogy egyáltalán jutott ilyesmire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)