- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
9200 - 9101
20161 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Én annyit csináltam, hogy akiknek akartam a dolgaim megosztását, azoknak csináltam egy-egy plex regisztrációt, és hozzám belépve felvettem őket a nevük vagy a regisztrált email címükkel. Mindenkinek kiválasztva hogy mit láthat, mihez fér hozzá. Működik és ennyi.
-
masvilagx3
tag
Lefenykepezem ma.
Koszi -
sugarforce
addikt
Ha a hibát leirod, azzal elore lenditened a dolgot.
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szeretnék meghivni egy ismerősömet ,de vmi hibát dob ki.
Régebben is elég sokszor próbálkoztunk mire másnál is sikerült.
Járt már más is így?
Mi a teendő.
Köszi előre is
Szép napot... -
Véreshurka
senior tag
Világos! Már csinálom is!

-
MasterMark
titán
Nem, rosszul érted.
ArticleStrings:
A comma-separated list of words considered to be grammatical articles, which are removed in sort titles.Azt jelenti, hogy ezek amik ide be vannak írva azok el lesznek távolítva sorbarendezésnél.
Azaz ha azt akarod, hogy semmit ne távolítson el, akkor ennek egy üres listának kell lennie, ahogy fent írtam.Ha nincs benne, akkor valószínűleg az alapértelmezettet használja. Add hozzá üresen, akkor az felülírja.
-
Véreshurka
senior tag
Most megnéztem az adott fájlt, és nincs benne az
ArticleStrings=.Illetve én pont úgy értelmezem (és emby-nél így is volt), hogy azokat a névelőket amiket bele akarok venni a sorbarendezésbe azokat kell belevenni. Vagy félreértettem volna?Már kezdem látni, hogy valóban sokaknak így van értelme a sorbarendezésnek, de nekem sok évi windows-os fájlkezelőből indított, illetve sorbarendezett anyagok után ez áll a kezemre/agyamra. Illetve ha már van egy film ami "the, a, an, der, die, das, az, a, egy"-el kezdődik, akkor rögtön ezekkel keresem.
Legfőképpen kodi-val, távirányítóval keresem a tartalmakat, ott pedig macerásabb nekem cím szerint keresni, mint inkább távirányítóval gyorsan legörgetni az adott címig. Aztán ha nem veszi figyelembe a névelőket hirtelen meg vagyok lőve, hogy akkor mit is keresek
-
MasterMark
titán
Ha azt akarod, hogy ezeket a szavakat NE hagyja ki a rendezésnél, akkor azokat ki kell venni az említett paraméterből.
Azaz módosítani kéne erre, ha semmit nem akarsz hogy kihagyjon:
ArticleStrings=""Igen, ha törlöd és újrakeresteted vele akkor azokra is fog vonatkozni.
---
De mégegyszer szeretném jelezni, hogy úgy egészséges ha ezek ki vannak szűrve. Így lesz normális a rendezés, és nem a fele A / Az kezdetű az elején.
Én egyébként hozzáadás időpontja alapján rendezem, a legfrissebb van legelől. A keresővel pedig ki lehet keresni ha valamit nem találnék.
-
Véreshurka
senior tag
Egy 2016-os plex fórumot olvastam a témában, gondoltam benézek ide is mert már csak eltelt pár év azóta, de szomorúan kellett tapasztalnom, hogy még mindig nincs ez megoldva (sajnos emby-ben sem, ott is fájlt kell hozzá szerkeszteni)
Csak most kezdtem el plex-et használni próbaképpen. Írod (illetve írták a plex fórumban is), hogy csak az újonnan hozzáadott anyagokra lesz ez így érvényes. Esetleg elég az ha törlöm a könyvtárakat és újra átscanneltetem a plex-el? Ilyenkor elég ha csak a preferences.xml fájl rohadt hosszú sorának végére beillesztem ezt:ArticleStrings="the, a, an, der, die, das"? Magyar "a", "az"-ra kell figyelnem külön?Előre is köszi!
ERPY: esetleg sikerült már megoldanod? Ha csak a szerkesztésen akadtál el akkor töltsd le a nano programot syno-ra majd egy admin felhasználóval belépve már tudod is szerkeszteni.
Szerk:
Illetve lenne egy olyan kérdésem is, hogy plexkodiconnect-en van oylan beállíítás amit érdemes lenne beállítani? Most egyelőre alapbeállításon van.
-
enginev3.0
félisten
Nem adtam el
De volt jelentkező
-
mgTerminator
veterán
Az i7 elment legalább?
-
enginev3.0
félisten
Nem sikerült
Nem kapni sehol pro 4650et
-
mgTerminator
veterán
Azt reméltük hogy ezt te fogod megválaszolni, ha már Intelről AMD-re váltottál
-
enginev3.0
félisten
Amd procival akkor megy a hw transcode, vagy nem?
-
enginev3.0
félisten
Feliratok kezelés is sokat javult, már közel sem kell azonos fájlnévnek lennie

-
mgTerminator
veterán
-
ACE-
addikt
-
Mr Dini
addikt
Gyári MIUI (EU), 8.5.2.20133 Plex app verzió.
-
mgTerminator
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
LG TV-n gond nelkul ment a Plex evekig es most 2 hete akarmit inditok el puffering, puffering.
Mi a gond? Az elobb mar ujra is tettem a Plexet.
-
Mr Dini
addikt
Xiaomi Mi 9 Pro MIUI.
-
petir
senior tag
E, F és H szérián megy rootolni kell a készüléket én ha e mellett döntenék csakis akkor ha már nincs garancia.
-
sugarforce
addikt
-
petir
senior tag
-
mgTerminator
veterán
-
enginev3.0
félisten
-
mgTerminator
veterán
-
ACE-
addikt
Van, illetve használ valaki olyan plugint, ami torrentet streamel, és azt szépen meg lehet nézni TV-n?
-
MasterMark
titán
-
ERPY
őstag
Így csinálom, eddig is így csináltam, csak így macerás. De majd utána járok, hogy tudom azt megcsinálni, amit írtál. Köszönöm a segítséget.
-
MasterMark
titán
-
Mr Dini
addikt
Működik minden gond nélkül. Sőt, stabilabb, mint bármikor korábban. Pár hónapja még rengeteg bugja volt az appnak, most alig tudok párról.

-
ERPY
őstag
Köszönöm, ez lenne számomra a megoldás. De a Syno nason nem tudom szerkeszteni a szükséges file-t, írásvédett baja van. WinSCP-vel próbáltam. Be is írom, csak elmenteni nem engedi.
-
mgTerminator
veterán
Aki android 11-et használ, az meg tudná nézni nekem hogy működik e a lejátszás? Nekem állandóan összeomlik...
-
petir
senior tag
Régin hagytam. Így azért jobb.
Csak igazából jó lenne jelezni...Csak hol ?
Mert mikor visszatér régi verzióra írja küldj visszajelzést csak én nem látom rendesen... -
MasterMark
titán
-
ERPY
őstag
Tudom, ezt kérdeztem, hogy nem lehet ezt állítani, hogy ne módosítsa? Hagyja azon a néven, ami a neve.
-
MasterMark
titán
-
petir
senior tag
Az áramtalanítást nem próbáltam de van olyan a beállítások alatt , hogy visszatérés előző verzióra ma délután kipróbáltam visszajött a régi verzió . Ott hibátlan. Majd frissítettem! Újra előjött a hiba. De az a fura csak a Plexnél. Youtube meg egyéb alkalmazások hibátlanok.
Nem értem mitől lehet 🙄 -
MasterMark
titán
-
ERPY
őstag
Ha így lenne, bár Magyarországon nem hiszem hogy így használnánk. Könyvtárban sem hagyja ki senki az a vagy az kezdést, mikor sorba vannak pakolva a könyvek. Az iskolában sem így tanítják. De ha így lenne ahogy írod, akkor miért nem mindnél így csinálja? Mert van ami jó, van ami nem.
-
MasterMark
titán
-
ERPY
őstag
Azt hogy tudom megoldani, hogy felismer egy újonnan hozzá adott filmet, mondjuk legyen a címe: A Holdon nyaralok, viszont abc sorba rendezéskor a H kezdő betűhöz teszi. A film adatlapjánál a rendezési névnél úgy szerepel, hogy Holdon nyaralok. Nekem kell kijavítani, elé tenni egy A betűt, hogy jó legyen. Van erre valami megoldás?
-
MasterMark
titán
-
petir
senior tag
Nem én takartam !
Így jelenik meg , és tök zavaró ! Oké nyilván tudom , hogy kilépés van odaírva...
De mitől van így szétesve ? 🤔
Aki hasonló verzión van jól jelenik meg neki?
-
MasterMark
titán
-
petir
senior tag
-
enginev3.0
félisten
HW transzkode esetén még fent áll a kompatibilitás hiba lehetősége? Van valakinek (rossz) tapasztalata vele? Vagy akár azzal, hogy mennyivel rosszabb a minősége mintha ki lenne kapcsolva?
-
sziszi-fuszi
senior tag
Jaja!
Nekem maradt ki valamiért a fél mondat!
-
MasterMark
titán
Oda volt írva ugyanabba a mondatba.

-
sziszi-fuszi
senior tag
Hiányzott az info, hogy site to site vpn van. Köszi a választ!
-
MasterMark
titán
Most is így van.
A probléma a site-to-site vpn miatt helyinel látja a plexet és azon keresztül menne a forgalom, ami lassú.
Net felé gyorsabb ha nincs vpnbe enkapszulálva a forgalom.
Ezért kell a net felé kényszerítenem, hogy ne okozzon lassulást a vpn. (Úgy néz ki egyébként sikerült tűzfallal megoldani.) -
aujjobba
addikt
'se VPN se semmi nem szükséges' - de szukseges, a tavoli elerest engedelyezned kell a Plex szervereden. Ez lehet problemas, hiszen kinyitod a rendszered a kulvilag fele.
Igaz nem hallottam meg olyat, hogy valakit meghekkeltek volna a PLex szerveren keresztul. -
sziszi-fuszi
senior tag
Nem bele vau, csak kérdés. Nem megoldás édesapádhoz, ha regisztrálsz neki egy usert és azzal megosztod a Plexet? Akkor se VPN se semmi nem szükséges. Vagy valamit nagyon benéztem?
-
aujjobba
addikt
Okes megprobalom.
VPN-en keresztul a 1080p mar nehezen jon at, vegulis egy probat meger a kozvetlen nyitas. -
MasterMark
titán
-
aujjobba
addikt
WireGuard van valojaban, manualis port forwarddal.
Tudom, openvpn-t irtam, nyar elejen alltam at WG-ra. -
MasterMark
titán
-
enginev3.0
félisten
-
body007
addikt
Hát nem tudom. Én is 65"-on nézem de csak ~3 méterről (néha kicsit közelebbről a ps-t).
Mikor a netflix-et visszaváltottam 4k-ról a legkisebb csomagra (aszem 720) - h is mondjam - láttam a különbséget. Egy yt 1080 és 4k közt is óriási a különbség.
Nem kellene neked szemüveg?
szerk.: mondjuk a transzkódolásban egyetértünk, de én nem másnak töltöm a tartalmat és otthon a nagy tv-n szeretném nézni
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Igen, 65"-on
Már sokszor leírtam, miért
kb 5 méterről nézem
Sokkal kevesebb helyet foglal mint a FHD
Egy picit húzva a tv beállításokban az élesítésen már is minden ránc kirajzolódik, amit a sminkesek nem fedtek el
Egyszerűbb több embernek transcodeolni mint a FHD-t vagy a 4K-t
A legtöbb mai film még egy SD minőséget sem ér megMost kezdtük el a Westworld sorozatot, az első részt megnéztük, ott már picit gyanús volt, hogy valami nem az igazi, aztán rájöttem hogy SD-ben van leszedve, ezt gyorsan orvosoltam 720p-re, bár azóta még nem volt időnk folytatni
Egyébként mikor minden filmet lecseréltem 1080ról 720ra, akkor elég sok filmbe belenéztem hogy mik a különbségek, néztem összehasonlító képeket stb... és legtöbbször csak a háttérben a távoli dolgoknál tűnt fel a különbség, de az is leginkább csak állókép esetén, ami egy filmben elég ritka
-
aujjobba
addikt
Tavoli eleresre.
Tudom a plex tudja alapbol UPNP-vel, de en nem szeretek portokat nyitogatni a kulvilag fele, foleg nem UPNP-vel automata modon.
VPN nelkul nyitnom kellene egy SSH portot, FTP-t, plexnek remote portot, TM GUI/TMremote eleresehez egyet, Samba, van itthon rPi annak is SSH minimum.
Ezt nem, eleg egy OpenVPN aztan kesz. -
body007
addikt
4k tv-n 720-at nézni?
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Na ezzel ugyan így vagyok
Speciel most akarom lecserélni az intel konfigot egy AMD-re, amivel tudom hogy egy komplett újratelepítést illene megcsinálniViszont így a szabadidőmben nem gondolkodnék azon, hogy Xpenologyra térjek át, mikor épp nincs jobb dolgom, mert AMD gépen nagyobb nyűg az xpeno telepítés, és akkor ki kéne találnom valami új baromságot
De ezt már amúgy sem csinálnám meg, azt a mennyiségű anyag veszteséget amit egy NTFS->Ext4 formázás okozna, már nem szívesen vállalnám be, pedig olyan sokszor eszembe jut az egyszerűsített kezelés, a színes NAS felület, a mobilos appok, az ssd cache stb... de aztán mindig gondolkodom azon hogy VNC-vel a windowst is egyszerűen elérem, több mindent meg lehet így csinálni a gépen, nincs qbittorrent RSS a webuiban stb... és összességében még mindig jobb egy windows mint egy DSM ha a saját szokásaimat nézem
Csak sajnos tényleg az a hülye sok szabadidő, és a vágy a problémák generálására
Egyébként sokat okosodott a plex valamelyik frissítéssel
Végre felismeri a sorozatokat
E01...
1x02stb évad és sorozat címkézéssel is
-
aujjobba
addikt
Dehogy, asszony meg is ölt volna

Most kezdi megerteni a NAS + Plex + VPN felallas elonyeit.
'Most akkor itt videken betallozom a torrent fajlt, es otthon a NAS tolti le? Aztan 5 perc mulva nezhetem a tabletemen? Gyaaa'
4K-hoz egyelore nincs hardver (TV), majd ha kipusztul a mostani 7 eves Samsung.
Azzal is bajban vagyok, mert nem lehet okosrendszer nelkulit venni, holott az ATV4K mellé baromira nincs ra szuksegem.
Gyereknek lett legutobb egy FHD droidos TV, csak a kinlodas van vele, na persze nem high-end cucc, ertem en, tulzottak az elvarasok (ne akadozzanak rajta a FHD filmek, mikozben direktben jatssza oket, semmi transzkod sehol). -
MasterMark
titán
Persze nekem is megy, ha épp nincs kínja.

De én általában magamnak rontom el valami új feature-rel csak hogy legyen min dolgoznom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem évek óta megy (kisebb fejlesztésekkel) a gépem, plexnek meg még annyi baja sincs

Azt hittem ő is valami synoval nyomja 200ezerért
-
MasterMark
titán
Aztán lehet babrálni napestig mire jó lesz, meg random valami hisztije lesz.

-
enginev3.0
félisten
-
aujjobba
addikt
Az tuti, de nekem low-end NAS-om van (Zyxel NAS326), ami egy TM-t meg egy PMS-t elvisz (atkodolas nelkul), de tobbre nem kepes.
Beszerezni a 'fontos' filmek SD verziot a nagyfelbontasu mellé pedig csak parperces muvelet, es nem kell lecserelni a NAS-t.Namindegy, arra akartam kilyukadni, hogy ezen a teren egesz intelligens a Plex, ha esetleg ezt nem tudta eddig valaki, akkor most megtudta.
-
enginev3.0
félisten
-
aujjobba
addikt
Joideje keresgelek milyen konfigot kellene osszerakni a jelenlegi NAS helyett, ami alacsony TDP mellett el tudna vinni a transzkodolast, ha tavol vagyunk es kicsi a savszelesseg vagy regi a kliens eszkoz.
Ezutan jottem ra nemreg, hogy ha ugyanazoknak a filmeknek beszerzem az SD valtozatat is, akkor siman egynek latszik es ki tudom valasztani melyik verziot akarom epp lejatszani.

Problem solved

-
atomstefi
tag
-
atomstefi
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem egy rajzfilmet ISO-ban. Átkonvertáltam AVI-ba, MKV-ba, de a plex nem látja a rajzfilmet. Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is
-
petir
senior tag
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Sok felületen megjött a plexre a frissítés.
Viszont amin egyedül látom az élő tv link-t az csak az amazon fire stick.
Kérdés hogy plex pass kell hozzá vagy szimplán csak ott érhető el.samsung tv,mag android illetve lg tv nincs.
Előre is köszönöm
Szép napot -
body007
addikt
Hülyeség van azon a képen, h működött eddig?
Ez van beállítva szavakkal:
A router továbbítja az internet felől* érkező kérést (ami a 00000 portra mutat*) a 111.111.1.111 ip című gépnek* a 11111 portjára.* gondolom bárhonnan csak mert ilyen ip cím nincs, 4x 3 szám egy ip4 cím
* ilyen port nincs de lehet azt jelenti, h bármelyik portra érkező...
* ilyen ip cím sincs -
Danecay
addikt
Köszönöm, megnézem.
-
enginev3.0
félisten
-
Danecay
addikt
Hogy tudja velem megosztani miközben én nem jelentkezek ki a saját fiókomból?
-
enginev3.0
félisten
-
Danecay
addikt
Névről már rég ismerem a Plex-et de ténylegesen használni most használom először, miután új TV-mre telepíteni lehet azt. Egyelőre 2 kérdésem lenne.
1. Hogyan lehet úgy tartalmat megosztani, hogy ne a szerverhez tartozó email címmel és jelszóval keljen bejelentkezni? Hogy konkrét szituációt hozzak fel példaként, a tesóm NAS-on tárolja a média dolgait amiket természetesen szívesen megoszt velem de én egyelőre azokat csak úgy tudom elérni ha az ő fiókjával jelentkezem be, ami nem lenne baj ha nem lenne saját fiókom is és a fiókok közötti váltás során nem kellene mindig újrapárosítani a https://www.plex.tv/link/ oldalon az eszközöket. Adott fiókhoz felhasználó hozzáadásával korlátozott tartalomelérést tudok csak hozzáadni ugye.
2. Kipipáltam a DLNA elérést a beállításokban de a TV-n mégsem jelenik meg a lehetőség. Sajnos nincs valami acélos netem, és lehetőségem sem rá és ha jól gondolom a streaming-es tartalomelérés még ha a szomszéd szobából történik is a neten keresztül megy, amit ugyan még elviselne a netem de akkor a családból senki más nem lóghat a világhálón mert pl. egy párhuzamosan futó Youtube videó kinyírja a stream-et. Erre az esetre jó lenne a DLNA de mint írtam nem jelenik meg a TV-n mint forrás.
Közben a 2. dolog megoldódott pedig nem volt egyértelmű. Újraindítottam a server gépet, újra a TV-t, leválasztottam a Inter/Lan hálózatról a TV-t majd visszacsatlakoztattam, sőt, 5GHz-ről átváltottam 2,4GHz-re, hátha de semmi nem segített. Közben gyanússá vált, hogy a sokkla régebbi másik szobában lévő TV-nk látja az összes DLNA hálózatot, mert próbálgatás közben elindítottam a Plex mellet még 2-t, Win Media Player-t és a Serviio-t. Végezetül kikapcsoltam a TV-t és kihúztam a 230V-os tápcsatlakazót is majd vissza és egyből megjelent mind a 3 DLNA forrás. Furcsállom, hogy a TV újraindítása valmimt a hálózati újracsatlakozás nem oldotta meg ezt de lényeg, hogy így már működik.
Így elsősorban csak az első pontban megfogalmazott kérdésemre szeretnék csak választ kapni
-
Devilstudio
tag
Nem opció. Eddig müködött. Megoldás kellene.
-
MasterMark
titán
External host maradjon üres, vagy 0 végig.
External és Internal port legyen ugyanaz ami a plex-nél is meg van adva. Az Internal host pedig ahol a plex van.
-
Devilstudio
tag
-
bbmt
senior tag
A Samsungon is frissült a Plex nekem is, egy gondom van csak vele, hogy feliratot csak Angolra tudok vele keresni, nem tudom átváltani semmi más nyelvre, ki van szürkülve a lehetőség.
Valakinek ötlet a megoldásra? -
Devilstudio
tag
Ebben igazad lehet mert én "other" hagytam.
Melyik kell neki?
Tudsz segiteni? -
MasterMark
titán
Valamit rosszul állítasz be a port forwardnál.
A port checkelő oldalak nem sokat érnek, csak akkor mutatja nyitottnak, ha van a port mögött serivce.
-
konigjanos
senior tag
új router nem opció?
-
Devilstudio
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Tanácstalan vagyok.
Volt 1 hete egy nagy vihar és a seacom fast5655v2 router megbolondult.
Jött a szerelő. "nem osztott pppoe címet" vagy mit.
Frissítette....működik.
Na és akkor itt a fekete leves. Resetet is kapott a router.
Ezáltal kuka lett minden beállítás.
Portot akarok nyitni a plexnek.
Hiába írok be mindent helyesen nem engedi ki a portot a router.
Lecsekkoltam egy weboldal segítségével hogy nyitva van az a port egyáltalán.
De sajnos nincs.Ha upnp bekapcsolom működik de sajnos annak biztonsági kockázata van.....így nem akarom azt használni.
Egy másik oldalon olvastam hogy rakjam dmz-be. (nem tudom ennek mi a hátránya ha egyeltalan van)
De ezzel is működik.Miért nem tudok egyénileg portot nyitni?
Tudna valaki segíteni?
Nem akarom se a dmz-t se az upnp-t használni.Nagyon köszönöm előre is 🙂
-
mgTerminator
veterán
-
Lacix29
őstag
Jó kérdés, nem tudom.
transifex.com -on lehet bekapcsolódni a fordításba. A kiírás szerint 100%-ban kész van (bár én ezt kétlem). Bár az is oda van írva, hogy nem ellenőrzött. -
mgTerminator
veterán
-
Lacix29
őstag
-
enginev3.0
félisten
Igen
Más is írta már -
Murdock1981
tag
Üdv!
Samsung tv-men frissült az app és most nem találom azt a beállítást , hogy mutassa, hogy mikor lesz vége a filmnek. Tök szerettem, hogy mutatta, hogy pl. 17:11-kor lesz vége a filmnek,de most nem találom.Kivették volna belőle?
-
MasterMark
titán
Komolyan hányszor írjam le?
A saját routeredet a digis mögé kell kötni, ezért kell bridge módba kérni, akkor csak modemként fog viselkedni, nem modem+routerként.
Leírtam azt is már háromszor legalább, hogy a wifi kliens izoláció miatt nem látja a plex szervert. Keresd meg a wifi beállításoknál és kapcsold ki.
De legjobb lenne visszarakni a saját routerd, a digié úgyis gagyi.
-
Bucsek
tag
Szia, optikai kábel jön be, a régi ruterem nem tudja fogadni azt a kábelt. A pingeléshez meg nem értek

Semmi beállítást nem lehet csinálni hogy jó legyen?
Es ha a régi routert rakom a digi mögé? Az nem működhet? Vagy akkor kellene a digit bridgebe rakni?
Totál analfabéta vagyok ehhez :/
Új hozzászólás Aktív témák
-
9200 - 9101
20161 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak most kezdtem el plex-et használni próbaképpen. Írod (illetve írták a plex fórumban is), hogy csak az újonnan hozzáadott anyagokra lesz ez így érvényes. Esetleg elég az ha törlöm a könyvtárakat és újra átscanneltetem a plex-el? Ilyenkor elég ha csak a preferences.xml fájl rohadt hosszú sorának végére beillesztem ezt:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)