Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
plex szerveren megnézhető valahogy, hogy adott filmet ki nézte/nem nézte még meg?
-
tahepa
senior tag
válasz
mgTerminator #8697 üzenetére
A winyók a routerhez vannak csatlakoztatva ( USB portokon) és onnan szeretném használni a droidos tv-n a Plex alkalmazásával...ha lehetséges.
-
tahepa
senior tag
Kis segítséget kérnék.
Van egy otthoni hálózatom.
Asus rt-n18u router amire csatlakoztatva van kettő darab 3 TB-os HDD továbbá van egy asus laptopom és van még egy androidos Philips tv.-m
Telepítettem a laptopra egy PLEX servert és a tv-re is egy plex programot. A tv-ről a plex használatával elérem a laptopon megosztott mappa tartalmát és le is tudom játszani a tv-n a videókat.
Hogyan tudom elérni a tv-n lévő plex-el a routerre csatlakoztatott HDD-k tartalmát ?
Gondolom erre a kérdésre már válaszolhattak itt de én sajnos nem találtam meg a keresővel.
Ha kaphatnék egy szájbarágós leírást nagyon megköszönném.ui.: Kodival ezt meg tudtam oldani de most Plex-el szeretném ezt megvalósítani.
Távolról ( más hálózatból) el tudom egy telepített PLEX-el érni a hálózatomat ( a routert a HDD-kel? Ezt hogyan lehet megvalósítani?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
MasterMark #8692 üzenetére
Rosszul van kitöltve a metaadat
Nekem az előadó az előadó, és nem az albumelado , így minden zene VA előadó -
MasterMark
titán
válasz
enginev3.0 #8691 üzenetére
Anélkül is képes rá, nem?
-
enginev3.0
félisten
Ha veszek plex passot, akkor a plex képes a zenéimnek kitölteni a Metaadatait?
-
igali
tag
Sziasztok!
Ki mit használ filmek/ sorozatok/ sorozat rész adatainak betöltésére?
Mik és milyen sorrendben vannak beállítva?Az miért van, hogy pl a Jóbarátok összes évadja le van töltve, van olyan évad, amiben a részek címei magyarul vannak az adott résznek is magyarul van a leírása, de a másik évadban már csak angolul és semmi leírás?
Az első-négy évad részei magyar címekkel és leírásokkal, az ötödik angol címekkel és semmi leírás, a hatodik ismét magyar, és a hetediktől tízig ismét csak angol címekkel.
Mit kell beállítani, hogy automatikusan mindegyiket magyar címmel és leírással kiegészítse? -
lacuska74
tag
Rájöttem, a sorozatok mappának is meg kellett adnom az elérést és most ott vannak.
-
lacuska74
tag
Vettem egy új Samsung tv-t, ami egy csomó formátumot nem játszik le, ezért gondoltam más megoldásra.
Most ismerkedem a Plex-el.Egy régi laptopra töltöm le a filmeket,azt a mappát amibe tölt, azt adtam meg a Plexben.Szépen játsza le a filmeket, nincs is gondom vele, nem szoktam 4k tartalmat küldeni, arra ott a Netflix.Az a problémám, hogy letöltöttem egy sorozatot, amiben minden rész külön mappában van és ezt nem látom sehol.Kicsit még kusza az egész, nem tudok rájönni, hogy mit csináljak. -
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Kubuntut használok. Egy külső merevlemezt szeretnék megosztani (/media/griffin/SAMSUNG/) plexen keresztül, ami olvasható, írható. De a plex csak /media-ig lát. Mi lehet a gond. -
konigjanos
senior tag
válasz
sugarforce #8684 üzenetére
köszönöm, az is jól van belőve.
-
sugarforce
addikt
válasz
konigjanos #8679 üzenetére
Trakt plugin beállításainál
Global Filter - Users (comma separated)
-
tunkiih
őstag
válasz
MasterMark #8681 üzenetére
Köszi, király vagy.. a localized titles maradt ki, mert ahogy állitgattam az ügynök fület, eltünt közben ez az opció!
Sorozatnál csak simán TheTVDB ügynök, magyar könyvtár?
-
tunkiih
őstag
Sziasztok! 1 kis segítséget kérnék.. próbáltam visszakeresni több kevesebb sikerrel..
A család hogy sokoldalúbban tudja használni az alkalmazást, bárhogy állítom a könyvtár-ügynök opciót, nem bírom magyarra lefordítani a film-sorozat címeket. Minden hibátlanul megy, még a feliratokat is érzékeli, sőt a leírás is magyar ha belelépek.. 1-2 filmnél sikerül a borítót is, de a címet ott sem. járt már így valaki? Köszi
-
konigjanos
senior tag
válasz
sugarforce #8678 üzenetére
az merre van?
-
sugarforce
addikt
válasz
konigjanos #8673 üzenetére
user szűrésnél állítsd be a saját neved
-
Lacix29
őstag
Ha kell valakinek magyarosított Plex Android apk (nemt tört):
(armv7-es)
[link] -
fravik
tag
válasz
konigjanos #8671 üzenetére
Használsz valamilyen plugint? (trakt pl?)
Biztosan nem fér hozzá más a saját useredhez?
Melyik kliensen butítja le a felbontást? Plex app windowson? -
konigjanos
senior tag
Helló!
Ha a nemrég lejátszottban megjelenik olyan, amit tuti nem néztem, merre nézelődjek? meg van osztva a tartalmam vagy 20 emberrel, de eddig nem volt ilyen.
A másik érdekes. minden alkalommal át kell állítanom, hogy ne butítsa le a felbontást, eddig ez sem volt. -
Spooky
tag
Update:
Lg tv-n tökèletesen megy a " külső" felirat letöltès -
Spooky
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.Adott egy synology-n futtatott plex server.
Flottul müködik minden kivéve a samsung (1-2 éves ) tv-n a külsö (open subbtitles) feliratok megnyitása.
Pc-n és telefonon adott a lehetőség engedi "tallózni" de a tv-n nem! van erre valami megoldás?Előre is köszönöm a segítséget.
-
igali
tag
válasz
masvilagx3 #8665 üzenetére
Ez engem is érdekel.
A korábbi hozzászólásomhoz (#8363) tud valaki megoldást?
Általában Android torrent app-al (Transdrone) töltök le filmeket, sorozatokat egy mappába.
Pl a Lucifer, Peaky Blinders, Westworld, Munkaügyek sorozatok csak a Sorozatok kategóriában vannak, azok rendben is vannak. A probléma csak a Jóbarátok sorozatnál van, és abból is csak az első kettő évaddal. :/ -
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Beallitottam az élő tv-t ,de a teljes befejezeshez kéne magyar epg elérés. Tudom Google a barátod, de nem találok.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm
Szép estét -
igali
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Jóbarátok sorozat (eddig) első 4 évadot, az első- második évad 512x384, míg a harmadik- negyedik évad 1920x1080 felbontásúak és a Filmek és a TV sorozatok kategóriában is láthatóak.
A Sorozat kategóriában egy mappán belül évadokonként (1-2-3-4) rendezte, úgy ahogy kell, azzal nincs is gond.
De a Filmek kategóriában is van, az első kettő évad, mitöbb ott minden egyes rész külön- külön.
Miért látom ott is?
Mit kell beállítanom/ átállítanom, hogy csak a Sorozat kategóriában lássam? -
fjanni
tag
válasz
MasterMark #8661 üzenetére
Kösz, ez volt a gond
-
fjanni
tag
válasz
Biga123 #8659 üzenetére
Most egyik másik gépről sikerült a szervert beállítani.
Viszont nem tudok mappát betallózni.
Amikor a Könyvtár hozzáadása/médiamappák keresése menübe megyek és kiválasztom a volume-t megjelenik a Filmek főmappa, rákattintok és nem jelenik meg a benne lévő Filmek almappa amiben a filmek vannak. -
fjanni
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A Plex szerver telepítve van a nas-ra, elindítom a nas-on a plex szerver programot, a saját média hozzáadásánál azt írja hogy telepítsem a Plex szervert. Hát már abban vagyok! Mi lehet a gond, korábban már használtam a plex-et. Hogyan lehet mindent visszaállítani és előlről kezdeni mindent? Nem találom azt a részt ahol saját médiát tudok beállítani, mintha nem menne a szerver mert a menüpontok között nem találok ilyen beállítást. Már többször letöröltem a nas-ról a szervert és újratelepítettem de nem segített.
-
renziNNN
tag
válasz
enginev3.0 #8647 üzenetére
>Tudom, hogy sokan mindig a fejemet akarják mikor ezt leírom...
Itt vagyok
Nem a 4k az igazi lényeg, hanem a hádéer és a dolby vision. 720p release-ekből szerintem nincs ilyen, 1080p-ből pedig elvétve van csak hdr. Persze ez megint egyéni preferencia, hogy ki milyen tartalmat néz, milyen megjelenítőn.De hogy érdemi dolgot is hozzáfűzzek, nálam Wifin van a tv, mert a lan portja nem gigabites, így az 5Ghz-es sávon értelemszerűen nagyobb sebességet tud, mint kábelen tudna. Persze ehhez feltétel egy minőségibb router és interferencia-mentesség, de azzal nem vitatkozom, hogy a kábel a legstabilabb.
-
válasz
enginev3.0 #8652 üzenetére
Kényszerített felirat is annyira megöli?
-
Sziasztok!
Tudja valaki miért van az,hogy a 4K video eredeti minőségben lejátszva szerverről a 4K tv-én 2-5 percenként el kezd akadni a film? Az első 15 percben semmi nem volt. Utána kezdte el
Wifin van,szerver alig pörög,nincs kihasználva,de akad a film. Kis ideig jó utána akad. Ezt nem értem. Pufferelés sem lehetett,mert hiába állítottam meg pillanatra a filmet,akkor sem bírta tovább.
Végül 1080-ban néztem meg,ott nem volt. Csak a 4K az nagyobb élmény volt. -
masvilagx3
tag
Sziasztok
Azt szeretnem kérdezni hogy a plexben van élő tv funkció .sikerult is mukodesre birnom viszont nem minden platformon érhető el.ez mitől függ. Nekem pl samsung note 10 van, de a samsung tv nincs .
Előre is köszönöm a segítséget
Szép estét.. -
ACE-
addikt
A vinyó nem szereti az összevissza írást, feltéve ha HDD és nem SSD. Tehát ha tölt fel ezerrel, közben lehet a kisebb bitrátájú filmet sem tudja rendesen streamelni. Nekem a TV 5G-s Wifin csatlakozik, az gyorsabb mint a 100 Mbit Wifi, így olyan 200 jön át. Van WebOS-re sebességteszt, próbáld ki azzal. A server-en nézd meg a HDD terheltségét, amikor akad, onnan kiderülhet.
-
Dugos
tag
Értem, hát igyekszem akkor. Első körben akkor beszerzek egy kábelt, remélem az gyógyír lehet néhány gondra.
Abszolút egyetértek veled. Kifejezetten a látványfilmeket töltöm csak 4k remuxban, 1080p remuxban. Másnál max. 1080p.rip.
Köszi a segítséget!
-
enginev3.0
félisten
Ezeket sajnos mind neked kell kitapasztalni
A legstabilabb mindig a kábel, ezért azt preferáljuk
De a hdd leterheltségét neked kell megfigyelni, hogy azért akad mert mellette fut a torrent, vagy hálózati gondok miattTudom, hogy sokan mindig a fejemet akarják mikor ezt leírom, de meg kell nézni a nyugodt filmezés érdekében, hogy a mai filmeknek (főleg ami nem egy endgame (értsd.: kifejezetten látvány film)), van-e értelme 4k vagy 1080p remuxnak
A legtöbb filmnek bőven elegendő a 1080p, vagy 720p is.
Egy jó filmet ezeken a felbontásokon is lehet élvezni, egy rossznak meg a minőség nem segít, márpedig manapság az utóbbiból van jóval többTermészetesen van ahol fontos a látvány... én mondjuk ennek érdekében a tv-n húztam kicsit feljebb az élességet, máris szebb lett a kép az én szemem világának
-
Dugos
tag
Sziasztok, szép napot!
Jó pár hete találtam rá a Plex-re, alapvetően nagyon tetszik, hogy van egy saját netflixem, király cucc. A szerver egy PC (i5-8400, 1060 6gb, 16gb ram), és LG webOS-en keresztül nézem a tartalmat. Wifi-n csatlakozik, router a szomszéd szobában, PC kábelen. Még néhány beállítást nem rég sikerült működésre bírni (felirat letöltés).. Nagyon sok segítséget itt olvastam, köszi érte!
Azonban nem mindent tudok akadásmentesen lejátszani, elég hektikus a dolog, néha mennek, néha nem. Most rápróbáltam 4k remux endgame megy akadásmentesen, forced külső felirat bekapcsolva. de néha 1080p remux sem megy. Esetleg az okozhat gondot, hogy ugyanarról a lemezről streamelek és seedelek is egyszerre? Vagy csak szimplán kábeles csatlakozás kéne? megoldható. Illetve van, hogy néha megakad a felirat (külső srt), de a kép nem. Ez mitől lehet?
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv, d.
-
atiska007
senior tag
válasz
mgTerminator #8642 üzenetére
Köszi!
Csak nem találom, hogy az új lejátszót melyik menüpontban tudom kikapcsolni.
Meg tudnád adni lszi melyik menüpont? -
fravik
tag
Ma (május 4-én) USETHEFOURTH kóddal 17% kedvezményt ad a Plex a Lifetime Plexpassra. Ha esetleg valaki gondolkodik ezen, kb. 9000 Ft-ot lehet spórolni...
-
mgTerminator
veterán
válasz
atiska007 #8638 üzenetére
A probléma az hogy a Mi Box S-re jött egy frissítés és azóta nem tudja lejátszani a filmeket.
2 megoldás van:
- Kikapcsolod az új lejátszót a Plexben
- A Plex forumán van ennek egy topikja, oda feltettek egy telepítőt, amit kézzel telepítve a Mi Box-ra, újra működni fog -
Tarokk79
aktív tag
Valaki belefutott már abba, hogy a reverse proxin kersztül a jellyfin iszonyatosan lassú (linuxserver/letsencrypt docker, jellyfin docker)? Emby-n, vagy Plexen tapasztaltatok már ilyet?
-
Zοltta
senior tag
válasz
mgTerminator #8632 üzenetére
Ez engem is érdekelne, beraktam, de a könyvtár szerkesztésnél nem látom a portos pluginokat.
-
atiska007
senior tag
Sziasztok!
Egy kis gyurcsók féle távgyógyításra lenne szükségem:
1. Plex szerver rasPi-n fut.
2. Xiaomi mi box s-en telepítve a plex app (android).
3. Plex app filmlejátszás indításakor midig hibaüzenetet dob, hogy indítsam újra az appot és/vagy a szervert. (a könyvtárakat viszont jól beolvassa)
4. Kodi plex addonnal viszont tökéletesen fut a mi box-on.
5. LG tv webOS plex appja szintén tökéletesen fut.Mi lehet a mi box-ra telepített plex app problémája?
Próbáltam már újratelepíteni, de így sem megy a filmlejátszás. -
válasz
enginev3.0 #8636 üzenetére
:R
-
válasz
enginev3.0 #8633 üzenetére
Csak nálam "not found" a linken található letöltő link?
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #8633 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #8632 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #8627 üzenetére
-
Zοltta
senior tag
válasz
mgTerminator #8626 üzenetére
-
Zοltta
senior tag
válasz
enginev3.0 #8627 üzenetére
nem használtam hozzá még plugint, ehhez van valami leirás ,hogy hol szedhetem le és ogy kell beállitani ?
-
enginev3.0
félisten
plexignore fájlba azt írd bele, amit nem akarsz látni
én néha szoktam szerkeszteni, mert ha nem sample a sample fájl neve, hanem pl minta, vagy egészen más, akkor azt beleszoktam írni utólag, és eltűnik a nem kellő fájl
hozzáadtad a port.hu plugint? úgy a filmek nagyrésze magyar lesz, de van ami úgy sem, azt kézzel szoktam szerkeszteni, kb 10ből 1nél megesik
-
Zοltta
senior tag
válasz
mgTerminator #8624 üzenetére
Eddig úgy csináltam ,hogya plex version nevű mappának csináltam külön könyvtárat, és a filmek nevű könyvtárban a filmeknél szerepelt egy 2-es szám, hogy két verzió szerepel belőle. És gondoltam , hátha el lehet rakni máshova a plex verziós mappát.. De ahogy látom nem fog összejönni
........
Ezt ,hogy lehetne eltüntetni a webes könyvtárból?.Bent van a plexignor, de ezt mindig ott van..
Irjak még bele valamit??
....
És az miért van ,hogy a fele könyvtár angol másik fele magyar. mindent beállitotam ahogy kell és újra is telepitettem a softwaret ,de még akkor is felemás. ( boritó + a film címe. )
-
mgTerminator
veterán
Hát úgy lehet átrakni máshova hogy a könyvtár beállításainál hozzáadsz egy másik helyet ahonnan olvastatni akarod a filmeket. Így legközelebb ha konvertálsz ki tudod választani.
A meglevőket csak kézzel tudod átmozgatni, de én azt javaslom hogy előtte állítsd le a szervert, helyezd át, majd indítsd el, aztán könyvtárfájlok beolvasása. -
Zοltta
senior tag
Amit átkonvertálok mobil formátumra és egy helyre kerül a filmek mappába ( plex version nevü mappába) , ahol a filmek is vannak azt át lehetne rakni máshova, vagy ezt a mappát a plex nem olvassa össze a filmekkel ?
-
ACE-
addikt
válasz
enginev3.0 #8621 üzenetére
Valóban! Na így már nem rossz. Bár épp most szedtem ki egy forced feliratot, amiben a Főcím volt az elején, és ennyi.
-
ACE-
addikt
válasz
sziszi-fuszi #8618 üzenetére
Ja de nekem ugye a forced kell a legtöbbször, és az a baj hogy a felirat nem mindig passzol az adott filmhez, mert épp WebDL-es, vagy más... de a Gmkv az bejött, erre lehet is hogy automatikusan hun.forced kiterjesztést adjon amit rögtön felismer a Plex, már csak azt kéne megmondani neki hogy külső feliratot válasszon...
-
ACE-
addikt
válasz
enginev3.0 #8616 üzenetére
MKVtoolnix-et szoktam használni de ha jól tudom abban nincs felirat kiszedő, az MKVExtract meg nem megy, melyik a legegyszerűbb módszer erre?
Na, megvan MKVCleaver műkszik, bár nem egy kapkodó idegbeteg, ahogy látom ez is beolvassa a teljes stream-et... -
ACE-
addikt
válasz
enginev3.0 #8614 üzenetére
Na az gáz, és ez ismert hiba vagy ez ilyen és kész?
-
igali
tag
válasz
enginev3.0 #8610 üzenetére
Húúú, ezzel nekem is sokat segítettél, köszi!
-
enginev3.0
félisten
Csinálsz egy fájlt
.plexignore legyen a neve, és ne legyen semmilyen típusa (txt stb...)
és ebbe beleírod hogy *sample.mkv*Nálam valahogy így néz ki a tartalma
*sample.mkv*
*minta.mkv*
*sample/*
*minta/*
*Minta/*
*hundub/*
*!sample.mkv*
*Samle/*
*Főcím.mkv*Majd másold a filmek mappádba
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet megoldani ,hogy a sample fájlokat ne listázza a mappában a plex ? tudjtátok, mikor letöltöd a filmet és külön mappába raknak egy minta videót a filmből.
A másik kérdés ,hogy mobilon milyen külső lejátszó vált be eddig nektek ( lásd vlc. )
-
Tarokk79
aktív tag
Klienshez milyen eszközt érdemes keresni/venni Jellyfinhez? Milyen oprendszerhez nézzek esetleg eszközt? Mitől függhet ez a kérdés még? Esetleg melyik másik fórumban érdemes érdeklődnöm?
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
jambiyya #8604 üzenetére
Én is megkapom sokszor ezt a hibát itthon, hol hangnál, hol feliratnál. Az okát csak a Plexnél tudják. Ha az erőmű van a Plex alatt (abból is van kettő) akkor is. Még az is lehet, hogy én nem találtam olyan beállítást ami segíthet ezen. Én átlépni szoktam. Letöltök egy felirat file-t, és azt rakom mellé. A hang már nehezebb ügy. Azzal még nem sikerült kezdeni semmit, max annyit, hogy ha ilyen akad valamilyen oknál fogva, akkor azt közvetlenül gépről megy a tévére, és nem Plexen keresztül. De hála Istennek, ilyen csak elvétve akad.
-
MasterMark
titán
TV-n állítsa be, hogy csak a képformátumú feliratot égesse rá...
-
jambiyya
őstag
válasz
sziszi-fuszi #8603 üzenetére
Jó, de ha a servioo-val meg működik, akkor a TV meg elég erős, miközben a szerver (PC, és sokkal erősebb, mint a TV-ben a SOC) nem?
-
jambiyya
őstag
válasz
sziszi-fuszi #8601 üzenetére
Figyu, nem tudom, de tényleg. Egy 4K HDr filmről beszélünk, ami elindult FLEX-el, és nem volt semmi gond. Be akartam kapcsolni a forced HUN feliratot, és utána jött a szerver nem erős hiba. A felirat nem külön fájlban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest