Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya200
csendes tag
válasz #56573440 #5794 üzenetére
Persze plex mind a kettő Én használtam régen is csak a 4k-val vagyok meglőve mert sokat bufferel ha filmet nézek.
Egy pc-n fut a server és a tv-n van kliens ,de jelenleg mobilnetem van,arról megy a wifi hotspot és vagy kevés neki vagy más okból kifolyólag,nem igazán megy.Valószínű sokat transzkódol és azért.
A tv egy Samsung Q6FN 49"-os QDOT-os tv,csak a gyári lejátszó nem igen szereti pl a dts hangot meg a feliratot.Pc-ről nézve feladtam a hdr dolgot mert annyira pölcsölős.Meg nekiálltam nem egyszer nem akar sikerülni.HDR nélkül képernyőtükrözéssel viszi a filmet rendesen hdmi-n.
Csak a plex-el nem kéne szarakodni mert rendesen viszi a hdr-t a hangformátumokat is támogatja.
Úgyogy szeretném megoldani hogy plexen keresztül menjen a dolog.Hogy ne puffereljen annyit a film.Szóval szeretném helyi hálózatba kötni a dolgot és akkor nem kell a net hozzá talán ebben kérnék segítséget.Van routerem is bár net így azon nem lesz.Mivel mobilnetem van,vagy direktbe kötöm a pc-t a tv-vel de vmiért nem mindent játszik.1080p lejátsza de 4k-s mappába fel se ismeri a film méretét..
konkrétan a forrásoknál (tv menü),elérem a plex servert az app nélkül is.Látja mindegyik mappát be tudom tallózni,de vminél egyszerűen 0kb a film mérete és nem játsza le.
Csak ebben kérnék segítséget hogy kössem akkor helyi hálózatba a plex-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest