Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
enginev3.0 #4399 üzenetére
Milyen tv?
-
enginev3.0
félisten
Érdekes dolog
Átvittem sógoromhoz a plex gépet, ott nincs használva a net, szép gyors is lett meg minden
Azóta mindenkinek működik, csak neki nem!
TV-n próbálta már wifin meg kábelen is, betölti a filmeket, de semmit nem indít el
TV factory reset is volt már
-
fulton
addikt
válasz
sugarforce #4341 üzenetére
Semmi nincs rosszul beállítva pedig. És ahogy írtam, pl otthon laptopról mobil internetről ugyan úgy Chrome böngésző és barát acout simán ment 720 al. És nem is írta ki a Plex belépésnél hogy "a hálózat korlátozottsága miatt a felbontás korlátozott lehet". (amit itt a kérdéses gépen kiír)
-
Keksz
senior tag
válasz
sugarforce #4394 üzenetére
Opensubtitles-ről volt amikor nekem megjelent kliensben.
-
sugarforce
addikt
válasz
MasterMark #4393 üzenetére
Feliratot szed le, csak a feliratforras a kerdeses nekem, hogy honnan lesznek betoltve.
-
MasterMark
titán
válasz
sugarforce #4392 üzenetére
Ez mit tud majd?
-
sugarforce
addikt
For all of you who live and stream Plex around the world, have we got a treat! We heard you and our teams have been hard at work to address one of our biggest requests: on-demand subtitles. Rolling out over the next several days, the feature will let you easily search for subs of your choice on Web Desktop, Plex Media Player, Android TV, many LG TVs, Xbox One, and Android mobile, with iOS and Apple TV to follow soon.
Kivancsi leszek erre azert.
-
Keksz
senior tag
Nekem így műkődik már a 3. setup, különböző gépeken, de mindig dockerrel:
Settings / Download clients alatt lehet megadni pl. Transmission-nak hogy mi a "Directory", ahová letöltsön. Nekem itt a teljes elérés van megadva, a Transmission így ismeri (az nem dockerből fut, ahogy a Plex sem)...
Akkor a default Transmission beállítást felülírja.
Plusz a /downloads/TV meg van adva local path-nak a Remote Path Mappings-ban. Ez a docker host-on mutat a jó remote path-ra.Azt hogy miből mi van meg, azt pedig onnan tudja Sonarr, hogy megadtad neki hol vannak a "mediafájlok" (szerintem, hiszen ez is mindig meg volt adva nálam, és megy Radarr alatt is).
- ${USERDIR}/media/tvshows:/tv
Itt van egyébként egy nagyon jó docker composer yml fájl, sok okosság van benne.
-
LSL1337
őstag
válasz
szpeti40 #4383 üzenetére
ki van zárva.
akkor neked a torrent kliensed teszi oda, és nem a radarr, hiszen hozzá sem fér ahhoz a mappához...
szerintem össze vagy kicsit keveredbe.
radarr letölti a torrentet, továbbküldi a kliensednek. az letölti valahova, és onnan radarr beemeli (move/copy/hardlink) a saját megadott mappába a post process során. ilyenkor kell arra figyelni, hogy a torrentes dockerbe ugyan úgy legyen mappelve a mappa, hogy vissza tudja adni az elérési utat.
vagy használj sima "blackhole metódust", de az kicsit fapad.írd le a folyamatod lépésről lépesre. ahogy megy, vagy ahogy gondolod, hogy megy
lenti képen a szürke 720p-eng szerintem azt jelenti, hogy nincs is beolvasva a film, ergo radarr nem találta meg6vetta át a torrent klienstől.
jah, és sonarr mutatja a kis progress baron mi van meg, mi nincs meg....
-
maddionmax
senior tag
válasz
sugarforce #4385 üzenetére
Köszi, ezt próbáltam, de ez már nem működik. A Scanners külön mappába került, de oda átmásolva a .py sem megy.
-
sugarforce
addikt
válasz
maddionmax #4382 üzenetére
Plex Media Server\Plug-ins\Scanners.bundle\Contents\Resources\Common
mappában keress egyVideoFiles.py
fájlt és abba kellene beírni a [ ] közévideo_exts = [........., 'mk3d']
Ez egy 2015-ös leírás, így nem tudom működik -e még, de egy próbát megér
-
válasz
LSL1337 #4381 üzenetére
hát épp ezaz, így van a dockerben megadva:
"Type": "bind",
"Source": "/srv/dev-disk-by-label-3TB/Torrent/Sorozat",
"Destination": "/downloads",
"Mode": "rw",
"RW": true,
"Propagation": "rprivate"Mégse ide rakja, hanem a /Torrentbe, ezt nem értem én sem.
Amikor a filmet/sorozatot megadom akkor ugye a /downloads mappát adom meg neki.
De amúgy a Sonarr nem mutatja a sorozatok melletti kis folyamatjelzőn, hogy hány rész van már letöltve az évadból.
-
maddionmax
senior tag
Srácok, mk3d fájlokat hogy a bánatba lehet beolvastatni Plex-el?
Itt szenvedek mindenféle scannerrel, de semmi sem látja. -
-
válasz
sugarforce #4378 üzenetére
igen, fstabbal.
-
sugarforce
addikt
válasz
morpheus133 #4368 üzenetére
ja, köszi szépen
-
válasz
sugarforce #4374 üzenetére
A /srv mappába vannak mountolva a hdd-k.
Most csináltam egy /Sorozat mappát a gyökérben, erre a mappára csináltam egy symlink-et a /srv.... -s mappára, de ugyan úgy a /Torrent mappába megy a film, nem a /Torrent/FilmekbeKeksz: Reinstall előtt se adtam meg és oda rakott mindent ahova megadtam neki.
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #4368 üzenetére
Köszi a supportot, király vagy.
Mayans MC felirat megjött szépen hosszupuskáról a frissítés után. -
Keksz
senior tag
válasz
szpeti40 #4369 üzenetére
Sonarrnak és Radarrnak is meg kell adni a "remote paths mapping" (settings/download client, show hidden) alatt a rendes elérési utat és az alkalmazáson belülit, párban:
dockert meg vhogy így indítod:
Sonarr:volumes:
- ${USERDIR}/docker/sonarr/config:/config
- ${USERDIR}/docker/downloads:/downloads #### $/docker/downloads egy symlink a downloads mappád-ra (ami bárhol lehet), de "TV" célkönyvtár nélkül
- ${USERDIR}/docker/TV:/tv ### $/docker/TV egy symlinke a MediaLibrary/TV mappádra, ahol a sorozatok vannak, ahol látja a sonarr hogy miből mi van már meg és vszínűleg ez a PLEX Library TV is. Itt az egész elérsi út kell, TV-vel együtt
- "/etc/localtime:/etc/localtime:ro"
- ${USERDIR}/docker/shared:/sharedA TV az én esetemben sorozatok nálad. ;-)
-
válasz
sugarforce #4372 üzenetére
Akkor is, nem értem miért nem tudja abba a mappába rakni, és miért egy mappával lejjebb rakja.
a configban is ez van:
"Type": "bind",
"Source": "/srv/dev-disk-by-label-3TB/Torrent/Sorozat",
"Destination": "/downloads",
"Mode": "rw",
"RW": true,
"Propagation": "rprivate" -
válasz
sugarforce #4370 üzenetére
ugyan úgy a /asd mappába megy
eddig ugyan így adtam meg hogy most is van, volt egy reinstall, most nem akar normálisan menni. -
Akinek dockerben van Sonarr meg Radarr Linux alatt (OMV), az tudna segíteni?
Hiába adok meg nekik egy mappát dockerben a /download alá, pl asd/filmek, nem oda mennek a letöltött filmek, hanem a /asd-ba
Valakinek volt már ilyen problémája? A docker felhasználónak van joga mindkét mappához (film, sorozat) nem értem mi lehet. A figyelt dolgoknál a /download mappa van megadva.
-
morpheus133
tag
Megcsináltam hogy a hosszupuska müködjön mind a kettővel.
Két fájlt is frissiteni kell:c:\Users\******\AppData\Local\Plex Media Server\Plug-ins\Sub-Zero.bundle\Contents\Libraries\Shared\subliminal_patch\utils.py:
c:\Users\******\AppData\Local\Plex Media Server\Plug-ins\Sub-Zero.bundle\Contents\Libraries\Shared\subliminal_patch\providers\hosszupuska.py :
-
Beka
csendes tag
A rossz időzítésű feliratokat hol találom, amit az agentek leszedtek? Nem a filmek mellett
vannak. Win10 a szerver. -
Keksz
senior tag
ja, nem tudom láttátok-e, de az Infuse 5 Pro már tud PLEX serverhez is csatlakozni és mindent direct play-ben játszik. Felirat sem zavarja, MKV sem zavarja IOS alatt.
Ez pl egy 1080p Fear of the Walking Dead rész, iphone SE-n, interneten keresztül lejátszva:
Kicsit drága az APP, de nativ visz mindent. Transcode nélkül. Nem harcolja le a szervert.
-
Keksz
senior tag
Jack Ryan megy ezzel a trükkel. Köszi.
Mayans MC sajnos nem. Ott más lesz a gond:
2018-09-26 18:18:25,112 (7fb0537fe700) : INFO (logger:30) - subzero.video: Using filename: Mayans.MC.S01E03.720p.WEBRip.x264-TBS.mkv
...
2018-09-26 18:18:27,461 (7fb0537fe700) : INFO (logger:30) - subliminal_patch.score: <HosszupuskaSubtitle u'Mayans MC S01E03 [webrip-tbs, webrip-afg, webrip-rmteam]' [hu]>: Computed score 173 with final matches set(['episode', 'hearing_impaired', 'format', 'season', 'year', 'release_group'])Sajnos csak 173 pontot szed össze, és annyival nálam nem szedi még le.
A supersubtitles meg már itt elhasal:
2018-09-26 18:18:25,134 (7fb052ffd700) : INFO (logger:30) - subliminal_patch.providers.supersubtitles: Get series id from URL https://www.feliratok.info/index.php?term=Mayans M.C.&nyelv=0&action=autonameNincs találat :-(
-
xigris
őstag
válasz
sugarforce #4360 üzenetére
Köszi
-
xigris
őstag
Sziasztok! Hogy lehet bekapcsolni a felirat letöltést? Opensubtitle bekapcsolva.
-
sugarforce
addikt
Még jó, hogy volt erről az egészről szó, ránéztem már a trakt pluginre és a web-tools-ra is, eléggé outdated volt mindkettő
-
LSL1337
őstag
"Currently this has no impact on the Trakt plugin as they will continue to support installing plugins manually for the foreseeable future. I hope they will integrate it before they completely remove plugin support. Is there a recent feature request we can bring under the attention of Plex?"
trakt plex-es thread-je.
-
eastsider
nagyúr
válasz
sugarforce #4355 üzenetére
jaja én is ebben bízom. azt is fellövöm majd docker alá, aztán onnantól megint np.
tautulli is szépen működik -
sugarforce
addikt
válasz
eastsider #4354 üzenetére
En abban remenykedem ezen vonalbol, hogy lelekes programozom kemasoljak a plex plugins web reszet es sajat web servicet epitenek kore, igy max egy masik weboldalrol megoldhato lenne a konfigolasa. Nem astam bele magam melyebben, de mind a traktnek mind a subzeronak van kulon konfig fajlja, nem? Vegso esetben abban is lehetne garazdalkodni. Persze macerasabb lenne, az teny. A web toolst meg majd megnézem, hogy ott mely plugineket lehet konfigolni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
sugarforce #4353 üzenetére
jah ez így kb mindegy. bár kényelmes volt. és így hogy lehet majd őket konfigolni? pl sub-zerot? desktop /droid appból?
nekem is a trakt és a sub-zero hiányozna. -
-
fravik
tag
Nekem szerintem a trakt plugin hiányozna a legjobban, de mivel azt mondták, hogy csak a web appról szedik le a lehetőséget / plugin menüpontot, attól szerver oldalon még használhatjuk ezeket a plugin-okat, szóval talán lesz megoldás rájuk (bár a trakt plugin elég erősen abandoned projektnek tűnik, de hátha...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest