Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Két dolog.
1. Baromira meglepődtem a minap, amikor véletlenül a "Több felirat" opcióra kattintottam, a plex tv-s kliensben. Bakker... így simán lehet keresni feliratokat!? Ha én ezt előbb tudom... Úgy utálok feliratokat vadászni.2. Kédés: Van arra valami általános megoldás, ha nem ismer fel valamit a Plex? Adott egy Doctor Who special epizód, ami sorozat mappába és filmek mappába sem jelenik meg. De úgy, hogy a négyből kettő megjelenik a filmek mappában, de a maradék kettő nem..
-
Speedy0713
csendes tag
válasz
masvilagx3 #11448 üzenetére
Hát sajna ez pedig nagyon úgy tűnik hogy nat hiba, esetleg próbálj meg ránézni hogy a publikus címed azonos-e a routerben láthatóval.
Kikapcsolt átjátszóval is működnie kellene a távoli lejátszásnak. -
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #11447 üzenetére
Bocsi.
Ha kiveszem.
Ami érdekes hogy a távoli hozzáférés addig piros amíg nem nézi valaki. Ahogy nézi zöld lesz.. -
masvilagx3
tag
válasz
Speedy0713 #11445 üzenetére
Ha kivégzés a pipát nem megy hálózaton kívülről.
-
masvilagx3
tag
válasz
mgTerminator #11444 üzenetére
Nem lehet feljebb állítani. Régebben ez nem volt gond.otthon is csak 2mbps megy a tv-re illetve más eszközre.
Mint írtam Kb 2-3 hete van ez.azon is filozok nem e vmi frissítés.
Azert köszönöm a tippet.Speedy0713:
Ezt meg megnézem,NAT és egyéb nem lehet .nem váltottam szolgáltatót.
Köszi neked is. -
Speedy0713
csendes tag
válasz
masvilagx3 #11440 üzenetére
A szerver beállításaiban, a hálózat fül alatt van egy “átjátszó engedélyezése” ott vedd ki a pipát. Amúgy szerintem valami port nyitási vagy nat gondod lesz, azért piros a távoli hozzáférés.
-
mgTerminator
veterán
válasz
masvilagx3 #11440 üzenetére
Mert a kliensekben az alap beállítás 720p 2mbit, ezt mindig fel kell venni maxra.
-
Levente1991
tag
Crvsh3R, blakey, masvilagx3: köszönöm szépen, sikerült!
Eddig még ilyen speciális résszel nem volt dolgom sehol.
-
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #11437 üzenetére
Pedig S00E01, de már írtam, hogy pontosan miként működik, de látom nem figyelitek.
-
blakey
titán
válasz
lacapaca2000 #11430 üzenetére
Leírás szerint frissítetted? Nálam minden mappát lát és pontosan követtem a frissítés menetét.
-
Elemental
addikt
válasz
Megosztott mappa jogosultság rendben van?
-
Hege1234
addikt
válasz
konkrétan csak a nagy pénzrablásnál jön elő?
mert pl kodinál azt nekem csak minden részéhez egy külön spec .nfo fájlal sikerült megoldanom (jó sokat szívtam vele..)
ezen a fórumon itt megtalálod az 5. évadhoz valókata benne lévő nfo fájlokat pedig átírtam erre pl az 1. rész
La.Casa.de.Papel.S05E01.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264.HUN.ENG.SPA-PTHD.nfoígy már felismerte a kodi próbáld meg lehet plexnél is megoldja
nálam így van mappázva
Money Heist (2017)\Season5\La.Casa.de.Papel.S05.Part1.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264.HUN.ENG.SPA-PTHD -
chris-v
senior tag
válasz
Levente1991 #11424 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is. Még nem néztem meg, de megoldásnak én is csak azt találtam, hogy berakom a filmek közé.
-
lacapaca2000
csendes tag
-
masvilagx3
tag
válasz
enginev3.0 #11428 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet. A gépen (server) menj közvetlenül. Se itthon ,se másnál nem akar közvetlenül menni
.
A net jó.
Nah mind1 talán megoldodik majd.
Köszi azért -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #11423 üzenetére
Nekem is win11 van, de nincs vele gondom
-
masvilagx3
tag
válasz
En simán beraktam 00resznek.
Működik -
blakey
titán
válasz
A különkiadásokat, mint általában az összes ilyen program esetében, külön mappába kell helyezni és külön kell elnevezni, aztán a programon múlik, hogy hozzátársítja-e az évadhoz vagy sem, Plex egyelőre nem, Kodi, Emby igen. Kell egy Specials mappa és azon belül az elnevezés pl. sorozacim.S00E01 a név. Amennyiben nem tudod, hogy hányadik rész akkor irány a TVDB és ott megnézheted, és mint láthatód S00E01.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Ha jól sejtem ez alapján "Specials" mappa és "S00E01" a fájlnévbe.
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Esetleg van itt valaki, aki hozzám hasonlóan Plexen keresztül nézi A mi kis falunkat?
A múlt szombati S06E03 rész után volt egy különkiadás A mi kis falunk másképp címmel, ami az eddigi évadok bakiparádéit tartalmazta. Na most ezt a különkiadást semmilyen módon nem tudtam a Plexszel beolvastatni. Sorozatcím, majd külön mappákban 1-2-3-4-5-6. évad, és ezekben a mappákban szintén külön SxxExx formában az aktuális részek, így néz ki a könyvtárszerkezet a gépen, és eddig mindegyik rendben volt.
Ezt a különkiadást viszont hiába raktam be akár a 6. évadhoz, akár külön a sorozat mappájába az évadok mellé, sehogy sem ismeri fel. Próbáltam átnevezni S06E04-re, úgy azonnal beolvasta, de a most szombati részként, annak az információival, szóval ez így nem jó.
Végülis úgy oldottam meg a dolgot, hogy legalább megnézhető legyen, hogy beraktam a Filmek közé mindenféle átnevezés és külön scraper megadása nélkül, így legalább csúnyán, borító nélkül, de megjelenik és megtekinthető.
Valakinek sikerült máshogy megoldania, hogy bekerüljön az évadhoz, vagy a sorozat mellé borítóval, infóval ellátva?
Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Létezik hogy a windows 11 miatt nem játszik le semmit átkodolás nélkül a plex?
Ha kikapcsolom az átkodólást akkor hiba lépett fel és le se játsza.
kb 1 hónapja van win11-m ,de most vettem észre hogy nem megy eredetibe a lejátszás.
itthon illetve másnál se megy.Régebben ment simán.
Pc használok szervernek ,eddig nem volt ezzel gond.
Semmit nem állitottam el .minden úgy van/volt ahogy eddig.
Előre is köszönöm
szép napot.. -
Hege1234
addikt
válasz
konigjanos #11421 üzenetére
igen, sajnos pont ez a fő bajom, hogy egybe teszi..
kicsit feljebb görgetve már kifejtettem, hogy ez nekem miért nem jó -
masvilagx3
tag
sziasztok..
Egy ismerosom azt mondja hogy ha nincs otthon akkor nem megy a plex.
az alkalmazas egy telefonon van neki meg egy android boxon.
mindketton google fiokkal jelentkezett be.létezik ilyen?
a masik kerdesem hogy mostansag csak nalam tolt be lassan a plex vagy mas is tapasztal ilyet.
kb 20-30mp kell mire megjelenik a lista.ha itthon vagyok vagy tavol akkor is.elore is koszonom
Kellemes delutant.. -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Zenéknél hiába van magyar nyelv beállítva, mégis angolul jelenik meg az infó az együttesekről. Ezt tudom valahogy magyarra állítani?
Képeket kezel a PKC kodin?
-
Imi1981
veterán
válasz
Csabi1984 #11413 üzenetére
A képet a szerverről csináltam és már ott így vannak elnevezve. Kliens oldalon ha plex klienst használsz ugyan így kirakja. Ha kodit használsz akkor a hivatalos plex addon is szépen kirakja felső sorban vízszintesen egymás mellé és még szép is (ez a legegyszerűbb) . Ha plexkodiconnect - et használsz akkor is megoldható vagy másik felszínnel vagy gyári felszínen ha kedvencekhez adod (én így csináltam) . Erről most nem tudok képet feltenni mert most dolgozok.
-
Hege1234
addikt
válasz
blakey #11409 üzenetére
de az úgy jóval macerásabb is lenne és mások nem, oda töltenek ahova én
azt még "elfogadták", hogy pl csak a 720p, vagy az 1080p mappába töltsenek de az már elég lehetetlen lenne, hogy minden filmre csináljanak egy külön mappát a filmnek, és persze lehetőleg angolul, hogy 100%-ban fel is ismerje. ennyire mazochista még én se vagyok -
blakey
titán
válasz
Hege1234 #11407 üzenetére
Értem az a rendszerezési logikát, hogy SD filmek külön, HD filmek külön, UHD filmek szintén, de ha egy filmből 3 felbontásom van és ez elég soknál fordulna elő akkor biztos, hogy filmenként kategorizálnám, tehát egy film mappáján belül mindhárom felbontás szerepelne és ezt a Plex tudja kezelni, linkeltem is.
-
Imi1981
veterán
válasz
viperabácsi #11404 üzenetére
-
Hege1234
addikt
válasz
Imi1981 #11403 üzenetére
igen, ez is egyfajta megoldás
de itt is előjön a fő probléma az, hogy így nem lehet elérni az összes filmet egy oldalon keresztül erre sztem nem is lesz megoldás csak esetleg, ha írnék egy kérelmet a fórumukon
és esetleg figyelembe vennék a kérésem és kapna egy ilyen menüt amit a plex használók 1%-át se érdekelné... szóval biztos foglalkoznának vele
ezt itt már kifejtettem miért lenne fontos nekem -
blakey
titán
válasz
Kiválasztod a neked tetsző kategóriát, pl. Filmek, és ahhoz hozzá adod a kívánt mappát, és így tovább.
-
válasz
Ez csak a kategória a screeneden. Lehet több filmek típusú könyvtárad. Utána ha kiválasztottad itt pl a filmeket, a következő screenen tudsz nevet adni neki, illetve elérési utat tallózni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest