Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5005) SirRasor válasza Gömbike (#4978) üzenetére


SirRasor
őstag

Bocs, most jöttem ide.
Akkor hogy a vérvörös csudába lehet az, hogy eddig 4 év alatt 2db elöltőltős mosógépet ettünk meg és mind2 csapágyas lett? Egy LG, egy Samsung. Mind2 100k-s kategória. Igaz minden nap mosunk, de sose tömtük tele a száját és sose használtuk féladagnál kevesebbel. Hímes tojás effektus.

Szóval éppen kérdezni szerettem volna, hogy 100k-ért milyen felültöltős mosógépet ajánlotok, mert az elöltöltősök mind fosadékok (nehogy valaki jöjjön a Miele-vel! Egy jobb használt autót is lehet már kapni az áráért).

Ja és hogy lehet az, hogy a fentiekkel elég szépen korrelál az, hogy az ismerőseimnél mind felültöltős van, amik már minimum 6+ évesek és semmi bajuk egy kis rozsdán kívül? Szüleim meg mindig elöltöltőset vesznek (mindig más márka) és 4 évnél egyik se bírta tovább.

Ezek után talán fel se kéne tennem a kérdést? Na mind1, szóval felültöltősből van best-buy? Mondjuk whirlpool ZEN motorral? Vagy egy mezei Indesit?

Ja még egyvalami: vannak keskeny elöltöltősök. Mindkettőm olyan volt, aztán mondta a szerelő, hogy olyat inkább ne, mert kisebb helyen nem tudják ugyanúgy megoldani a dolgokat és ettől megy tönkre hamarabb. Persze ezt részletesebben fejtette ki, de ez volt a lényeg. Szóval pici panelba csakis felültöltős.

[ Szerkesztve ]

Make Love not war!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.