Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4951) ngaba


ngaba
aktív tag

A Gorenjénél kijött egy új mosógépcsalád (nekem a keskeny jön szóba): Van az 1000-es fordulatos (sallangmentes) olcsó szénkeféstől a 100k körüli inverteresig sok variáció. Az utóbbi az érdekes szerintem, mert eddig Gorenjéből nem volt keskeny inverteres tudtommal.

A méretei pont ideálisak nekem (az eddig nézegetett "45 cm"-es LG-k és Beko-k egy picit már nagyok lettek volna a lakásomba, ez pont optimális, lemértem MM-ban), szóval szerintem ezek közül fogom valamelyiket választani. Nyilván ilyen új gépekről még nincs tapasztalat, de pl. a Gorenje inverter motorjairól lehet valamit tudni? A régebbiek megbízhatóak?

[ Szerkesztve ]

(#4952) beji


beji
tag

Üdv. Mindenkinek!
Ngaba mellett én is a most kiadott Gorenje mosógépek felől érdeklődöm hogy mennyire megbízható gépekről van szó?
Úgy döntöttem közép "felső" kategória az irány.Gorenjének a WS168LNST típusát nézegetem meg a hasonló árszegmensben lévő LG F4J9JS2T mosógépeket.Egyenlőre ezek között vacillálok.Az 1600 fordulat vajon hosszútávon bírja-e majd?
Lg 1400rpg Gorenje 1600rpg
Lg 30 as ajtó Gorenje 34 plusz led világítás
Lg okos mosógép Gorenje meg nem
Lg direkt drive Gorenje inverteres
Lg prog.14 Gorenje prog.14
Mindkettőben van gőz funkció
Az egyik dobmozgással a másik ionizálással próbál meggyőzni.
Lg 3 Gorenje 5 év gari

LÖVÉSEM SINCS MELYIK LEGYEN!

(#4953) ginola válasza Gömbike (#4946) üzenetére


ginola
addikt

Szia

Ez esetben külön milyen elöltöltős mosógépet és szárítógépet ajánlanál, ami ár/érték bajnok?

(#4954) Gömbike válasza ginola (#4953) üzenetére


Gömbike
senior tag

Én az Electrolux gépeit használom.

Az AEG lavamat 74850a mosógép már 7 éve hibátlanul teszi a dolgát.

A szárítógép Elecrtolux EDH 3686 GDE.

Az AEG/Electrolux/Zanussi egy alom. Ezek közül bármelyiket veszed, belül szinte ugyanaz. Nyilván a prémiumot meg kell fizetni, ilyen a kijelző, dobmegvilágítás stb.

Mindegyik ebből a családból származó mosó, valamint szárítógépről találsz bemutató videót a markabolt.hu oldalon. Így nem kell elmenned boltokba megnézni a gépeket.

A fórumokon megelégedéssel használják a BEKO gépeket, szerintem is ezek az igazi ár/érték bajnokok, főleg az 5 év gyártói ( nem biztosítói) garanciájukkal.

A Gorenje is a topban van, régebben a Gorenje szárítóinak az ajtótömítéseire volt sok panasz, de azt megoldották.

A Bosch/Siemens (bármelyiket veszed meg, ugyanaz belülről) gépeiről sok infót nem tudok, nem igazán olvastam róluk sem jót, sem rosszat. Az egyik barátomnak hőszivattyús Bosch szárítója van, 4 éves már. Igaz, ők nyáron nem használják, teregetnek. Annak nem lehet takarítani porszívóval, vagy kefével a kondenz egység elejét, bizony azt szét kell bontani a takarításhoz. Ő műszaki beállítottságú, könnyen megy neki, velem ellentétben.

Személyes, átélt tapasztalatom miatt a WH márkát nem engedem a lakásom közelébe.

Ha sokat megy a mosógép, akkor érdemes a hőszivattyús szárítóba belefektetni. Ha keveset, akkor nem éri meg a hőszivattyús felára a normál kondenzációshoz képest. Annyival nem fogyaszt kevesebbet. illetőleg nagyon sokat kellene menni a hőszivattyúsnak, hogy a min. 40.000 Ft különbséget áramszámlában visszahozza. Miközben a hőszipkás is fogyaszt áramot.

A normál kondenzációs kondenz egységének a karbantartása nem igényel szaktudást/szerelőt, 5 perc alatt elvégezhető, csak tus alatt ki kell mosni és visszatenni a helyére. Elég évente 1-2 alkalommal.

[ Szerkesztve ]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#4955) spuros


spuros
őstag

Sziasztok, érdekelne a véleményetek. Egy candy cst gp370d-s gépről lenne szó. A media markt akciózza most 70K-ért. Itthon megguglizva semmi infót nem találtam csak a MM linket. Ez kicsit aggaszt. Mennyire lehet megbízható? Milyen lehet az alkatrész utánpótlás?

Köszi

(#4956) geritwo


geritwo
csendes tag

Sziasztok!

A gyerek az új mosógépet, amit éppen csak bekötöttünk, sikeresen beindította kinyitott dobbal. (Mi az istenért lehet nyitott dobbal bezárni egyáltalán?!?!?)

Én magam még 1x sem zártam be előtte a dobot, csak kinyitottam érkezés után, de azóta biztosan nem lehet zárni - a felültöltős gép dob ajtajának a középső füle egyszerűen nem ér megfelelő pozícióba. A "téves" indítás után csattant egyet, akkor azonnal tenyereltem a kikapcsolóra, ahogy odaértem.

Csak azt nem értem, mit csaphatott meg így, hogy elvitte, mert fent csak műanyagot látszik karc. Van egy racsni, ami kinyitott ajtónál a dobot fékezi, az a középső fül akad bele, ami gyanús, gondolom a pakoláshoz ez tartaná valamennyire, amíg el nem kopik (már az megdolgozta, hogy forgattam itt kicsit a dobot, mikor próbálkoztam), meg a dob köröli szürke betéten karcolt. A dob alatt lehet, hogy belecsapott a fűtőszálba? Valami másba?

Hajítsam vissza azt a vackot magam? Néztem, tudom-e mozdítani, de olyan erős acélnak tűnik, ami nem hajlik csak úgy. (A csatolt képen a négyszögletes "gomb" fölötti, középső fül: három van, a két szélső "kifelé", ez "befelé" hajlik kicsit gyárilag... kb. pont egy anyagvastagságnyi mm hiányzik ahhoz, hogy átbújjon a neki vágott résen a bezáráshoz.)

Szétver az ideg, a legolcsóbb modellek egyike, de 0 naposan, 0 használat után sikerült szétcseszni...

Főleg azért idegesít a sztori, mert sok olyat olvastam, hogy beszorult a dob nyitott indításnál, etc., de arról senki nem panaszkodott, hogy utána el is romlott a záró mechanika... Létezik olyan, hogy gyárilag rosszul állt? Akkor meg ezekkel a karcokkal meg már gariban sem panaszkodhatok. :/

[ Szerkesztve ]

(#4957) kisengi1


kisengi1
tag

Sziasztok! Erről a mosógépről mi a véleményetek?.[link]

Somos Reyes de Europa

(#4958) blattida válasza geritwo (#4956) üzenetére


blattida
nagyúr

Szia!

Tegyél föl képet a sérülésről, de rendesen linkelve, mert most nincs kép...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#4959) ginola


ginola
addikt

Sziasztok

Jó választás a LG F2J5WN4W és Bosch WTW85460BY.

Hasonló árban más alternatíva, ami jobb?

(#4960) Yany válasza ginola (#4959) üzenetére


Yany
addikt

Nekem annyira fura, hogy ilyen fórumokba nem teszi be a lábát egy-egy márkaképviselő, aki érdemben(!) tudna hozzátenni, hogy melyik típust mikor és kinek érdemes választania. Nem csak mi nyernénk vele, mert a sok tipusjelölő betű értelmet kapna, hanem ők is. Ez igaz a TV-kre is és sokminden másra. Ha nem önreklámnak használnák, még jó dolog is kisülhetne belőle, mivel a neten iszonyat szegényes ilyen tekintetben az info.

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#4961) TigerCat válasza TigerCat (#4925) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Erre valaki esetleg?

Azóta ezt találtam még: Whirlpool TDLR60220

Szóval, 100 ezer (+/- 10 ezer belefér) Ft környékén mit javasoltok?

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#4962) grabber válasza TigerCat (#4961) üzenetére


grabber
addikt

A kettő közül az Electrolux tűnik jobbnak ha megnézed az értékeléseket. Az egyikből 110 van a másikból 7 értékelés és abból 2 ami rossz volt.

(#4963) geritwo válasza blattida (#4958) üzenetére


geritwo
csendes tag

Szia, sérülés, mint olyan, nem igazán látszik.
A képen látható nyelv nem bújuk át az istennek sem a vágaton, ahová akadnia kéne.

A fehér morzsa, ami rajta van, a dob fölötti racsnis felületből van.

Amúgy a gép, ahogy visszaidéztem, adott hibaüzenetet "nyitott fedél vagy dob" hibára (csak villant valami "Err" a kijelzőn, aztán tenyereltem a kikapcsolásra - Err40 rémlik, ami az a típusnál), de attól még hallatszott, ahogy fordít a dobon és csattan egyet. Azon gondolkodom, h ilyenkor a motor szervója adhat jelzést a dob akadásáról, és megállítja? De akkor sem kéne kárt tennie magában úgy, hogy utána ne legyen zárható a dob. (A fedelet paszentosan le lehet csukni ebben az állapotában, annyira mélyen van a dob, hogy az ajtók nem érnek hozzá kinyitva.)

"Anya" dob ajtófél teljesen zárt, pozícióba nyomott állapotban, "apa" ajtófél amennyire feljön. A "gomb", ami mellettük van, nem csinál semmit, csak egy rugós basz, hogy ne a kemény vasat nyomkodd - az ajtóknak csukódás közben kéne úgy felvenni pozit, hogy ez a nyelv átmenjen a helyére. Akadni pedig pont úgy akad, hogy a kép jobb felére, menetirányba esik a "fékező" racsni, tehát pont nem befelé, hanem kielé hajlítaná azt a nyelvet, ha ez lenne a ludas.

Teljesen körbe amúgy szerintem nem fordult, csak ott akadt meg, mert a nyílás asszem felfelé volt, mikor "feltártam" a helyzetet...

[ Szerkesztve ]

(#4964) geritwo válasza Yany (#4960) üzenetére


geritwo
csendes tag

Nyugi, csak spamnek és önreklámnak használnák... csináltam hasonló marketinges melót. :D

Veteránautós fórumom mintájára egy szerelő lenne jó, ő fogna is magának kuncsaftokat. :)

(#4965) blattida válasza geritwo (#4963) üzenetére


blattida
nagyúr

Ez nem egy komoly gond. Fogóval vissza kell hajlítani az elferdült lemezt.

A szerelős témához: Van nekik egy csomó munkájuk, nincs szükségük plusz kuncsaftokra. Aki meg ráér fórumozni közülük, az sem itt van, hanem például az index mosógépes topikjában...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#4966) TigerCat válasza grabber (#4962) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Az üzletben pont a másikról akartak meggyőzni, mert inverteres és több a garancia. Fene se tudja... De köszi szépen! :-)

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#4967) geritwo válasza blattida (#4965) üzenetére


geritwo
csendes tag

Na a szerelő is azt mondta, hajlítsam vissza, de egy fél millimétert nem mozdul ez a fül, olyan erős lemez.

A bolt cseréli gariban, ők annyit mondtak, ne foglalkozzak vele, csere. És elvileg nem indul el nyitott dobbal (=akkor nem mi deformáltuk el, olyan erős, hogy nem is lehetne).

Ezek szerint van ilyen. KÍváncsi leszek a cserepéldányra...

(#4968) grabber válasza TigerCat (#4966) üzenetére


grabber
addikt

Minél több a gari annál jobb. Emiatt vetttem Bekot vagy sokan gari kiterjezstéssel illetve akciós + garival mosógépet.
Inverter az jó dolog,de nem minden áron. 15k-nál nem adnék többet ha csak az inverteren múlna.

Elolvastam a véleményeket és nekem nagyon a másik felé billentené a vásárlást. De nem ismerem a típust én is csak a neten összegyűjthető informciók alapján tudnék dönteni.

vittorio7: Neked is hangos a szívattyúzás? Halk a gép,de ezt nem lehetett volna csendesebben megoldani? :U

(#4969) vittorio7 válasza grabber (#4968) üzenetére


vittorio7
őstag

Én is a sok gari miatt vettem a Bekot. Egyelőre megvagyunk vele elégedve.

A szivattyúzás, az valóban hangos, de a régi mosógéphez képest így is halk. :)

(#4970) Azie


Azie
őstag

Sziasztok!

Egy héten belül vásárolnék:
upto 80k
minél több gari
Csak mosás+ centri (alap, hogy ne kelljen facsarni nyitas utan)
Heti 1 mosas
Felultoltos

Mit ne vegyek semmikeppen, mi az, ami ajanlott?
Mennyire elszalltak ezek az elvarasok ebben az arkategoriaban?

Elore is koszi!

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#4971) Gömbike válasza Azie (#4970) üzenetére


Gömbike
senior tag

80 körül a leírt igényed alapján csak elöltöltöltős van, ami konstrukció lényegesen többet kibír, mint a felültöltős.

[ Szerkesztve ]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#4972) VIPowER válasza Gömbike (#4971) üzenetére


VIPowER
senior tag

Miért "bír ki többet"?

(#4973) Lauda válasza VIPowER (#4972) üzenetére


Lauda
félisten

Csatlakozom, miért bír ki többet?

(#4974) Azie válasza Gömbike (#4971) üzenetére


Azie
őstag

Akkor veszek mosófát meg szappant, mert ajtó kinyitásra nincs hely.

Awe4519 lett. Nem várok csodát tőle. Vezetéke csisszre elég lesz, lemértük direkt a boltban 😀

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#4975) ginola


ginola
addikt

Sziasztok

100 e Ft-ért egy használt garis (1év) Miele vagy egy vadi új LG F2J5WN4W a jobb vétel?

(#4976) vittorio7 válasza ginola (#4975) üzenetére


vittorio7
őstag

100 ezerért egy, egy éves Miele igen barátinak tűnik.

"1 év rá a garancia, nem egy éves."

Akkor rosszul kombináltam. Mert 24 hó garival adják újonnan, gondoltam ha egy év gari van még hozzám akkor egy éves lehet. :DDD :DDD

De akkor, most hány éves, és ki vállalja rá a garanciát? Valamelyik szerviz?

[ Szerkesztve ]

(#4977) Lauda válasza vittorio7 (#4976) üzenetére


Lauda
félisten

1 év rá a garancia, nem egy éves.

(#4978) Gömbike válasza Lauda (#4973) üzenetére


Gömbike
senior tag

2010 nyara óta folyamatosan olvasom ezt a fórumot:

[link]

Elég sokszor napirendre került, hogy az elöltöltős, vagy a felültöltős csapágyazása jobb -e vajon és miért.

A fórumon jelenlevő szakemberek is egyöntetűen az elöltöltős mellett teszik le a szavazatukat.

Olvasd el pl. a 62200. számú hozzászólást, vagy a 62193. számú hozzászólást.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#4979) Gömbike válasza Azie (#4974) üzenetére


Gömbike
senior tag

Esetleg vékony kivitelű elöltöltős szóba jöhet?

Édesanyám lakótelepi fürdőjébe pont befért.

Igaz, hogy megvetted már az utódot, de ha méretileg beférne a keskeny, akkor évek múlva akár jó választás is lehet.

[ Szerkesztve ]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#4980) Lauda válasza Gömbike (#4978) üzenetére


Lauda
félisten

Köszi. Ahogy nézem ezek olyan szakemberek, mint aki itt is nagyon hozzáértőnek állítja be magát. Tehát annak erősebb a csapágyazása? Mennyivel bír ki többet, mint a felültöltős pontosan olyan felhasználás mellett? Ha ezt valaki meg tudja válaszolni és alá is támasztja, elhisszük, hogy strapabíróbb az elöltöltős.

(#4981) Dave™ válasza Lauda (#4980) üzenetére


Dave™
nagyúr

Erősebbnek is kell lennie, hiszen ott csak egy ponton van rögzítve, míg a felültöltősnél megoszlik a terhelés a két oldal között. Véleményem szerint ez a megosztott terhelés időtállóbb, akkor is, ha gyengébb csapágyat használnak.

(#4982) blattida válasza Dave™ (#4981) üzenetére


blattida
nagyúr

A mai felültöltősek is egy oldalon használják a két csapágyat, úgy, mint az elöltöltősek, gyakorlatilag már egyik sem jobb vagy tartósabb, mint a másik. Ezen fölösleges rugózni.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#4983) Dave™ válasza blattida (#4982) üzenetére


Dave™
nagyúr

Viszont akkor is két ponton van felfüggesztve, nem?

(#4984) ginola válasza vittorio7 (#4976) üzenetére


ginola
addikt

Szerintem érthetően leírtam.
Kicsit több infó.
1 év garanciát adnak, felújított min. 5 éves Miele gépekre.

(#4985) blattida válasza Dave™ (#4983) üzenetére


blattida
nagyúr

Igen, ahogy írtam is, minden mosógép dobja két ponton van csapágyazva.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#4986) Nagya21 válasza Dave™ (#4983) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Nos akkor pontosítsunk:
Felfüggesztés: nekem ezzel a szóval mosógépeknél a dob felfüggesztése jut eszembe, amit rugóval oldanak meg általában 2 ponton, ha nagyon szuper a gyártó akkor 4 ponton.
Csapágyazás: Alátámasztás.
Általában minden dob 2 ponton van csapágyazva. Régebben a felültöltősők két oldalon, mostanában már 1 oldalon 2db csapággyal, mint az elöltöltősök.
Üdv Nagya

[ Szerkesztve ]

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#4987) Bossi


Bossi
őstag

Üdv.

Sajnos a mostani mosógépünk elfáradt nem tudom érdemes-e javítani(program tárcsa adta meg magát) 10-11 éves Candy jó szolgálatot tett jól húzta, jól mosott...
Vennék újat, de milyet? Ebben kérnék segítséget.

Elöltöltős legyen
Viszonylag nagy fordulatú centri min. 1200-as
Jól mosson (tudom ez relatív, de rengeteg a panasz az energiatakarékos mosógépekre mosási teljesítmény téren), tehát, ha nem is annyira környezetvédelem centrikus amit írok a lényeg, hogy tegye a dolgát akár nagyobb fogyasztás árán is.
Ár 100-130k

köszönöm előre is az ajánlásokat

(#4988) vittorio7 válasza Bossi (#4987) üzenetére


vittorio7
őstag

Hívd fel az Aldit, hátha maradt még valahol Beko.
Nekünk eddig bevált. :DDD

(#4989) grabber válasza Bossi (#4987) üzenetére


grabber
addikt

Én is azt a Bekot vettem :) Ár érték arányban baromi jó. Ha feleslegesen nem akarsz többet költeni,az teljesen megfelelne neked.
Ha mást szeretnél,akkor lehet Bosch,LG,AEG-et... venni. Ezeket nem ismerem én az alapján választanék ki ad akciósan plusz garit hozzá. Olyan gépet nem vennék amihez 1 év gari van :((( Ha jó a termék,akjkor adjanak rá 4-et vagy többet. Mi van ha 2 év múlva tönkremegy és nem lehet javítani,mert direkt úgy csinálják. Akkor 130k a kukába ment.

Van egy régi Bosch gépem. Használtan vettem 40k-ért és kibírt 4 évet :) 2x kellett benne szénkefét cserélnem,de szerintem ez belefért. Ebben a Bekoban már azt sem kell.

[ Szerkesztve ]

(#4990) VIPowER válasza Nagya21 (#4986) üzenetére


VIPowER
senior tag

A miele márkán kívül mondasz még egy olyan felültöltős márkát ami egy oldalon van csapágyazva?

(#4991) uniqm1


uniqm1
tag

Sziasztok!

SOS segítség kellene, ha lehet. Mosógépcsereprogram keretében kellene gyorsan vennem egy gépet. December- január tájékán ki voltak fosztva a boltok, utána nem igazán volt időm ezzel foglalkozni, és szépen el is feledkeztem arról, hogy határidőhöz vagyok kötve. Azt hittem, hogy ki is csúsztam belőle, de most megtudtam, hogy meghosszabbították 06.15-ig. A pályázat beadásakor nézegettem a véleményeket, akkor azok alapján a BEKO WMY 81483 LMB2 mellett döntöttem. Meggyőző volt az 5 év garancia, stb. Most viszont már nem nagyon van készleten ez a típus (legalábbis azokban az üzletekben nem volt, ahova ma be tudtam szaladni - MM, Euronics). Neten ugyan látni több helyen még, de többnyire rendelésre (amire már nincs időm), másrészt nem tudom, hogy azok az üzletek is részt vesznek-e a csereprogramban.
Szóval valami hasonló paraméterű gép kellene, mint az említett BEKO.
Ami mindenképp fontos: A+++, elöltöltős, csendes, minimum 6-7 kg kapacitás, és nem hátrány a minél hosszabb garancia sem.
Ami még fontos: konyhapult alatt van a helye, így nagyon nem mindegy a magassága: 829 mm....(remélem, hogy jól mértem, rohanásban voltam épp.)

Igen tudom, hogy a szabványméret 85 cm, de a lábak lecsavarozásával, vagy a tető leszedésével elvileg lehet játszani. (Most egy kb 15 éves Whirlpool AWM8105 van - amúgy becsülettel megszolgálta az idejét - az is 85 cm a hivatalos adatok szerint, de tető nélkül kényelmesen befért. Igaz, kicsit kilóg az eleje, ahol a panel van, de nem vészes.) A szélesség a szabvány 60cm, a mélység meg kb mindegy, mert a konyhapult alatt elfér akár az 55 cm-es is.

Az Euronicsban egyébként ezt a típust dícsérték nagyon: SAMSUNG WW70K44305W/LE Elöltöltős mosógép nem tűnik rossznak, de az eladó pólóján is a Samu logója volt, szóval nem tudom mennyire hihetek neki. :DDD Az Add Wash funkció biztos jó dolog, de ettől kicsit bumfordinak találom az ajtót, aminek a kék kerete amúgy sem igazán megy a konyhabútor bézs(?) színéhez. (Mondjuk ez a legkevesebb, ha ajánlott a gép.)
A Samuhoz hasonló paraméterekkel még találtam egy LG-t is, egészen pontosan őt: LG F4J5TN4W . Igaz ezen nincs add wash ablak, meg nem gyémánt mintázatú a dob - ezt valamiért nagyon kihangsúlyozta az eladó. Viszont az MM-ben megbízhatóság szempontjából elsődlegesen az LG-ket javasolták.

Melyiket érdemes választani, vagy van esetleg még más ajánlott típus ebben az árszegmensben? Köszönöm előre is a segítséget! És elnézést a hosszúra nyúlt posztért. :)

[ Szerkesztve ]

(#4992) DJosef


DJosef
őstag

Sziasztok Urak!

Milyen moso-szarito gepet ajanlotok? A hartalevo idot mutassa ez fontos. Elore is koszonom!!!

Forget about it

(#4993) asdf_ válasza uniqm1 (#4991) üzenetére


asdf_
veterán

SOS segítség kellene, ha lehet. Mosógépcsereprogram keretében kellene gyorsan vennem egy gépet.

??? Errol szerintem te mar lemaradtal...

Támogatott pályázatok - 5. döntés 2017.12.27.

A támogatás felhasználására (vásárlás megkezdésére) a Kedvezményezettnek a Támogatói Okirat kézhezvételét követően 90 nap áll rendelkezésére!
...
Ha a Támogatói Okirat pályázati portálon keresztül történő átvételének visszaigazolása a küldés napját követő 7 napon belül nem történik meg, a dokumentumot kézbesítettnek kell tekinteni.

(#4994) uniqm1 válasza asdf_ (#4993) üzenetére


uniqm1
tag

Nem maradtam le, írtam hogy meghosszabitották. E-mailben is figyelmeztettek, hogy a végső határidő 06.15 a beruházás megvalósítására. Viszont most már tényleg szűkös az idő, ezért is irtam ide a fórumra.

(#4995) asdf_ válasza uniqm1 (#4994) üzenetére


asdf_
veterán

Igy jar, aki csak az elso mondatat olvassa a hozzaszolasnak. Mindenesetre a beruhazas megvalositasanak ideje egyaltalan nem egyenlo a gep megvasarlasanak idejevel, az a datum azt jeloli, hogy a megvasarlas _utan_, milyen datumig kell leadnod a regi gepet, es atvenned az ujat (tehat a kiszallitasi ido maximum addig huzodhat). A cserepprogramos oldalon semmi infot nem latok, hogy meg lett volna barmi is hosszabbitva.

[ Szerkesztve ]

(#4997) uniqm1 válasza asdf_ (#4995) üzenetére


uniqm1
tag

Miniszteri döntés volt a hosszabbitasrol. E-mailben figyelmeztettek, hogy még nem valósítottam meg a beruházást, 06.15 a határidő.
Nem is nagyon akarom húzni, most a hétvégén veszek valamit, igy ha a jövő héten szállítanak, még beleférek az időbe.

(#4998) uniqm1 válasza uniqm1 (#4991) üzenetére


uniqm1
tag

Jelentem probléma megoldva, megvan a nyertes. Végül is ez lett a befutó: LG FH2C3TD Elöltöltős mosógép
Hátralévő idő kijelzés nincs ugyan, viszont 8kg-os kapacitású, direct drive 10 év motorgarival, 6 motion DD technológia. 90k-ért teljesen korrekt szerintem. És teljesen passzol a pult alá (a másik nagyon kilógott a széles ajtajával).

(#4999) mrmft válasza beji (#4952) üzenetére


mrmft
senior tag

Edesanyamnal meg a regi Gorenje csucsmodell: a W98F65I/I van, a vezerlopanelnek van egy elektromos zaja, amit meg kell szokni, egyebkent jol el van vele. Ismerosenel lassan 2 eve megy naponta 2 gyerek + kutya kombo mellett es az is birja, ezert mertuk megvenni. Ar/ertek aranya kivalo. A dobtisztitas funkcio extra piros pont. Valamin itt van a gyar a szomszedban, ha valami kesobbiekeben kellene hozza remelhetoleg konnyen beszerezheto.

(#5000) lao válasza uniqm1 (#4998) üzenetére


lao
tag

[SBiztos , hogy 8kg ? ha igen akkor a kép nem stimmel , mert azon 5 kg van./S]

[ Szerkesztve ]

csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.