Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10645) E.Kaufmann válasza Monya78 (#10643) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Nekünk Indesit van, az is hasonló, meg ugye már egy cég. A 9 kilós Indesit és a 8 kilós WP legtöbb paramétere és a palást egy az egyben ugyanaz volt, sőt annyiból "jobb" volt az akkor olcsóbb Indesit, hogy annak van egy gombos átlag mosó-szárító programja napi mosáshoz. Amúgy ha csak 20k a különbség, de belefér a keretbe, lehet meggondolnám a fentebbi ajánlatokat, mint pl az Electrolux, de mi 120+20-ért vettük kiterjesztett garival (amibe itt szintén belekötnek :D ) még novemberben.
Mondjuk lehet még jobban jártunk volna az akkoriban akciós Aldi kombi géppel (120e/3év garancia), de nem nagyon lehetett tudni, ki az igazi gyártó, így alkatrész ellátás is kérdéses volt, de utólag azt mondták itt, az Beko. Hát lesz megint mostanában, többször láttam azóta az Aldiban.

Amúgy olvasva mostanában a topikot a legrosszabb a Candy, aztán jön a WP/Indesit, majd AEG/ELUX és talán a Samsung is itt tanyázik, aztán jön az LG míg a többieket állítólag sokkal lehagyva (legalább is anyaghasználatban) a Miele és állítólag még ennél is van feljebb valami N bötűs német.

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.