- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Tarokk79 #5699 üzenetére
Hívás és SMS mentés én a szuper mentést használom. A többire nem tudok biztos választ.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
Macika66 #5683 üzenetére
Meggyőztetek. Szereztem csere telefont. Viszont most nincs rootolva a készülékem, hogyan tudom legjobban lementeni a beállításaimat (értem ezalatt főként a telefonbeállításait illetve az applikációkat, appok beállításait és a hívás, sms történetet)?
Ha visszajön, akkor majd rootolám, ha ez nem okozna nekem gondot. Pl. az OTP Simple működik a magiskkel a 8-as androiddal?
-
-
válasz
volandy #5694 üzenetére
Vegytiszta android, szóval ha egy átlagos androidos készüléket a kezedbe veszel, akkor jó eséllyel láthatod, hogy is működik.
A "milyen telóra" kérdéskör terén a Oneplus 3T aligha jöhet szóba, ha csak nem használt készülékben gondolkodsz. Egyébként erre van megfelelő topic, javaslom ott tett fel a kérdést.
Ilyen téren egyébként alsó hangon azt tudom javasolni, hogy anyagi kérdés. Az iPhone telefonok tényleg egyszerűen használhatóak, egyszerűek, relatíve bolondbiztosak - de ár/értékben vállalhatatlanok. Első Androidos telefonnak inkább javasolnék egy Xiaomi Redmi 4X (5"-os) vagy Xiaomi Redmi Note 4 (5,5"-os) telefont, nagy az aksijuk, általános célra megfelelőek és relatíve nincs nagy gondjuk, ár/értékben meg verhetetlenek.
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire átlátható, kezelhető, üzembiztos telefon az OnePlus 3T.
Kérdezi egy olyan akinek még mindig nyomógombos telefonja van és most már váltana, de nem tudja, hogy milyen telóra. -
gyalu 1
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Rendeltem egy gyárit
80%-ban autóban töltöm a telefont, ezért döntöttem mellette
-
ricsi0307
senior tag
Én személy szerint a Ugreen cuccokat ajánlanám. Egy évvel ezelőttig Blitzwolf fan voltam, de miután sorban haltak le a kábelek,elkezdtek bennt maradni a telefon csatlakozójában a microUSB részek, a töltőfej elkezdett ciceregni, meg alapból hibásan jött termék inkább áttértem másik márkára. A Ugrenn kábelek legalább kétszer annyira masszívak, vastagabb és keményebb is és eddig egy se mondta fel a szolgálatot, pedig vannak használva rendesen. Szerintem minőségibb, ha találok itthon még valahol Blitzwolf kábelt lefényképezem a kettőt együtt. Lehet én nyúltam bele pont, de nekem rosszak a tapasztalataim velük. Viszont abban egyetértek az előttem hozzászólókkal, hogy ehhez a telefonhoz én is csakis gyári tartozékot vennék, ha számít a Dash.
-
snyper990
őstag
válasz
gyalu 1 #5687 üzenetére
A Blitzwolf termékekről eddig csak jót hallottam, azokkal nem nagyon lehet mellélőni szerintem. Persze a DASH Charge-ot csak a 1+ DASH autós töltő fog tudni, ha az fontos, akkor bizony a gyári kell, és az nem lesz olcsó
És most eltekintek azoktól a csodatöltőktől, amik elvileg szintén tudják. 4 A nekem túl sok ahhoz, hogy egy noname utánzatra bízzam -
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
Autós dash töltőt ha rendelek az oneplustól, akkor van rá szállítási költség?
Vagy esetleg más forrásból tud valaki olcsóbban a gyáritol, ami ugyanolyan jó? -
bunfi
őstag
válasz
adamfriday #5685 üzenetére
A bétában elvileg volt erre egy opció: [link]...
szerk.: De eljuttattál a megoldáshoz, mivel a labs funkciók közé rejtették és a költözéskor elfelejtettem bekapcsolni. A Prefer Legacy Icons az. Köszi!
-
bunfi
őstag
Lenne egy olyan kérdésem az Oreo+Nova Launchert használó fórumtársakhoz, hogy az Oreoval bevezetett adaptív ikonokat a Nova Beállítások/Megjelenés és Működés/Adaptive icon style menüpont alatt ki tudják-e kapcsolni vagy csak az ikon stílusát tudják beállítnani?
A béta verziókból talált képek alapján lennie kellene egy kapcsolónak, de nálam olyan nincs.
-
Macika66
őstag
-
válasz
Tarokk79 #5680 üzenetére
Sajnos akinek SOS kell ilyenkor is a képernyőcsere / javítás, az jobban jár, ha szifont vagy népszerűbb androidos telefont (Samu, LG, Huawei) vásárol. A Oneplus ilyen téren nem a legjobb választás, itthon aligha hiszem, hogy bármelyik szervíz is tart raktáron csereképernyőt, lehet persze ebay-ről és hasonló helyekről rendelni, de eleve jó pár nap, amíg ideér akkor is.
Sajnos én se tudok erre jobbat mondani, mint hogy vásárolni / kölcsönkérni kell egy olyan készüléket, amivel elvagy addig, amíg a tied a képernyőcserén van...
-
Tarokk79
aktív tag
Betört a kijelzője a telefonomnak. Olvastam, hogy 98 Euro a javítás költsége. Ez még mindig reális? Kb. mennyi idő mire visszakerül a telefonom? Adatokat lementsem előtte? Csináljak hard resetet?
-
gyalu 1
aktív tag
Tölthető az 5.0.1 link
-
laskr99
addikt
Ez az új béta update rögtön nem tetszik. A szép kék quick settings ikonok megint színtelenek. Csak a sötét témával jó de az nem tetszik
-
válasz
ricsi0307 #5670 üzenetére
A Smartlock / megbízható arc is tizedmásodperc alatt felismer (tudom, mert használtam egy ideig), szóval technikai szinten annyi a különbség, hogy a Smartlock csak feloldja a képernyőzárat (de ezzel a telefont is), a Face Unlock meg az ujjlenyomathoz hasonlóan egyből az asztalra dob. Ettől még ugyanazokat a szenzorokat, és tudtom szerint ugyanazt az allogaritmust is használja. Sem az 5T-ben, sem az 5-ben nincs extra szenzor, szóval ilyen téren nincs előrelépés.
Amúgy hivatalosan csak a Oneplus 5 kapja meg az 5T mellett, tehát esélyesen a 3/3T (és korábbi modellek) kimaradnak. A 3/3T tulajok most éppen azért hőbörögnek, mert hát ha a 5 megkapja, akkor a régebbi modellek is megkaphatnák ugyanezt a featurát....
-
ricsi0307
senior tag
Azért mert a SmartLock másképp működik. Itt ha megadom az arc alapú azonosítást akkor a sikeres felismerést követően csak a zárolást oldja de a képernyőzáron hagy, míg az 5T-ben lévő egyből a főképernyőre dob siekres felsimerés esetén, és sokkal gyorsabb is. Van YouTube-on how-to videó, hogy hogyan lehet megcsinálni hasonlóra a régebbi modelleken, de ahhoz kell egy külön alkalmazás, engedélyekkel, ami fizetős és cserébe feloldáskor laggol mint az állat. Hát ezért... A kettő nem egy és ugyanaz ha tetszik ha nem.
-
válasz
ricsi0307 #5668 üzenetére
Megkérdezhetem mégis minek neked a Face Unlock, ha a Oneplus 3/3T már egy éve rendelkezett arcfelismerő opcióval?
(megj.: Én még az OOS 4.1.3-on vagyok...)
Komolyan mondom a marketingesek elhűlyitik az embereket, adnak egy új nevet egy már létező képességnek, kicsit reklámozzák, és máris mindenki az új elnevezést akarja...
-
ricsi0307
senior tag
Azt esetleg lehet tudni, hogy a face unlock befog-e kerülni a 3T-s Oreoba is vagy csak az 5 kapja meg?
-
snyper990
őstag
válasz
Gabor1092 #5661 üzenetére
Abszolút off, de szerintem normálisat ebben az ársávban nem fogsz találni. Olyat biztos nem, ami normálisan zajt is szűr. Vagy egy alap bt autós rádió lenne a tippem, amihez külső mikrofon van (bár az ársávba valószínűleg itt sem fogsz beférni, illetve ha nem saját kocsi, akkor eleve felejtős), vagy bluetooth headset. És szerintem ne külföldről... Ha nem jön be, még mindig könnyebb egy helyi boltossal alkudozni
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Beírom ide is, hátha itt előbb kapok segítséget. Van egy Oneplus 3T telefonom, szeretnék hozzá külföldről autós kihangosítót használni, mivel nagyon sokat vezetek és sokat kell telefonálnom is. A lényeg hogy Bluetooth-os legyen, illetve ha valamennyire kiszűri a menetzajokat az se lenne probléma. Mivel nem igazán tudom milyen árban mozognak, illetve milyen típusok amiket keresnem kellene, így az árat olyan 5 nagyon max 10 ezer forint körül érdekelne. Esetleg tudnátok linkelni pár számomra alkalmas példányt?
Köszönöm a segítségeteket. -
parkr
őstag
válasz
adamfriday #5659 üzenetére
ez az hogy ott nem látszik semi különös
-
snyper990
őstag
Eléggé off, de hátha hasznos információ valakinek: a Nova Launcher Prime (azaz a teljes verzió) a szokásos év végi leárazás keretében most ismét 125 Ft-ért megvásárolható. Ennyit szerintem mindenképp megér, ha eddig nem a teljes verziót használta valaki.
-
snyper990
őstag
OTA frissítésként már nem terjesztik állítólag, a hivatalos full rom még elérhető
-
andyTM
őstag
[Oxygen Updater] mókolás nélkül jelzi és le is tölti...
-
snyper990
őstag
OnePlus support oldaláról letöltöd a megfelelő full romot, majd beállítások/rendszerfrissítésben nyomsz egy helyi frissítést (kis fogaskerekes beállító menüben)
Elvileg nem kell factory reset (ha furán viselkedik, akkor ajánlott) és az adatok is megmaradnak, én viszont biztos ami biztos alapon le szoktam menteni előtte a fontos dolgokat -
Ed_007
aktív tag
Szervusztok,
nálam még mindig nem érkezett meg a 8.0. Oneplus3T-t használok...
Hogyan lehetne "megsürgetni" a frissítést, vagy forcolni valahogyan? -
Starz561
tag
válasz
Starz561 #5630 üzenetére
Íme az eredmény: OOS 4.5.1 SoT
OOS 5.0 Oreón minimálisabb használattal jött össze 4ó20p sot. Nougatnal, amint levettem töltőröl a telefont csak nyüstöltem. Óreónál ha csak nyüstöltem a telefont ilyen 3ó40-50p SoT jött össze általában.(Ha netán zavar valakit, hogy ide írom le az összehasonlítás eredményeit attól elnézést.
)
-
válasz
Szikrabohóc #5642 üzenetére
Hivatalosan kb. senki sem fog vele foglalkozni.
Megpróbálhatod felhívogatni a telefonszervízeket, hátha vállalja valamelyik. Alkatrészt találni hozzá, szóval nem reménytelen a dolog.
Az más kérdés, hogy milyen lesz a végeredmény.... -
Sanya
nagyúr
válasz
Szikrabohóc #5639 üzenetére
Minden 3t garanciás még. Ez kínai?
-
gombasm
aktív tag
Oreóra váltva tapasztalt valaki más is olyat, hogy az OOS állandóan a saját recovery -jét teszi vissza a TWRP helyett?
Azt hittem, hogy csak a telepítés/első indítás után van ilyen (régebben így volt), de az OOS TWRP backupból visszaállítása és a rendszer első indítása után is mindig a törlődött a TWRP recovery
. Újra telepítettem a TWRPt, de a következő leállítás/rendszerindítás újra visszahozta a gyárit, ami nekem semmire sem jó
.
Mivel kényelmetlen volt a custom recovery állandó pc -ről való indítása, így lemondtam az OOS -ről a beta 17 -nél. Azóta már van beta 19 is, szívesen visszatérnék a gyári rendszerhez, de ez visszatart.
Ez a jelenség régebben (nougat végéig) nem volt jellemző az OOS -nél, mostantól ez gyári feature vagy csak egy bug nálam?
-
Macika66
őstag
válasz
Szikrabohóc #5636 üzenetére
DRÁGÁN?
Ezt kifejtenéd bővebben?
-
laskr99
addikt
válasz
Szikrabohóc #5636 üzenetére
De legalább minőség. Én nem bíznám a sufni szervizekre az ilyet.
-
laskr99
addikt
válasz
Szikrabohóc #5634 üzenetére
Szerintem kb sehol. Gyártó miért nem jó?
-
Szikrabohóc
csendes újonc
Sziasztok !
Tud valaki Pesten egy jó telefonos szervizt ahol javítanak 3T-t ?
A válaszokat előre is köszönöm !
-
Starz561
tag
válasz
Avicularia #5631 üzenetére
Nálam oreó alatt, az android rendszer és a cella készenlét konkrétan felemészette az aksit.
Nem biztos hogy mindenkinél előjön ez. OP fórumot lapozgatva sokaknál van ez a "cella készenlét és android rendszer" kombója hogy megeszi a telefont. (Csináltam 2x factory resetet stb de nem lett jobb.)
-
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett meg életem első OnePlus-a egy 3T személyében. Két kérdésem lenne:
Kamerában valahol tudok felbontást állítani?
Illetve valami karcsú tokot tudnátok hozzá ajánlani?
Kaptam hozzá egy Otterbox-ot, de az marha vastag, fel se raktam.
Valami egyszerűbb kellene.lazajnd: Köszi, azt megtaláltam, akkor ezek szerint ezt a két félét lehet állítani.
Üdv.
-
parkr
őstag
kicsit off kérdésem lenne:
kipróbáltam a simple nfc fizetést, de hiába van 5000-es limit beállítva, már 1Ft-nál is kéri a jelszót..
lehet azért mert nincs képernyőzáram? anélkül nem lehet jelszó megadás nélkül fizetni, mint egy sima kártyáva? -
kerlas
tag
-
crixtm
tag
Ilyen [dBrand] cuccot hasznal valaki?
Nekem marhara tetszik, de a Rhinoshield meg mindig tok jol mukodik. Csak uncsi. Meg beszurkolt a feher. Meg el is pattant egy helyen.
Kulonosen erdekes, hogy mindenre lehet skint huzni. -
válasz
tvse1995 #5605 üzenetére
Gearbest Hat Prince márkájú kijelzővédő nekem ez kinek tűnik 5 pakba rendeltem is így elég jó az ára de van fent nagyon hasonló mint az ultimate shield hez hasonló foila is azt is rendeltem és így remélem le tudtam ezt a részét dolgoknak mert már nagyon unom rengeteg fajta üveg volt a telon a legjobb a gyári de azt már nem tudok beszerezni . A legfontosabb ebayről ne rendelj vagy csak akkor ha tényleg megbízól az eladóba . Onnan jött a legrosszabb.
-
Armi5
tag
Felraktam a Sultan féle LineageOS-t és Magiskot is legfrissebbet, Safetynet működik rendben, de az OTP Smartbank alkalmazás ugyanúgy nem enged regisztrálni, szokásos szöveggel. Most akkor tehetek bármit is?
-
Starz561
tag
Ma reggelre merült 2% ra a telefon, ez lett belőle. Oreó OOS5.0
Idő közben megtaláltam az úgy nevezett "rekordomat"Valamelyik régebbi Nougat OOS SoT
Sajnos nem tudom eldönteni hogy a régihez képest jó-e ez-az akkuidő vagy sem.Rick4, Snyper900 kösz a válaszokat.
-
Starz561
tag
Másnál is sokat fogyaszt az "android rendszer" Oreo alatt? OOS 5.0 Volt már cache törlés, majd azután sem lett jobb így volt FR is. Próbáltam a GserviceFIX appot is de semmi nem változott. Valakinek valami ötlet? (Nincs rootolva stb.)
-
metal01
őstag
Használ valaki Nova Launchert? Az alkalmazás- és modultár beállításainál a kártyaháttér nem akar működni Oreo alatt. Mindig fehér marad a háttér. :/ Vki találkozott már ezzel?
-
Olvastam OP3 fórumban a problémákat nekem is le állnak nagy ritkán játékok de csak miután vége a meccsnek úgy hogy nem zavar . Viszont az üzemidő az javult . Olvasom hogy a mate 9-10 külön figyel arra hogy a telefon gyors maradjon egy év után is hát OP3T nem vettem észre semmi lassulást és nagyon gördülékeny a rendszer . Találtam végre jó minőségű kijelző védőket is hozzá tokom is több van hozzá köztük zero lemon tok ( most 35 $ ) úgy hogy remélem pár évig ki akarom húzni vele .
-
PistiSan
addikt
válasz
Kanthara #5601 üzenetére
Az UI változtatásokról már sokat írtak, egyéni preferencia, hogy tetszik-e (nekem pl. bejön a redőnyön 1 gombos mobilnet tiltás).
Az a durva, hogy ez így volt az OOS-ben amikor megvettem a telefont még 2016-ban, aztán jött a 7.0 android, és ott már 2 nyomásos volt, át hidaltam e-robottal (meg root-al), kiraktam egy ikont a kezdő képernyőre, és oda csak rá bökök és megy a mobilnet ki/be kapcsolása, kényelmes nagyon, de attól még örülök hogy a 8-as droidban már egységesebb az állapotsor működése.
Nekem egy dolog hiányzik nagyon a jelenlegi androidból, hogy nem lehet szabályozni lezárt képernyő mellett az állapotsávot, illetve az ott megjelenő ikonokat, régen Xposed-et használtam, ott olyan szintű konfigurálhatóság volt, hogy el sem hiszem. De majd lehet a 9.0-ba bele teszik, vagy a 90-be, azért még reménykedek nagyon.
-
-igu-
veterán
Srácok, olyan lehetőséget keresek, amivel meg tudom változtatni a már elmentett WIFI hozzáférések elnevezését a könnyebb beazonosítás végett. Néha ciánozok, és nem egyértelmű, hogy melyik-melyik.
-
Kanthara
csendes tag
Hogy őszinte legyek semmi, felhasználói szempontból igazán releváns változást nem tapasztalok.
Az UI változtatásokról már sokat írtak, egyéni preferencia, hogy tetszik-e (nekem pl. bejön a redőnyön 1 gombos mobilnet tiltás).
Én azért frissítettem, mert Androidra fejlesztek, és jó volt kipróbálni az appjaimat a legfrissebb rendszeren.
Alapvetően, amíg a biztonsági csomag ugyanaz Nougat-on, mint Oreo-n, addig nem frissítenék a helyetekben, nekem legalábbis elég stabil volt a rendszer Nougat-on már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged