- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagly
tag
Sziasztok! Mi lehet az oka, hogy nem tudok paypal-en keresztül fizetni? (Sorry, but your MasterCard x-xxxx was declined. Please add another debit or credit card to complete your purchase.
-
Rick4
félisten
válasz
lazajnd #4195 üzenetére
Nem is hiszem, hogy van értelme kötekedni mindaddig, amíg én azt nem írom, hogy telepítse mindenki azonnal, mert nagyon jó kis alkalmazás. Szó sem volt ilyesmiről. Addig meg még véleményt se kell róla alkotni, amíg ki nem derül, hogy ez akkor most a vpn-es megoldásokat utánozva vpn nélkül is megkeresi, és jelzi a frissítést, vagy sem. Ha így működne, lenne értelme, utóbbi esetben nyilván felesleges telepíteni....
-
szomjas
csendes tag
sziasztok
nekem olyan gondom van,hogy telefonálás közben felébred a telefon saját magától és bekapcsolódik rajta ez az.volt már valakinek ilyen gondja?telepítsem újra a szoftvert vagy mi lehet a gond?köszi előre .
üdv szomjas -
-
snyper990
őstag
A hivatalos fórumon a friss ROMok topicjában mindig van visszajelzési lehetőség, én ki szoktam tölteni
@(#4187) Baggio83:
Az olcsóság relatív. Egy alig féléves telefon még másfél évnyi gariját bukni otthoni mókolással, aminek elég komoly következményei is lehetnek, ha nem vagy benne jártas (legalábbis a kérdésedből erre következtettem), szerintem nem olcsó. Ráadásul nem tudom, honnan lehet szerezni kijelzőt, bár annyira nem is érdekel a téma -
Baggio83
csendes tag
Sziasztok
Valaki cserélte már otthon saját maga a betört kijelzőjét a 3t-n?
Nagyon el lehet rontani vagy annyira nem veszélyes, és esetleg olcsóbb úgy mintha visszaküldeném nekik? -
g0dl
addikt
Létezik a oneplus-nak valami felülete, ahol a fordítási hibákat jelezni lehet?
-
dwolf
csendes újonc
Sziasztok!
Csütörtökön érkezett meg a telefonom, mindennel nagyon elégedett vagyok, viszont van egy probléma, amire még nem találtam megoldást:
Amikor wifin vagyok, furcsa dolgok tudnak történni. A Tumblr alkalmazás egyáltalán nem tölt be tartalmat például. Mobilneten igen, wifin nem. A Twitter tölt, de van hogy elakad, van hogy videót nem lehet megnyitni.
Másik telón és laptopon nincs ilyen gond, azokon is ugyan arra az otthoni wifire csatlakozok. Írtam a Tumblr supportnak, de még nem jutottunk megoldáshoz. Olyanokat írtak, hogy indítsam újra a router-t meg a telót, töröljem az alkalmazást és telepítsem újra, stb.
Keresgéltem a teló beállításai között is, hátha letiltottam a wifi adatforgalmat a Tumblr esetében, de nem tiltottam le szerintem, csak a háttéradatok küldését.Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi történhet itt?
Köszönöm szépen előre is!
-
Starz561
tag
Én már jeleztem a supportnak hogy eltűnt a rendelésem.
És ezt a választ kaptam:I understand that you are bothered about not to be able to view your previous order in your account. We have collected the data from your report and we would like to check on this further. Rest assured that all the information on your account is safe. Please allow us ample amount of time to investigate your concern and we will get back to you once we have more information.
Best Regards,
Casey
(Meg adtam neki/nekik a rendelési számot is.) A februári vásárlásom tűnt el, illetve valami érthetelen módon tegnap este kaptam egy olyan e-mailt is hogy én januárban vásároltam egy 128gb-s 3T-t és várhatóan 2017.január.20-n hozzák ki. Akkor így kicsit meg lepődtem.
Arra azt mondta az illető hogy ne foglakozzak vele ha nem történt pénz levonás a kártyámról, de mivel a fizetési mód üres volt nem történt szerencsére gond.
-
lazajnd
tag
Mikori rendelések? Mert nekem kb fél éve volt az utolsó, és a fenti szűrő csak az elmúlt 30 nap rendeléseire van állítva. Ha viszont átállítom az össze rendelésre nem tölti be. Szerintem ez lehet a gond.
Ha viszont 30 napon belül rendeltél és már azt sem mutatja, az gond lehet. -
patoga
tag
Srácok! Nézzétek meg lszi a oneplus fiókotokat. Eltűnt a rendelésem a "my orders" menüből. Ez normális? Köszi
-
Alci5
csendes tag
Tudna valaki segíteni?
A Cornerfly nevű appot szeretném "tartósan üzemeltetni", de ehhez a kisegítő lehetőségeknél engedélyezni kell, viszont ha a multitasking felületen mindent bezárok visszavonja tőle az engedélyt. Van esetleg arra megoldás, hogy ha valamit bekapcsolok a kisegítő lehetőségeknél az úgy is maradjon, azon kívül, hogy lockolom magát az appot? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Avicularia #4156 üzenetére
Ötletem sincs mi lehet az oka... Ritkán jön elő, így következtetni sem tudok.
-
bagly
tag
Sziasztok. Előreláthatólag meddig lesz kapható a webshopban 3t? A közeljövőben tervezek egyet venni.
-
Macika66
őstag
Ha valaki használja a Substratum Swift Blacket a teljes fekete témázásra, az vigyázzon a 8-as bétával, MÉG nincs felkészítve a program az új bétára.
Ha rárakod, akkor koromfekete képernyő fogad.
Nagy gond nincs, mert recoveryből fel lehet telepíteni a saját könyvtárában lévő legacy végű zip-et és visszaáll minden, nem kell FR.Ha használni akarod és nem akarsz lemondani addig sem az új bétáról és a fekete témáról, míg javítják, addig a megoldás az, hogy a fedvények telepítését nem engedélyezed a rendszerre, a beállításokra és a rendszer UI-ra. A megjelenítésben pedig beállítod a sötét témát és tökéletesen fog menni.
-
Starz561
tag
Üdv, lenne egy olyan problémám hogy egyik napról a másikra le haltak a google alkalmazásaim, az istennek sem akar semmit betölteni mobilnetről. (Telenor) Minden működik egyedül a google alkalmazásai nem kapnak netet. Valaki valami tipp? Próbáltam gyorsító tárat üríteni, újra indítottam a telefont, apn-t töröltem majd alaphelyzetbe raktam de semmi.
-
Kocsó
aktív tag
Köszönöm szépen, hogy feltetted és dash charge-el töltötted úgy, hogy általában nem azzal szoktad. Nos akkor valami kismacska mégis elbújt nálam, mert nálad a görbe egyáltalán nem "tüskés". És hát nekem sem volt az, amíg el nem kezdtem megpiszkálni (bootloader, root, freedomos, majd vissza OOS). És hát ez zavar egy picit, hogy ha neked is csak root van (mint most nekem) és OOS, akkor nálam miért olyan "fura" a görbe. Oka van, az tuti... De mi?
Még egyszer köszönöm szépen hogy próbálsz megoldást találni a kérdésemre... -
Avicularia
veterán
válasz
Pszihonaranc #4155 üzenetére
Nálam semmi ilyen gond nincs, mindig stabil a két kártya.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy eldobálja az egyik sim kártyát a telefon?
Használat közben, se szó, se beszéd eltűnik. Menüben nem tudom reaktiválni. Néha segít az újraindítás, de van, amikor nem. Ilyenkor ki kell venni és visszarakni. -
nico9519
tag
Sziasztok! Megjött ma a telefon viszont lenne egy problémám. Mobilnetrol nem akar működni a Messenger és a Spotify. Nem töltenek be. Minden más kapja a mobilnetet, Chrome, Insalta, Facebook. Valami ötlet?
-
Az egymás macerálását legyetek szívesek abbahagyni, vagy folytassátok az Offtopicban.
Köszönöm.
-
adika4444
addikt
Mindenkinek az előhívósra:
Van emlékeim szerint droid telóknál rá funkció hogy automatikusan kiegészítse a telefonszámot. iPhone-nál tuti van ilyen, jelenleg arról nyomulok így nem tudom megnézni droidon pontosan hogy van. De szerintem azt kellene kinyomni, de ezzel sztem megszűnik mindennemű tel.szám kiegészítés... -
szkorhetz
őstag
Csak szerintem lett nagyon szar az új ambient display?
-
-igu-
veterán
válasz
gyalu 1 #4133 üzenetére
Az nem baj, hogy az elsődlegesnek magasabb a prioritása, eddig se zavart. Az viszont, hogy felülírja a telefonszámokat, az gáz. A Whatsapp ország- és szolgáltatófüggetlen. Most gyakorlatilag az összes Whatsapp kontakt megkapja az éppen elsődleges SIM behívószámát pluszban (kivéve az általa helyinek látott számokat), vagyis soha nem lesz olyan, hogy minden kontaktot el tudjak érni.SZERK: attól függetlenül., hogy mindkét behívószám szerepel a Whatsapp kontaktban (ld. fentebb a kép), ugyanúgy tökéletesen elérhető vele a címzett. Bocs mindenkitől, a logika jelen esetben pofán lett rúgva.
-
gyalu 1
aktív tag
Mindig az egyes foglalatban lévő SIM az elsődleges, ezért csinálja.
Magyarországon tedd a magyart az egyes foglalatban -
-igu-
veterán
válasz
Avicularia #4120 üzenetére
Az imént kerestem egy telefonszámot, amit tovább kellett küldenem, és a névjegyzékben azt láttam, hogy a nem máltai Whatsapp kontaktnál (hiába kezdődik a telefonszám +36-tal) úgy néz ki, hogy +356 36 20xxxxxxx
A máltai kártya az elsődleges nálam, jelenleg az az aktív mindenhez. Drupe tárcsázót használok, az külön mezőként kezeli a Whatsapp kontaktokat a telefonszámoktól, azokból generálva....
A magyar kártyát tettem elsődlegessé mindenhez (hívás, üzenetek, 3G), a helyi kártyát deaktiváltam, de a helyzet változatlan maradt.
-
Roland06
aktív tag
pendrive-al nem próbáltam még mert nincs meg hozzá a kábel.
Eddig mindig simán usb-n kapcsolódtam a laptophoz és úgy másoltam fel a rom-ot majd telepítés...... de most rádugom és megjelenik az ONEPLUS A3003 de teljesen üres . Belépek és azt írja , hogy a mappa üres és nem enged semmit bele másolni. -
Avicularia
veterán
Ez elképzelhető, viszont akkor nagyobb prioritást kap az első kártya, mert fordítva nem csinálja. Hiába van neki beállítva, hogy mindent a kettes kártyáról csináljon. Mindegy, nem egy nagy dolog beírni a nemzetközi előhívót, csak először furcsa volt és nem értettem mit csinál.
-
dptrsk
addikt
válasz
Avicularia #4120 üzenetére
A svéd kártya roamingol, így az én tippem, hogy amiatt egészíti ki svédre.
-
Roland06
aktív tag
Üdv.
Szeretnék segítséget kérni!!! Az új beta rom előtt csináltam TWRP-ben egy teljes törlést (format) és most nem megy fel semmi. a TWRP 0 MB-t mutat a belső tárhelyre! Ez nagy bajt jelent? így nem tudom felrakni usb-n keresztül sem a romot......
Tudna valaki segíteni? előre is köszönöm! -
Avicularia
veterán
Leírom még egyszer. Semmi külföld nincs ebben. Magyarországon magyar telenoros simmel próbálnék felhívni magyar számot. Viszont valahogy bekavar és eléteszi a svéd országhívót ha 06-al hívom az adott számot.
Itthon sem teszem elé a +46-ot hanem csak a 0-t, ami a svéd belföldi előhívó és nincs gond a hívásokkal. -
Avicularia
veterán
Nálam is a mentett számok természetesen nemzetközi előhívóval együtt vannak elmentve, viszont mikor olyan számot próbáltam hívni, ami nincs a telefonkönyvben reflexből a 06-ot írtam be és eléggé meglepődtem mikor svédül szóltak a telefonba. Aztán kipróbáltam és minden hívásnál ezt csinálja amit 06-al indítok.
-
Belba
őstag
válasz
Avicularia #4114 üzenetére
Tavaly (vagy tavalyelőtt?) a mobil Szolgáltatók mindenkit figyelmeztettek, hogy ezután felejtsük el a 06 előhívószámot és csak a +36-ot használjuk!...
Persze ettől függetlenül belföldön működik a 06, de lehetséges hogy külföldről nem... -
dptrsk
addikt
válasz
Ha a svéd kártyát letiltod, s úgy írsz 06ot, akkor is korrigál?
-
-igu-
veterán
válasz
Ugyanebben a helyzetben vagyok, de nálam minden szám nemzetközi előhívóval van elmentve (+36, +356, +44, +31, etc.), így nem találkoztam még ezzel a problémával.
-
Avicularia
veterán
Erről jutott eszembe.
Automatically add corresponding country codes when making calls during roaming
Nekem azt csinálja a telefon, hogy van bent egy svéd kártya az egyes helyen, ezt itthon használom Svédben. És van a kettes kártyahelyen egy magyar Telenor-os sim. Ha Magyarországon vagyok, és átkapcsolom a beállításokban, hogy mindent alapból a Telenoros simről menjen (hívás, sms, mobildata) akkor azt csinálja, hogy beírok egy magyar számot 06xx módon, akkor automatikusan eléteszi a +46 svéd előhívót és svéd számot hív a mobil. Csak úgy tudok magyar számot hívni ha +36-al hívom a számot. Másnál is van ilyen?
-
AcCEsS
senior tag
Kint van a Beta8!
What's new:
New additions:
Ambient display 2.0
Lift up display
Sharing functionality for Shot on OnePlus
All new OnePlus Font (Available in English, Chinese, and Japanese only)UI Improvements:
Gallery v1.7
Recorder v1.6
Weather v1.7
File Manager v1.7
Other UI refinements
Optimizations:Enhanced launching speed of 3rd-party apps
Optimized management of foreground and background processesOther changes:
Setup wizard adjusted to suit the style of Android 7.1
Refined contact import process from SIM card, now supports dual numbers and an email address
Automatically add corresponding country codes when making calls during roaming
Updated Android Security Patch level to 1st May 2017 -
kano
nagyúr
Így most megfelel mindenkinek?
[Paranoid Android-7.1.2 AOSPA] -
metal01
őstag
válasz
vitezlejszlo #4103 üzenetére
Majd írd meg, hogy milyen.
Én már egy ideje belefáradtam a "ROMolgatásba". Rootolva sincs a teló. Egyedül az AdAway hiányzik, de az nagyon...
-
Belba
őstag
válasz
vitezlejszlo #4105 üzenetére
Évek óta lehet "teljes nézet"-ben is mobilozni a fórumon...
Én is ezt csinálom, mert a mobil nézet fájdalmasan lebutított...
(oldal legalján találod az átkapcsolót.) -
Land
veterán
válasz
vitezlejszlo #4105 üzenetére
PC nézetre váltással lehet.
-
Belba
őstag
válasz
vitezlejszlo #4103 üzenetére
Link gomb!... Please...
-
vitezlejszlo
őstag
Nesztek Belaim!
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/paranoid-android-7-0-2-aospa-oneplus-3t-t3615015
-
Belba
őstag
válasz
UberMutant #4101 üzenetére
Rendben, akkor most már ezt is tudjuk!...
Bumper is elég, elől-hátul nem karcolódik...
(Azért én nem cserélem le a notesztokomat bumperre.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest