Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfcwolf
tag
válasz zaphod78 #16643 üzenetére
OTA frissítés volt. Engem sem zavarna nagyon, de nagyon durva a különbség. Reggeltől estig nem bírja ki.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
ratobi
senior tag
Sziasztok,
Az RR romot próbálta valaki? Szinte már túl sok beállítási lehetőség van benne... -
dfcwolf
tag
válasz zaphod78 #16653 üzenetére
A Nexus telefonomat szétromoltam. Valahogy ezzel már nincs kedvem küzdeni. Frissítgetem amikor jön rá valami... Eleinte simán kibírt egy napot, pedig akkor erőteljesebben használtam. Mára már kevesebb használat mellett sem megy egy napig.
[ Szerkesztve ]
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Imdre
aktív tag
Ebbe a nem vagyok elérhető, sms értesítő jön állandóan hibába én is beleszaladtam. T, Voda kártyákkal is csinálta...full térerő mellett is természetesen. Még régebben olvastam erről az S7 topikban. Ez ott gyakori hiba annyi különbséggel, hogy ott hívást kezdeményezni se lehet csak repülő mód ki/be után.
Amennyire sikerült utánaolvasnom: ez kizárólag 4g-n jön elő. Ezt teszteltem is, 3g esetében nem tapasztaltam. Illetve korábban kollégámnál is működött, neki S7 edge van. Már össze akarta törni, ezzel a módszerrel sikerült megmenteni neki...
Aztán olvastam, hogy maradhat a 4g, a fejlesztői menüben be kell kapcsolni a "a mobilhálózati adatkapcsolat mindig maradjon aktív" opciót. Volt akinek segített, másoknak nem - egyelőre kollégám se panaszkodott. Én 2 hete tesztelem, egyelőre nem futottam bele, hogy ne lennék elérhető. Próbáljátok ki...
Szerintem olyan gond ez egyébként, hogy 4g hívás/mobilnet váltás okozhatja. Tapasztalatok alapján a szolgáltató elhajt a gyártóhoz és ue. a másik oldalról. -
pècsimunkás
addikt
válasz dfcwolf #16650 üzenetére
Èn így, voltam . Írtam a OP- nak , a szolgáltató volt a hibás , a szolgáltató szerint a telefon . Annyit tudok csinálni , h jövő hónaptól nem lesz mobilnetem . A következő telefonom , meg nem OnePlus lesz ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Tibko8
senior tag
Aki Béta 9 használ. Nekik van olyan hiba hogy pl jön egy viber Messenger vagy email. Azok egy kb 1 perc múlva már eltunik az értesítési sávból teljesen? Ha nem nézem megrogton és úgy használom tovább a telefont akkor eltűnik.
Egyre több hiba van. Béta 7 azért jobb volt. Jó tudom új android meg béta és dolgoznak rajta de nem ezt szoktam megtőluk.
Lehet rá nézek CM14.1 re. Remélem ott jó az akksi meg támogatja F2FS nem akarok megint formázni.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
K82
őstag
Ha ügyeletes vagyok, akkor otthon vagyok többnyire (risztás esetén egy órán belül el kell indulnunk, messze nem kolbászolhatok el) és van wifi, tehát nem nagyon vált LTE és 3G között. A térerő meg fullos, egy km-en belül vannak az adótornyok. Egy próbát megér mondjuk, de akkor egy az egyben kikapcsolom a mobilnetet, így még a hálózattípusok közötti váltás sem tud bezavarni. A hívásértesítő sms-t is otthon kaptam, eddig kétszer fordult elő; egyszer a zasszony próbált hívni (túlélhető... ), a másik meg a főügyelet volt 4:26-kor h riadóóóóóó, ömlik az ammónia...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Colos1
őstag
Ez a nemfogadotthívásavoltxytól SMS téma nekem is ismerős Galaxy Alpháról is, meg OP3 -ról is. Anno nyomozgattam, az LTE okozza, mert vissza kellene kapcsolnia, de valamiért belezavarodik a teló. Ebben a szolgáltató is ludas - mert nem vezette még be a VoLTE -t - , meg az Android is, mert nem tudja lekezelni a helyzetet... Akkor fordul elő, amikor WIFI is van a közelben. Lehet pont akkor váltana WIFI és mobilnet között, és nem tudja, hogy éppen hol van
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Imdre
aktív tag
Nem igazán értem én se az összefüggést. Nekem mikor elpattant a cérna, akkor wifin voltam, Fehérvár belvárosban lakom, fix 4g van és elérhetetlen voltam... ami biztos, fixen 3g-t használva nem jött elő ez. 4g-n viszont nagyon gyakran, akár újraindítás után is. Mióta beállítottam a fejlesztői menüben, azóta fixen 4g-t használok. Két hét alatt egyszer sem csinálta - se otthon, se a munkahelyemen, se máshol. Kollégámnak is megy a samu. Beállítás után indítsátok újra a telefont. Lehet csak véletlen, de próbáljuk ki minél többen.
sky11
Olvass bele az s7/edge topikba. Olvastam már htc-n, egyéb márkák topikjában is ilyen hibáról, sőt a T fórumában is. Vehetsz más telót is, garancia nincs rá, hogy azzal ne csinálná. Ez egyértelműen mindkét fél (gyártó, szolgáltató)hibája szerintem. A gond az, hogy mindkettő a másikra mutogat... -
Tibko8
senior tag
Akkor most engem nem kedvel. Lehet az a baja hogy full tiszta telepítést nyomtam neki gyári recovery alól. Így halalja meg.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
DonDragonka
őstag
Ha ez működik... Hát nagyon fogok örülni neki. Nekem is mióta megvan a OP3 többször volt már, hogy hiába hívtak nem voltam elérhető, pedig látszólag semmi ok nem volt erre. Elvileg a logikája még meg is lenne, hogy ez valóban segítene rajta... Az biztos hogy minden alkalommal az otthoni WiFi-n lógtam amikor ez történt...
[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Cry0
őstag
Cm14.1 hez van valami külön flaselhető fájl ami megoldja a beszéd hangszóró hangerejét vagy éppen a messenger hívást ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Imdre
aktív tag
válasz DonDragonka #16666 üzenetére
Eddig nem olvastam itt ilyen hibáról, erre kiderül, hogy sokunknál jelen van ez a probléma...
Remélem, hogy ezzel megoldódik, ha nem, akkor kénytelen leszek fix 3g-n használni, mert az egyik kártyám céges. Azzal meg nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy ne legyek elérhető. -
Tibko8
senior tag
EchoFix Nem tudom erre gondolsz vagy sem. Ez a visszhangra megoldás.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cry0
őstag
válasz Tibko8 #16669 üzenetére
visszhang eszembe se volt most de ez is kell köszi
igazából arra gondoltam hogy hívás közben beszéd hangszóró halk ha nagyobb háttér zaj van nem hallani sok mindent illetve meseengeren szeretek videó beszélgetni csak ugye cm alatt nem működikIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
PistiSan
addikt
A kép alapján úgy látom, hogy a nofication gombod fel van húzva az első pozícióba, ilyenkor csak a csillagozott névjegyeknél csörög a telefon, ha csak rezgőt szeretnél, akkor húzd vissza a nofication gombot, majd úgy vedd le a hangot teljesen, akkor mindenkinél rezegni fog.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Beta 9 óta nekem is "android rendszer" toronymagasan az első helyen van a fogyasztók között, szar is az akkuidőm
Kiderült már mi okozza ezt?
Alig vannak appjaim, csak és kizárólag olyanok amiket minden nap használok, semmi felesleg, de valami nagyon eszi a rendszert beta 9 óta.Lehet felteszem a cm 14.1 - et, ajánlott?
-
Scooter74
őstag
válasz DeathAdder #16675 üzenetére
Nekem nincs az első helyen, sőt eddig az Android rendszer össz ébrentartása 7 perc.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
lenovomen
aktív tag
Selfie botot szeretnék venni karácsonyra. Hol érdemes? Olyan kéne, ami kompatibilis vele.
-
pampika
őstag
válasz szpali #16678 üzenetére
nem olyan egyszerű az...
rendeltem aliról blitzwolfot. nagy márka, jó cuccok, monopodnak is jó lesz, BT-s.extra lassan meg is érkezett.
bekapcs, párosítás, ok.
nyomom az expo gombot, sehun sámli...megnézem a kis füzetét, hát fel kell rakni a saját progiját. legyen hát...
és azzal se működik
pontosabban expo gomb semmire se jó. a +/- gombok közül egyik sem zoomol, de a '-' átveszi az expo helyét és elsüti a fényképet az már egy másik kérdés, h a saját progijuk milyen okádnivaló képeket gyárt.cserébe ha alap főképernyőn megnyomod az expo gombot, a (sztem logikus kamera app helyett) megnyit egy google keresőt, ahova elkezd 3-asokat beírni, majd rákeres
-
vitezlejszlo
őstag
Nekem is volt mar ilyen hivasos sms-em, de kizarolag csak a melohelyemen a belvarosban. Otthon a 4. ker-ben meg sohasenem. T-s szam Voda halozaton LTE vagy LTE+ -on logok es wifin vagyok a cegnel 6-os androidon. 7-es betaval meg nem, fe nem is hivnak engem napkozbe sokan.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Scooter74 #16676 üzenetére
Az jó.
Nem értek a wakelockhoz vagy gsamhoz, nem vágom mit kell itt nézni, de mindenhol a launcer 3 van elöl, szóval lehet az rakoncátlankodik, mindenesetre nemfasza így.
Múltkort beletettem 4 óra sotot relatíve gyorsan, és az android rendszer akkor is bőven megelőzte.
Lehet végleges nugátig kipróbálom cm - et
-
linterrobert
csendes tag
Sziasztok,
A szállítási címet lehet módosítani valahogyan. Úgy volt, hogy csak január 4.én érkezik, de ma kaptam sms-t a feladásról. Tehát ha jól gondolom pár nap és itt van A bökkenő az, hogy így viszont a munkahelyi címre kellene, mert nem leszek itthon. Hogy lehet megoldani? -
AcCEsS
senior tag
Ma megváltam a kicsikémtől! Eredeti áron elvitték az OP3-at, átállok a frissített 3T modellre. Megmagyarázni nem tudom a dolgot, nem igazán volt logikus döntés, az OP3 teljesítményét sem tudtam kihasználni... Értelmes indok nincs, csak...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
YAS-dude
őstag
válasz linterrobert #16685 üzenetére
1. Írsz nekik, rendelési számmal, hogy mit szeretnél. Ha már késő és megkapod az emailt hogy feladták, lesz hozzá fuvarlevél szám, amivel a dhl-nél tudsz esetleg intézkedni.
-
AcCEsS
senior tag
Még nem vettem meg, de csak olyan megfontolásból, hogyha kivárom az évből hátralévő pár napot és utána rendelem meg, akkor minden szempontból az mondhatom (egy későbbi eladásnál), hogy 2017-es a cucc! :-)
(#16688) rankesz: Igen, az eredeti áron 125-ért vette meg. De totál olyan mint az új (1-2 hónapos), és karácsonyra kellett neki, + nem akart várni + még még többet fizetni...
-
Tibko8
senior tag
Akinél Béta 9 van és android rendszer a legnagyobb fogyasztó. Csak mondom hogy wipe Cache / dalvic cache sem segít rajta. Sőt talán rosszabb is lett. 1 óra 40 percbol 1 óra 15 percet ébren maradt.
OnePlus fórumon is ugyan ez a helyzet mint itt. Ott is valakinek egy napot sem bír ki. Más pedig 8 órás SOT-ot posztol. (ami tudjuk hogy nem valós.)
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
válasz purcigeorge #16695 üzenetére
Most néztem, hogy a 3T régebbi verziójú romokkal fut. Még bétás nougat sincs rá? A cyanogenmod és egyéb, az OP3-hoz készített romok működnek a 3T-n? Vagy az teljesen különálló fejlesztési ág?
(#16695) purcigeorge: Igazad van (most 3 hetet ír), de inkább kivárom az évfordulót...
-
DeathAdder
veterán
Nekem a CM 14.1 is bugos (amilyen egy cm lenni szokott). Ha a kapacitív gombokra beállítok egy műveletet dupla érintésre vagy hosszú érintésre pl hogy kikapcsoljam vele a kijelzőt, majd lezárom és miután feloldom mindig csak második érintésre válaszol a home gomb.
Féltem hogy bugos lesz, de megvárom mostmár ezen a hivatalos végleges nugátot, remélem jön hamarosan
-
Tibko8
senior tag
válasz AcCEsS #16696 üzenetére
Két különböző telefon. Semmi esély sincsen hogy a OP3-ra készített romot te felrak OP3T-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest