Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
válasz DonDragonka #16348 üzenetére
Vagy 7.1.1.
-
Lawn
tag
Valaki nem akar megválni egy bamboo toktól?
-.-
-
ToniSlow
senior tag
válasz DonDragonka #16353 üzenetére
A 7.1.1 tudtommal elérhető fejlesztőknek/tesztelőknek, szóval nem mondanám teljesen teszteletlen verziónak, mert a gyártó már tesztelte.
Lényegében pl. a CB8 is ilyen, csak 7.0 alapokon.[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
cm 14.1 ben javítva lett a messenger hívás illetve a vízhang ?
illetve a Resurrection Remix (7.1) milyen állapotban van ?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
válasz purcigeorge #16357 üzenetére
ha hívnak nem kéri az új lenyomatodat ?
nincs benne vízhang ?
messenger hívás működik ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
ratobi
senior tag
válasz purcigeorge #16357 üzenetére
Egy linket tudnál dobni az RR-ről?
Köszi! -
PartyShan
aktív tag
Gyerekek, szerintem nagyon sokat romlott a kamera minősége. Én legalább is nem vagyok vele megelégedve.
Szerintetek minőségre melyik a jobb kép?
1
2Igaz nem ugyanakkor és ugyanott készültek de talán összehasonlítható. Annyi a különbség hogy az egyik a dobozból kivéve a legelső szoftverrel készült(1) a másik pedig a beta nougat(2).
-
-
Gyurmacko
csendes tag
válasz PowerBuldog #16322 üzenetére
Akkor te még le vagy maradva. Nekem már az új generáció van! Sokkal smoothabb a kezelőfelülete mint a réginek, de az üzemidő változatlan sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
válasz UberMutant #16331 üzenetére
ok, köszi, kipróbálom
alvó üzemmódként van benne és kikapcsoltam.egyébként mennyi idő múlva megy aludni? csak mert kb. 1/4 5-kor kapcsoltam le és az 5 órakor érkező emil jelzett, viszont az utána jövők már nem.
-
FNZ
őstag
kipróbáltam és nem az alvó mód lehet a gond.
küldtem tesztlevelet, amit jelzett hanggal. majd 20 mp múlva ismét, de azt már csak úgy jelezte, hogy a képernyő bekapcsolt és NEM adott hangot, majd jött egy 3. email is és itt is csak a képernyőt kapcsolta be, hogy outlook üzenet érkezett.
ja, és mobilneten voltam[ Szerkesztve ]
-
dse
tag
nem forrósodik fel nagyon használat közben?
ez a szín a sima 3-ra elérhető?
zsebedet nem nyomja?remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Tegnap óta van korlátlan netem , és akartam hallgatni magyar rádiót . Alkalmazásból is pár perc után megakad , böngészőből szintúgy . Android hiba , vagy telefon hiba ? A wines gépemmel meg simán , órákon át lehet hallgatni a populáris.hu-t röccenés nélkül ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz pècsimunkás #16374 üzenetére
tune in radio nem ismeri?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
rankesz
veterán
válasz pècsimunkás #16376 üzenetére
Igen, ahogy a teló lemegy sleep-be a rádió is rövid időn belül leáll sajnos, tunein mondjuk lehet megoldja, nem próbáltam, de pl. spotify megy rendesen ahogy kell.
-
pècsimunkás
addikt
A 3.2.8.- as frissítés óta másnak is akad , lefagy a böngésző ? Konkrétan a Chrome . Eddig nem volt ilyen . Most odabökök valahova , 1-2 másodperc eltelik , mire látom , hogy ráböktem valamire . Sokszor teljesen lefagy a kijelző , vagy vissza kell lépnem , vagy a home gombot kell megnyomni , ha már a visszára sem reagál .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz rankesz #16378 üzenetére
Nekem 10-20 perc , utánna áll meg . A tunein- nèl is már megállt , de legalább elindult magától utánna .
Azèrt kèrdeztem , h android vagy telefon hiba , mert eddig a volt fm râdiós telefonom , azzal hallgattam nèmet rádiókat , de most hallgatnèk magyart , de kínlódás az egész . Eddig ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Scooter74
őstag
Nincs meg valakinek driven az OS_02_Beta9??
Nem akar az xda-s linkről lejönni.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Haneto
tag
-
AcCEsS
senior tag
Látom, a fehér előlapot szereted!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Tibko8
senior tag
Oszt aztán uvegfólia van már rá?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
AcCEsS
senior tag
válasz Scooter74 #16382 üzenetére
Az XDA-s fórumban adtak egy kicsivel gyorsabb linket is.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Tibko8
senior tag
válasz AcCEsS #16388 üzenetére
Oneplus fórumon miért nincs róla semmi? Oda szokott kikerülni legelőször.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cry0
őstag
beta 9 milyen újítást hozott magával ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Rolanddd
tag
válasz pècsimunkás #16380 üzenetére
Nálam tegnap a Spotify akadt be, nem tudtam bezárni akármit csináltam, ha kihúztam a fejhallgatót, ha kilőttem az appot az app választóban, akkor is szólt tovább a zene nem reagált a gombokra, nem tudtam se számot léptetni se pause-zni. Az értesítőben is hiába húztam oldalra, visszaugrott
Aztán kb egy perccel később valahogy csak sikerült kilőni. Utána megint elindítottam a Spotify-t és ment szépen. Eddig erre az egy röccenésre emlékszem, mióta 3.2.8 van.Más, ma reggel vettem észre, hogy amikor 100%-on van az akksi de még a töltőn van, ugye sípul a töltő (ez nem új), viszont ha belépek az Instagram-ba, akkor abbahagyja. Amint kilépek, sípol tovább. Ez azt jelentené hogy az Instagramba lépve egyből tölteni kezd, elhagyva azt úgy véli nem kell tölteni?
-
Scooter74
őstag
Azt tudjátok, hogy a kiszivárgott Beta 9 zip hibás.
Most csomagoltam ki, és a system fájlba van hiba.
Szerintem akinek nem SOS az várja meg a hivatalos Beta 9 kiadását.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
DonDragonka
őstag
1. Android Pay javítva lett. (ez ugyebár nem nagyon érint minket)
2. LongScreenshot-ot tud készíteni. Egy ScreenShot az egész menűt lekapja nem csak részeket.
3. Hardveres gomb rendelhető a split screen-hez
4. Állítólag LTE van a 4g ikon helyett de nálam nem.
5. Android VPN sehol nem fagyizik
6. Szerintem jobb a kijelző szaturációja, nem annyira túlzóan élénkek a színek...
7. Gyorsabb, pedig nekem még nem az új fájlrendszeren fut, mert nem tiszta installal telepítettem
9. Az első indulásnál volt egy kis döcögés, de azóta sehol semmi.
10. Bekerült az aksi-hoz az agresszív alvó állapotba kapcsolási lehetőség vezérlése. Nálam be is van kapcsolva. Picit jobb az aksi idő, de ez nem nagy dolog mert a beta 8-é -nekem legalábbis- nagyon ramaty volt, azon nem nehéz segíteni.
11. BT-on keresztül erősebben szól a kocsiban a zene. Erősebben mint a beta 8-ban, pedig már abban is javítottak ezen a téren.
12. Úgy alapvetően tisztább-szárazabb érzésre az egész és még semmi problémával nem találkoztam(#16396) Scooter74:
Mesélj miféle hibát találtál?Jé, tényleg nem csomagolódik ki...
Vagyis de csak elhúzódott...
Szóval mi a bibi?[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Cry0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest