Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz mucsgyver70 #4465 üzenetére
Ez alapján csináld meg. 1100% hogy így működnie kell külön erre a problémára is van leírás.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Sofokles
tag
válasz mucsgyver70 #4465 üzenetére
Jobb klikk rá, illesztőprogram frissítése, listából kiválasztás, Android telefon és azon belül OnePlus ADB driver. Vagy valami ilyesmi.
-
SharpSA
veterán
válasz mucsgyver70 #5552 üzenetére
Az nem a YAAB miatt van, nálam is működik. Hanem például a Twilight és hasonló programok miatt, amelyek a képernyő színét módosítják egy felső réteggel. A YAAB csupán a manuális fényerő állítását veszi át.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ribarszki
őstag
válasz mucsgyver70 #5552 üzenetére
SharpSA Basszus tényleg.. Nekem nincs fent más csak a YAAB és nem enged mailben képet csatolni, mert "képernyőfedvény észlelve" De ha kikapcsolom, akkor már engedi a képet csatolni.
Annyi a megoldás, hogy ha képet küld az ember, akkor a stopra kell menni a YAAB applikációban. Ez nem nagy fáradtság
TBc001 Teljesen jó a gyári rom. Nagyon sokan így használjuk Egy átlag felhasználó minden igényét kielégíti. Nem fagy, nincs FC, minden azonnal megy. Csak vannal vállalkozó kedvűek, akik szeretnek kísérletezni.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz mucsgyver70 #5556 üzenetére
Most adtam neki engedélyt, mert még használtam még ezt a funkcióját.
-
ribarszki
őstag
válasz mucsgyver70 #5556 üzenetére
Ki kellett kapcsolni, engedélyt adni, visszakapcsolni és kész is. Akkor ez is megoldódott
-
vitezlejszlo
őstag
válasz mucsgyver70 #6330 üzenetére
Na jo, de az a masik ketto az mi az? Szerintem semmise nem. Nem?
-
oba
addikt
válasz mucsgyver70 #6413 üzenetére
Ma láttam erről egy videót youtube -on, a srác szűk farmerben hordta a telefont és a saroknál elrepedt neki ez a csodálatos minőségi üveg...
[link] 5:17 -től... ránézésére ugyanarról a termékről van szó
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz mucsgyver70 #6413 üzenetére
Az olcsónál mondjuk a pöttyök láthatóak picit ha nagyon figyeli az ember, az Ultimatenél ilyet csak napfényben láttam.
-
Nagytoll
senior tag
válasz mucsgyver70 #6422 üzenetére
Vótmá mondjuk én a kettővel alatta lévő indiai videót linkeltem
[ Szerkesztve ]
-
Nem vízálló, nem kell mindent elhinni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Macika66
őstag
Mondjuk én nem erőltetném...
Egy nem direkt, a gyártó által vállaltan IP-minősítésű készülékkel nem próbálkoznék, még akkor sem, ha „csak” nyolcadmillió Ft, nem negyedmilló...Mivel a gyárban is átment fröccsenő víz általi teszten (azt a videót már régen láttuk), ezért feltételezhető, hogy a pár mp-re véletlenül vízbe merülést nem fogja tönkremenéssel „jutalmazni” a készülék, de attól még lehet, hogy van benne indikátor, ami eldurran és egy esetleges (jogos) garanciális hiba esetén a javítást amiatt tagadják meg.
Szerintem ne irigyeljük a minimum 2x annyi árú Samsungoktól az IP-védettséget és vigyázzunk a telefonunkra!
-
Rick4
félisten
válasz mucsgyver70 #6605 üzenetére
Én az itt favorizált YABB-bal jártam így, pedig fent volt már egy hete, most a startra kattintva kilépkedett, letöröltem, újrapakoltam, 3X jó volt, megint kezdte... Mondjuk az letörölhető, megvan az ember nélküle is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szkorhetz
őstag
válasz mucsgyver70 #6660 üzenetére
Egyébként kell bármire is az app?
-
Macika66
őstag
válasz mucsgyver70 #8320 üzenetére
3.2.4-gyel épp most csinált 62 órát a telóm (100%->9%-ig), igaz, éjféltől reggel 8-ig le van lőve a WLAN.
A SoT a 62 óra alatt 2 óra 32 perc volt. -
K82
őstag
válasz mucsgyver70 #8320 üzenetére
A kamerához nem nyúltak, ugyanolyan mint az előző két verzióban.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
pècsimunkás
addikt
válasz mucsgyver70 #8382 üzenetére
Én OTG kábelt vettem az ebayről 1 euróért .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Tybee000
aktív tag
válasz mucsgyver70 #8910 üzenetére
De akkor mi rezegteti a belsejét? Valamennyit fogyasztania kell.
-
syler123
veterán
válasz mucsgyver70 #9018 üzenetére
Köszi az infót, később lehet én is ránézek.
-
SharpSA
veterán
válasz mucsgyver70 #9018 üzenetére
Működik a wifi is. Mert azt olvastam, hogy az nem működik.
-
Colos1
őstag
válasz mucsgyver70 #9181 üzenetére
Eláruljátok, hogy mi a bánat az a "zseb mód"?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Rem-X
senior tag
-
Nippel
tag
válasz mucsgyver70 #9343 üzenetére
ez a 3.2.4 után jött vagy hogy szerezhető be?
-
Socket A
aktív tag
válasz mucsgyver70 #9343 üzenetére
mar fol is ment
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
tucsok.
senior tag
-
Andris_2
aktív tag
válasz mucsgyver70 #9920 üzenetére
A műanyag összekarcolta a kijelzőt??? Ez nem hangzik túl jól!!!
-
Rick4
félisten
Napi 4-5x teszem rá a sokéves genius egeremet, mert mindig ott van, ahova az egeret tenném. A gyári fólia van még mindig rajta, ami karcmentes. A nilkin még mindig várat magára.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ofmega
tag
Hát,már annyi féle képpen próbáltam orvosolni a problémát,hogy ajjjaj
Túl sok beállítás nincs telepítés után,és csak pár progit rakok fel (boom beach meg kb totalcommander)
Ezért nem értem,és semmilyen más ROM-al nem jelentkezett ez,kivéve a FreedomOS-el,ami viszont kb OOS csak feltúrbózott.Viszont lenne még kérdésem:ha hívok vkit és az a vki éppen telefonál a telefon kiírja hogy hívásvárakoztatás.Arra van vmi megoldás,hogy hangot is adjon?A régi "szar" Sony Ericcson W995 mobilom,alapból tudta ezt...Most a hívás elején folyton néznem kell,hogy várakoztatás van-e
És még egy: Soundcloudon hallgatok zenét és kb 20 perc után leáll,ez is csak OOS-en történik,ez gondolom vmi beállítás,de nem tudom hogy mi?Vki tudja mit állítsak?
Köszi
-
Hujikolp
őstag
válasz mucsgyver70 #10285 üzenetére
Ömm, elindítod a kamerát és megnézed hátúlról hogy mozog-e finom mozgásra?
-
rollerk
tag
válasz mucsgyver70 #10567 üzenetére
de hogy állítod rezgőre?
-
MiZY
tag
válasz mucsgyver70 #13654 üzenetére
Akkor meg varok par buildet, nem annyira surgos nekem a dolog. De mindenkeppen CM-et akarok hasznalni, mert van par dolog, amit nagyon megszoktam, es mar most is hianyzik.
Mas:
A gyari rendszerrel meglepoen jol osszehaverkodtam, viszont az elso 2 napon majdnem agybajt kaptam. Nem tudom miert annyira nehez Android alatt normalisan megcsinalni a kovetkezot.
1. lepes: felmasolok 1 albumot a telefonra
2. lepes: sorrendben (faljnev, vagy id3tag-ben tarolt sorszam szerint) azonnal lejatszani az albumot.Kedden este felmasoltam par albumot a telefonra, es gyakorlatilag ma reggel jott a meglepetes, hogy "Jeeeeeeee!!!! 2 nap utan mukodik!". Ez nem uj dolog, ezzel a dologgal a gyari Android reszereknel rendszeresen talalkoztam, majdnem mindegy milyen lejatszot hasznaltam. CM alatt az utobbi 3 evben nem jott elo, pedig sikerult a Nexus5-ot parszor ujratelepiteni! Mindig ment azonnal!
Ha gyujtemenyt keszit a zeneszamokbol, akkor sem ertem, hogy 1 albumnal, de akar 10-nel is, miert kell 2 napig szoszolni rajta?! Ez kicsit vicces igy! -
PistiSan
addikt
válasz mucsgyver70 #15216 üzenetére
Nekem térerő miatt csinál ilyet, 2 sim kártyát használok, az egyiken alig van térerő, néha el is megy (rossz a szolgáltató lefedettsége) és olyankor merül nagyon a telefont, az akku statban is piros színnel jelöli ezeket a gyenge/térerő nélküli időket.
Estére inkább repülő módba nyomom a telefont. -
Djay
csendes tag
válasz mucsgyver70 #17654 üzenetére
Ami nekem van most fenn, az nem, kb. akkora mint a gyári volt.
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Egészen pontosan én ezt vettem anno: [link]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Macika66
őstag
Nem, nem érhet ki, mivel nem tudja lekezelni felgyűrődés nélkül a GorillaGlass ívét...
-
AcCEsS
senior tag
válasz mucsgyver70 #24319 üzenetére
Hű, ez tényleg jóval kisebb, mint a kijelző. Az összes ilyen? És a fóliák közül van ami jobban kiér a széléig?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
kurucz7
csendes tag
válasz mucsgyver70 #24319 üzenetére
Köszönöm!
Ez így már tényleg jól néz ki! -
Macika66
őstag
válasz mucsgyver70 #24532 üzenetére
Én igen.
És kértem hozzá a UPS-es sráctól (előre jelezve) egy szabvány nejlonzacsit. -
silvergod
őstag
válasz mucsgyver70 #24532 üzenetére
Szia!
Nem dehogy ..mivel volt egy sejtésem hogy azt már nem kapom vissza hibátlanul...bubis zacsiba + doboz ami jól bélelt volt,megmozdulni nem tudott, atombiztos volt...na most visszafele,valami halál gagyi kopott SE dobozába érkezett egyszer ragasztva és vékony bubifóliába csomagolva + dhl tasak...ennek nem örültem annyira ...miért nem az én tuti dobozomban..evidens lett volna...félve is nyitottam ki egyben van -e a telefon egyáltalánIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
MrSealRD
veterán
válasz mucsgyver70 #24987 üzenetére
Ebből a képből annyi látszik, hogy 11 órája vetted le a töltőről a telefont. 65%-ot merültél ennyi idő alatt amiből 9%-ot lekajált a Chrome. Tehát interneteztél, a jó ég tudja milyen oldalakat látogatva... Mivel az oldalal optimalizáltsága a telefonra is kihat, ezért itt is ugyanúgy előjöhet az a jelenség ami már évek óta mindenkit kiakaszt asztali böngésző esetén... Valami fos letekeri a procit. Ezen kívül 2 SIM aktív ami már eleve nagyobb fogyasztást eredményez... A bluetooth-ról már nem is beszélve.
Nincs itt semmi különös ördögi varázslat. Ha használod a telefont akkor merül... Ez így működik már egy ideje. Nem kell meglepődni.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ztoldy
senior tag
4.5.1-gyel nekem is nagyon merül. Egy nap alatt lemegy 35%-ra, előtte a régebbi verzióval teljesen azonos használat mellett 50-60% volt nap végén a töltöttség.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
MrSealRD
veterán
válasz mucsgyver70 #24989 üzenetére
Válasz a kérdésedre: 4.5.1-en vagyok és nálam nem érzékelhető azonos használati szokások mellett nagyobb merülés.
Nem válasz a kérdésedre: Betettél egy képet amin látszik, hogy van oka a merülésnek... Olyat tegyél fel ahol nincs különösebb igénybevétel aztán mégis bezuhan rejtélyes módon 45%-ra.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
UberMutant
őstag
nem, nekem 9 óra alatt 60%ra merült, 2 óra játékkal. szintén 4.5.1
-
Rick4
félisten
[ Szerkesztve ]
-
mucsgyver70
aktív tag
-
Csorbi
addikt
válasz mucsgyver70 #25023 üzenetére
Ampere-vel mérve mennyi áramot vesz fel töltés közben? Meg tudnád nekem nézni?
-
Csorbi
addikt
válasz mucsgyver70 #25025 üzenetére
Köszi, az már tényleg dash
-
FeRkE
őstag
válasz mucsgyver70 #25023 üzenetére
Oh, koszi, ez hasznos, jo tudni hogy mar lemasoltak a kinaiak a Dash chargert. Pont a napokban gondolkoztam hogy kene venni egy autos toltot is. Varok akkor holnapig vele
-
PACSA75
őstag
válasz mucsgyver70 #25971 üzenetére
Nálam műxik a Gmail, csak nem jelez a led.
-
zoltan6
őstag
válasz mucsgyver70 #26054 üzenetére
szintén működik otp-s kártyával,semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest