Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Na nekem is megjött, de nem merem kinyitni, úgy félek... Félek, hogy megtaláltok, megvertek, elveszitek. Főleg Kari!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz ittakary #461 üzenetére
Nem mer koszos a kezem hozza nem nyulok... En tokmanias vagyok, mert mindig mindent elejtek, delutan veszek ra egy zoknit, amig nem jon meg a ebajos rendelesem amiben van tok meg uveg meg minden Szoval majd csak estere bontom ki, addig orlodjetek morzsolodjatok
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Jovan kibontottam de csak a regi kapcsolatunkra valo tekintettel.
De mar le is tettem, sikerult nem elejtenem 2 perc alattSemmi meglepo, olyan mint egy telefon. A kijelzoje hogy vegig uveg es nincs kerete mint az OPOnak ad egy furcsasagot neki, meg kell szokni. De szep amugy tenyleg na.
Zoknit tudod azt ami kis szutyo amibe bele lehet tenni amig nem jon meg a tok
Az OPO gel tokjaba tokeletesen belemegy, bar a kamera kivagasa mas, de azt leszamitva egesz hasznalhatonak tunik Na de majd este. Legyen ennyi eleg egy napra -
-
vitezlejszlo
őstag
Haliho
Aki megnyitotta a bootloadert, es esetleg feltolt egy TWRP-t:
a fastboot oem-info azt mondja, hoyg bootloader nyitott, de tempered:false. Ez mi ez a tempered?
Illetve most ugy indul a telefon, hogy a bekapcsnal kiirja, hogy a telefon nem biztonsagos, de bootol, ha 5 masodpercig nem nyulsz hozza. Masnak is ilyen tudomanyos?
-
vitezlejszlo
őstag
Hat de varjal aranyapam, hat nem csak ugy lett magatol nyitott. Kemeny ferfimunkaval felnyitottam. En! EN CSINALTAM! Na. Csak a tempered nem tudom mi, es miert false. Illetve megbeszeltuk, hogy nincs rajta vedouveg, es ezt fajlalhatja. De meg mit?
A reboot uzenet meg nem gaz, csak eddig ilyen nem volt az OPO-nal
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Na mivel nem ertek a telefonokhoz... az elso bekapcsnal amikor keri az ujjlenyomatot irja, hogy akarom-e a feloldo mintat haszanlni boot kozben, mert ez sokkal jobb, mnint az ujjam. Mondom akarom. Erre mikor bootol a telefon feluton keri a mintarajzolast.
Na miutan feltettem a TWRP-t, az is azzal kezdi, hogy akkor rajzoljak mintat, kulonben nem lesz itt semmi mokolas. Jol gondolom-e, hogy vegulis sikeresen enkriptaltam a telefonomat?
Ha igen, akkor lehet-e ebbol barmifele gondom kesobb? Gondolok iltt olyanra, hogy mekkora performancia vesztest jelenthet ez?Vagy mittudomen...
Ja meg aki mar TWRP-zik OP3-al, mekkora mar, hogy kint van az eger a kepernyo kozepen a TWRP alatt Tisztara mintha valami kis linux lenne.. (tudom tudom... )
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz PowerBuldog #579 üzenetére
Ejjel kikapcsoltam a telefont, reggel bekapcs, nezem az akkut, es a teljes kikapcsolasi ido alatt is folyamatos WIFI ON-t ir Nooormalis?
Ja bug: BKK Info vagy mit elinditom, azt modja engedelyeznem kell a fedvényt, kulonben nem megy. Es atdob egy helyre, ahol nem tudom mit kell csinalni. Gondolom Layer lenne a fedvény Ott van par program, de nincs BKK es nem is latom hol lehetne felvenni. Igy nem talalok haza soha jajjjj segiccsetek o segiccsetek!!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Maramiri #581 üzenetére
Az, hogy a kontenerben nincs a csomag nem nagy dolog. Marmint most neked az, de volt mar ilyen, hogy A kontenerre regisztraltak, es B kontenerbe kerult a csomag, ami C orszagban kotott ki. Majd elokerul, es szepen megkapod par nap mulva, ha ez tortent. El ne fog veszni, ez nem a kiralyi poooosta
-
vitezlejszlo
őstag
Ja Wifi. Nekem az OPO lat kb 10 halozatot, melle rakva az OP3 meg kb 7-et. Eeeerdekessss. Majd meg debuggalom, bar az internethez nem ertek, csak megosztom az eszt..
-
vitezlejszlo
őstag
válasz PiciDikenz #590 üzenetére
-
vitezlejszlo
őstag
Fonok, ezzel teljesen egyet tudok erteni. Fonok.
Mondjuk a ket forummal az a baj, hogy midnkettoben lesznek vegyesen temak, amikor pont nem oda valoak, meg elvesz egy csomo jo dolog igy szerintem... De en nem tudom, nem vagyok fonok Fonok!
En bezarnam mindkettot es nyitnek egy harmadikat. Csak a biztos megkavaras erdekeben
-
vitezlejszlo
őstag
válasz ittakary #620 üzenetére
Kari, nem ittal meg eleget, hogy a trollsagom nagysagat ersd?
Amugy meg az OPO batta el, ki kellett volna hagyni a 3.-at es akkor lehetne OPF (Esetleg OPP )
-
vitezlejszlo
őstag
Mókusok!
Tanult kollégám idegállapotna került, azt mondja az az üvegvédő, amit a telefonnal együtt rendelt kb pont ugyanakkora, mint a gyárilag rátett fólia,. aminél mindkét szélém kilátszik jópár pixel a fólia alól.
Esetleg aki rendelt gyári üveget és feltette, nála is ilyen, hogy nem fedi le teljesen a kijelzőt?
-
vitezlejszlo
őstag
No hétvégén wazéztam egyet.
20% / óra merülés navigálás közben nappali témával. Szerintem fain.
15% / óra ha éjszakai módban.
Szóval érdemes nem világíttatni a Wazéval, ha már oledes a kijelző
-
vitezlejszlo
őstag
de összesen 5 ujjat tud, tehát akkor a saját ujjaid kárára tudod a párodat is felvenni.
Illetve ott van a minta, ha ujjra nem megy, akkor lehet mintat rajzoltatni, és ha neked az ujjad fontosabb, akkor te ujjazol, a párod meg mintázik.
Hmm.. bár azt nem tudom,hogy ha hozzá adsz egy másik felhasználót, akkor neki is 5 ujja lesz-e, illetve lehet-e ujjal váltani az userek között...
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
2 témát hoztam mára
1: Feltettem egy másik nem gyári kernelt, így nincs DashCharge. Még. Na így 1500mA-t tölt a telefon, 60 perc alatt 55%-ot, kb OPO szintű sebesség. Szerintem nem vészes. Mégse 500mA mint a sima usb...
2: Aki cégesnek rendeli a telefont, az kap számlát? Mert ismerős rendelné, de nem tudja, hoyg milyen papírt kap, azzal a könyvelő mit tud kezdeni. Valakinek tapasztalat?
-
vitezlejszlo
őstag
Tanult kollégámmal találtunk egy bugot.
OPO-n CM13 nightlyn be volt állítva, hogy a ne zavarj opciót időhöz kötötten kezelje a telefon (nem a rendszerprofil váltás!!). Tehát este 10-kor átkapcsolt csak prioritás módba, reggel meg ki. Namost. Ez úgy tünik android szinten van backupolva, mert amikor mindketten áttelepültünk az OP3-ra, akkor este mindkettőnknek be is kapcsolt ez a prioritásos mód, pedig ilyen autómata beállítás nincs az OOS-ben (csak az oldalsó csúszkával lehet módot váltani). Magyarán így beállítás hiányában nem lehet kikapcsolni se
A megoldás pedig az, hogy OP3 kikapcs, régi (másik) telefon bekapcs, aminek ugyanaz az usere, ott ki kell kapcsolni ezt a módváltást, majd telefon kikapcs, OP3 bekapcs, és már el is múlt ez az idióta inkonzisztens állapota az OP3-nak
Éljünk D! ÉLJÜNK D!
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz margithid #1112 üzenetére
Előnye, hogy naprakészebb, gyorsabban javítanak egy esetleges biztonsági hibát, hamarabb kerül bele új funkció.
Ki kell próbálni majd, aztán amelyik szinpatikusabb azon lenni.
Nekem pl az időzíthető DND opció hiányzik, kb ezért fogok váltani (meg fene tudja még miert ), ha egyszer gyárilag támogatott lesz a CM-nél. Mert hogy Pistikék forgatják, az bőven nem elég
OS2-nél egy évet kellett várni, hátha most egy kicsit hamarab kap támogatást az OP3
A snapshot azért vesélyes, néha kijön olyan release, ami pl nem bootol be Szóval azzal csak óvatosan..
-
vitezlejszlo
őstag
Ola
Megjött a NIllkin kábelem, ami USB-C-s 1.2M-es 2A-es es ami érdekes benne, hogy az USB A oldal is megfordítható, tehát be lehet dugni keresztbe is meg kasba is.
Namost.
Találkozott már valaki ezzel a kábellel? A tudományát szeretném megfejteni.
Ha bedugom a töltőbre, akkor 1500mA-rel tölt (nem gyári a kernelem, ez a max, tök jó).
Ha megfordítom az A oldalt, ugyanabban a töltőbe, akkor pedig 0-val tölt, a telefonon felvillana töltő led kb 10 másodpercig, majd elhallgat. Mintha valami csordolgálna át, de nem értékelhető...
Ilyennel találkozott már valaki?
Ez az a kábel:
http://nillkin.org/accessories/cables/type-c-interface-nillkin
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Rendeltem egy asztali dokkolót, illetve most az OP3Lite 3.1.3 van fent ElementalX-OP3-0.04 kernellel.
Betettem a telefont a dokkolóba, bedugtam a DashChargerbe, majd azt bedugtam a 220-ba (tudom 230), es akkorat rebootolt a telefon, mint egy haz De aztan mar tobbszori dugasra is jol mukodotott, szepen tolti 1500-mA-ral, de elsore mi volt a reboot oka nem tudom, midnenestre kicsit magam ala saroztam
Ez a dokkolo amugy, szerintem szep is jo is, majd csak az asztalhoz kell ragasztani
-
vitezlejszlo
őstag
Hat en nem azert vettem, hogy a vitrinbe nezegessem Fog ez meg ennel tobbet is kapni, birja mar ki, ha egyszer kinai nem?
Jah. Tegnap megjott egy rakas uvegvedo uveg Hat a kamera kivagasa kicsit elcsuszott, kb 50%-ban ralog a szembenlevo kamerat barhogy is hivjak. Irta az elado magatol, miutan feladta, hogy ez ilyen, igeny eseten kuld jol kivagottat. Mondtam igeny az vona.
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Amikor rendeltem nem voltam meg birtokaban a tudasnak, hogy hajlitott a szele. Picit nagyobb, mint a folia ami rajta volt. De jon meg par masik fajta, majd latjuk melyik milyen...
Na a masik. Elmentem most kajalni. Eddig LTE-t irt a telefon (Voda belvaros), es egyszer csak atugrott 4G+ -ra. Nagyon sukar LTE-A amugy. De igy irja. Dzsanalom ezt a telefont
Ugy menne a speedtest, mint a krvaannya, csak sajnos keves az apanazs, nincs sok mobil keret, pedig ejj de jonne lefele a internet a nemjojat hej!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest